Fantic XEF RALLY ( autovero 3559,62€)

15 590,00 

Todellinen kilpapyörä, Dakar-valmis, mutta myös tuotantopyörä, E5-hyväksytty ja valmis tarjoamaan puhtaimman rallitunnelman. Täydellinen haastaa kronometri tai itsesi, löytää rajasi ja viedä niitä pidemmälle joka ajomatkalla.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Osasto: Avainsana tuotteelle

Dakar proof säiliöt

Pitkät baanat vaativat suurta polttoainekapasiteettia. Siksi XEF RALLYssa on 30 litran säiliö, joka on jaettu kahteen osaan. Ensimmäinen, sivuttain sijoitettu, tarjoaa aerodynaamisen ja iskusuojan. Toinen, keskellä, on istuimen alla ja tarjoaa kapean ergonomian ja täydellisen painon jakautumisen.

SEURAAVAN generaation näyttö

Kaikki tiedot hallussa. 7 tuuman RallyScreenimme ansiosta voit helposti tarkistaa GPX-radat, digitaaliset tiekirjat ja käyttää mitä tahansa markkinoilla olevia navigointisovelluksia joko kosketusnäytön tai ohjaustangon kahdella säätimellä. Sen Android-käyttöjärjestelmällä hallitset kaikkia sovelluksia kuten älypuhelimesi, mutta se on täysin iskun-, pöly- ja vesitiivis (IP67-sertifikaatti). RallyScreen kytkeytyy päälle ja pois päältä pyörän mukana, mutta siinä on myös sisäinen akku, jonka avulla voit ottaa sen mukaasi ja suunnitella seikkailujasi ja reittejäsi mukavasti sohvaltasi.

Carbon kevlar moottorinsuoja

Moottoria suojaa 5 mm paksu Carbon-kevlar-suoja. Tämän olennaisen komponentin ansiosta moottori, säiliöt ja pakoputki ovat täysin suojattuja iskuilta tai haitallisilta vaikutuksilta.

Puhdasta voimaa

Hämmästyttävä 450 cc:n 4-tahtimoottori ei esittelyjä kaipaa: yksisylinterinen erinomaisella voimalla, se varmistaa, että saat siitä kaiken irti, aggressiivinen tarvittaessa ja hallittavissa kaikissa tilanteissa. Ominaisuudet, jotka syntyvät sarjasta kiinteitä ratkaisuja, kuten kaksoisnokka-akseli ja vetoakseli, ja ripaus hulluutta. Käänteinen kurkku yhdistettynä taaksepäin kaltevaan sylinteriin keskittää painon ja takaa poikkeuksellisen ketteryyden ja vaikuttavan ajettavuuden.

Teho ja modulaarisuus

Kilpaileminen autiomaassa yli 150 km/h vaatii suurta taitoa, mutta pyöräsi on pystyttävä tukemaan sinua mahdollisimman hyvin. Suurennetun 300 mm:n etujarrun ansiosta voit olla varma, että pystyt pysähtymään millä tahansa nopeudella. Olemme myös kehittäneet palaseoksen tarjoamaan sinulle parhaan modulaarisuuden ja ajettavuuden kaikentyyppisissä maastoissa.

Tekniset tiedot

Moottori:
Type: Single-cylinder 4-strokes, liquid cooled, 4 valves DOHC
Displacement: 450 cc
Induction: Fuel Injection
Bore: 97.0 mm
Stroke: 60.8 mm
Compression ratio: 13.0 : 1
Ignition system: TCI
Starting system: Electric starter
Lubrication system: Wet sump
Trasmission: 5-speed
Clutch: Wet, multiple-disc
Homologation: Euro5

Runko:
Frame type: Aluminum perimeter frame
Caster angle: 27.2°
Trail: 116 mm
Rear frame: Steel
Swingarm: Aluminum with variable section and progressive link
Rims: 21×1.60 – 18×2.15
Tyres: 90/90×21 – 140/90×18
Brakes: Hydraulic disc ø300mm – Hydraulic disc ø245mm
Front suspension: KYB ø48 mm, fully adjustable, wheel travel 310 mm
Rear suspension: KYB, fully adjustable, wheel travel 300 mm

Mitat:
Seat height:955 mm
Wheelbase: 1480 mm
Kerb weight: <140 kg
Fuel tank capacity: 30 l

WhatsApp chat