Yhteystiedot

Rakastatko pyöräseikkailuja? Niin mekin.

yrittäjä Antti Lehtonen

Yrittäjä

Antti Lehtonen
myynti, yrittäjä
040 528 1180
antti@ebikes.fi

kartta myymälään

Myymälä

Suvannontie 1
70780 Kuopio
ma-pe 9:00 – 18:00
la 10:00 – 14:00
su sopimuksen mukaan


Sähköpyöräily on kasvussa niin suomessa kuin ruotsissa. Ruotsissa myyty jo 100.000 kpl ja Suomessa vasta 20.000 kpl. Syitä tähän on mm. se, että polttoaine kallistuu koko ajan, parkkipaikat vähenevät ja keskustoissa liikkumista autoilla aletaan rajoittaa.

Sähköpyörä on ehdottomasti tämän aikakauden paras laite liikkumiseen ja tutkitusti liikunta lisää työhyvinvointia, työn tuottavuutta sekä positiivista mieltä.
Sähköpyörät sopivat hyvin yritysten strategiaan, kun yritys haluaa säästää luontoa.

Olen huomannut asiakkaiden kanssa keskustellessa, että yleensä ei tiedetä, kuinka mielekästä on ajaa sähköpyörällä. Konseptiini kuuluu, että haluan tarjota testimahdollisuuden vaivattomasti tapaamisen tai tapahtuman yhteydessä ja mielelläni tulen esittelemään sähköpyörää myös teille.

Yrityspäättäjät ovat kiinnostuneet, kun pääsevät itse kokeilemaan henkilökohtaisesti sähköpyöräilyä. Kysyn aina koeajon yhteydessä palautetta ja tähän mennessä 100% testaajista on tykännyt sähköpyöräilystä. Moni on kokenut, että sähköpyörä tuo supervoiman tunteen jaloissa, kun tuntee sähkön mahtavan lisävoiman.

Useat yritykset ovat jo ottaneet sähköpyörät työhyvinvoinnin edistämiseen. Esimerkiksi Tampereen kupeeseen laskettelu/lomakeskus Ellivuoreen, Ylläkselle Sportialle, Saariselälle Northern Lights lomakeskukseen, Bomban Hyvärilään ja Alahovin viinitilalle sekä Rukalle Artic Zoneen.