Fantic XXF 450

11 490,00 

XXF 450
Tästä eteenpäin Fanticin MX-valikoimasta tulee erittäin laaja, mikä vastaa kaikentyyppisten kuljettajien tarpeita. Esittelyssä XXF450. Pyörä, jossa on vääntöä, voimaa ja rajatonta aggressiota, tinkimättä monipuolisuudesta, ketteryydestä ja hallinnasta.

Erinomainen tekniikka, runko ja ergonomia, jotka ovat seurausta virallisten Fantic-kuljettajien ajokokemuksesta, tekevät uudesta Fantic XXF 450 -sarjasta todella ainutlaatuisen. Erittäin tehokas pyörä, mutta samalla intuitiivinen ja erittäin tasapainoinen kaikissa käyttöolosuhteissa.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Osasto: Avainsana tuotteelle

Huippu tasapaino ja suorituskyky

Tämän 450:n vapauttamaa pitoa, vääntömomenttia ja tehoa tasapainottavat erinomaiset ajoneuvon ohjaimet ja hallinta, jonka ansiosta se voi hyödyntää valtavia ominaisuuksiaan parhaimmillaan. ECU-järjestelmä on RX1Pro Athena-GET -ohjain, jonka on kehittänyt Fantic Racing Department: vakiopyörään asennettu kilpa-ohjausyksikkö. Ihanteellisen kartoituksen valitsemiseen käytetään ohjaustankoon sijoitettua kytkintä. Fantic tarjoaa 3 erilaista asetusta: Standard, Hard ja Soft, joita voidaan myös mukauttaa tarpeidesi mukaan. Arrow-pakoputki, jossa on tuotannosta peräisin oleva titaaninen äänenvaimennin, edustaa todellista tehdaspyörän plussaa.

Kaikki hallintaan

Valtava teho tekniikan ohjaamana. XXF 450 on varustettu luistonesto- ja GET-lähdönavustin ohjauksella. Iso plussa on lokasuojassa sijaitseva LC-GPA-näyttö, joka parantaa käynnistystä ja näyttää eri luistonestotasot.

WIGET!

XXF 450 on varustettu erillisellä sovelluksella “WiGET”, joka on saatavana Androidille ja iOS:lle. Älypuhelimesi avulla voit mukauttaa ohjausyksikön parametreja edistyneen sytytyskartan ja kaasutuskartan hallintaan. Täydellinen ratkaisu, jolla on aina käytettävissänne ihanteellinen asennus kaikentyyppisiin maastoihin ja kaikkiin ympäristöolosuhteisiin. Voit tutustua Fantic Racingin kehittämiin asetuksiin tai luoda ihanteellisen kartoituksen ajotyyliisi ja tarpeisiisi. Voit myös lukea pyörän tuntimittarin, lisätä huoltotietoja, lukea diagnostiikkaa ja tarkastella moottoritietoja reaaliajassa.

Huipputason rungot ja jousitukset

Alumiinisen kehärungon ja KYB-jousituksen poikkeuksellisten ominaisuuksien ansiosta SSS (Speed-Sensitive System) halkaisijaltaan 48 mm haarukan, 310 mm iskun ja MX-asetuksen ansiosta Fantic-kilpailuosasto on tutkinut ja parantanut. Mono-isku tarjoaa 317 mm pyörän liikematkaa ja on erikseen säädettävissä esijännitystä, puristusta ja paluuta varten. Alumiiniseoksesta valmistettu kääntövarsi ja 21×1.60 – 19×1.85 vanteet Pirellin 80/100-21 ja 110/90-19 renkaisiin täydentävät ajoneuvon dynamiikkapaketin. Luonnollisesti Nissin-jarrut, 270 mm levyt edessä ja 240 mm takana.

Parannettu ergonomia

Ohut ylärakenteet helpottavat liikkumista istuimella ja takaavat välittömän tunteen pyörässä. Etupelo- ja sivupaneelit ovat toimivia ja ergonomisia, mikä mahdollistaa liikkumisvapauden ja pyörän hallinnan kaikissa tilanteissa. Istuimessa on pitävä päällinen. Polttoainesäiliön tilavuus on 6,2 litraa.

Tekniset tiedot

Moottori:
Type: Single-cylinder 4-strokes, liquid cooled, 4 valves, DOHC
Displacement: 450 cc
Induction: Fuel Injection
Bore: 97.0 mm
Stroke: 60.8 mm
Compression ratio: 13.0: 1
Ignition system: TCI
Starting system: Electric starter
Lubrication system: Wet sump
Trasmission: 5-speed
Clutch: Wet, multiple-disc

Runko:
Frame type: Aluminum perimeter frame
Caster angle: 26.5°
Trail: 119 mm
Rear frame: Aluminum
Swingarm: Aluminum with variable section and progressive link
Rims: 21×1.60 – 19×2.15
Tyres: 80/100×21 – 110/90×19
Brakes: Hydraulic disc ø270mm – Hydraulic disc ø240mm
Front suspension: KYB ø48 mm, fully adjustable, wheel travel 310 mm
Rear suspension: KYB, fully adjustable, wheel travel 317 mm

Mitat:
Length: 2185 mm
Width: 825 mm
Height: 1285 mm
Seat height: 965 mm
Wheelbase: 1485 mm
Wet weight: 111 kg
Fuel tank capacity: 6.2 l
Engine oil quantity: 0.9 l

WhatsApp chat