Näytetään kaikki 2 tulosta

 • SpeedFun Ribelle for Specialized Turbo Levo SL , Turbo Kenevo SL Creo SL and Vado SL

  209,00 

  Istruzioni-SpeedFun-RIBELLE-SPECIALIZED-SL-e-CREO-IT-EN-FR_compressed

  Asennus:

  Ribelle for Specialized SL koostuu kahdesta yksiköstä: elektronisesta laitteesta ja kaapelista. Kaapelia käytetään yhdistämään elektroniikkalaite, joka on sijoitettava ylhäältä lähelle TCU:ta, nopeusanturiin ja moottoriin, jotka sen sijaan sijaitsevat alaosassa. Ensimmäinen suoritettava asennustoimenpide on johdotuksen sijoittaminen rungon sisään.

  1. Irrota moottori, rungon sisäinen akku ja TCU. Katso ebiken mukana toimitetut erikoisohjeet.

  2. Työnnä kaapeli sisäisesti runkoon TCU:n reiästä.

  LIITÄNTÄ: HUOMIO Väärä liitäntä voi vahingoittaa moottoria tai elektronista laitetta.

  3. Irrota vihreän nuolen osoittama liitin (nopeusanturi) ja liitä se vastaavaan Ribelle-kaapelin liittimeen. Liitä Ribelle-kaapelin toinen liitin vapaaseen moottorin istuimeen

  4. Kokoa akku ja moottori. Ole erittäin varovainen, ettet vahingoita kaapeleita!!

  5. Liitä liitin 3 vastaavaan kaapelin yläliittimeen

  6. Liitä liitin 2 vastaavaan TCU:n liittimeen

  7. Liitä liitin 1 vastaavaan liittimeen, joka menee alas moottoria kohti

  Liitin, jossa on PUNAINEN “silta”johdin, on liitettävä kaapelin ylempään liittimeen, kun irrotat Ribellen. Näin ebike palaa alkuperäiseen toimintakuntoon eikä johtoja tarvitse irrottaa, mikä säästää aikaa ja työtä.

  SpeedFun Ribelle erikoistuneelle Turbo Levolle 2022
  Uusi SpeedFun-viritys ebike Specialized Turbo Levolle Brose-moottorilla mahdollistaa nopeuden avaamisen yli 60 km/h nopeudella näyttäen kaikki todelliset tiedot uudesta TCU MasterMindistä.

  HUOMIO, TÄRKEÄ HUOMAUTUS
  Kun SpeedFun-nopeudenrajoitin on asennettu, 25 kmH:n rajan ylittävää sähköpyörää käsitellään mopona ja sellaisenaan, jos se liikkuu julkisilla paikoilla, vaatii Civil Motorizationin hyväksyntä-rekisteröinnin, se on maksullinen. tievero- ja vakuutusturvasta, on oltava rekisterikilpi, ei saa liikkua pyöräteillä ja kuljettajalla on oltava ajokortti ja hänen tulee käyttää kypärää. Lisäksi mopoa vastaavalla moottoripyörällä ajaminen, joka ei täytä edellä mainittuja säännöksiä, johtaa ajoneuvon hallinnolliseen takavarikoimiseen ja rahallisiin seuraamuksiin, jotka vaihtelevat tehdyn rikkomuksen mukaan. Nopeudenvapautusjärjestelmän valmistaja ei vastaa kaikista vaurioista, jotka aiheutuvat poljinavusteisille polkupyörille, joihin laite on asennettu, sekä suorista tai välillisistä vahingoista ihmisille tai esineille.
  SpeedFun – Phase B snc kieltäytyy kaikesta vastuusta poikkeavuuksista, jotka johtuvat moottorinvalmistajien mahdollisesti aktivoimista virityksen estojärjestelmistä.
  Huomaa, että polkupyörän muuttaminen voi mitätöidä valmistajan takuun.

 • SpeedFun Ribelle for Specialized Turbo Levo, Turbo Kenevo and Turbo Tero

  209,00 

  SpeedFun Ribelle on ebike-viritys Brose-moottorilla varustetulle Specialized ebike -pyörälle, jonka avulla voit poistaa nopeusrajoittimen 25 kmH:n nopeudella ja lisätä sen aktiivista apua 60 kmh:iin hyödyntämällä moottorin potentiaalia täysimääräisesti.

  Tämä nopeudenvapautuslaite on yhteensopiva vain ja yksinomaan Brose-moottorilla (virallisesti “Turbo 2.1” ja “Turbo Full Power System 2.2”) sekä TCU:n (CTU1), MasterMind TCU:n (TCU2) ja MasterMind TCD:n kanssa. .

  Ribelle for Specialized ebike -virityslaite näyttää aina todellisen nopeuden ja kilometrimäärän näytöllä.

  RIBELLE BROSE-ERIKOISTUJILLE
  Se on helposti asennettava elektroninen laite, jonka avulla voit vapauttaa Specialized Turbo Levo- ja Kenevo-sähköpyörien nopeudet, jotka on varustettu rungon yläputkeen integroidulla TCU:lla.
  Ribelle näyttää todelliset nopeudet ja etäisyydet integroidulla näytöllä (MasterMind), bluetooth-näytöllä ja sovelluksissa, jotka voidaan yhdistää Bluetoothin kautta.
  Nopeudenvapautus voidaan aktivoida haluttaessa ja se voidaan poistaa käytöstä palauttamalla ebike alkuperäiseen tilaan.
  Ribellen asennus ei vaadi fyysisiä muutoksia ebike-johdotukseen, joka voidaan siten palauttaa alkuperäiseen tilaansa.
  1- ENSIMMÄINEN ASENNUS EBIKEIN
  Suorita laitteen nollaustoimenpide kohdassa nro. 3.
  2 – NOPEUSVAPAUKSEN AKTIVOINTI JA POISTAMINEN
  Ota nopeudenvapautus käyttöön tai poista se käytöstä kirjoittamalla ohjaustangon säätimeen seuraava järjestys: miinus, plus, miinus, plus.
  Syötetyn komennon vahvistava animaatio käynnistyy akun latausilmaisimessa: lovet kasvavat osoittamaan lukitsematonta nopeutta, lovet pienenevät osoittamaan lukittua nopeutta kuten alkuperäisessä.
  Tämän ilmoituksen jälkeen, jotta komento tulee voimaan, ebike on kytkettävä pois päältä ja sitten uudelleen päälle. (odota muutama sekunti ennen kuin kytket sen takaisin päälle).
  Tämä toiminto on mahdollista suorittaa, vaikka pyörässä ei ole ohjaustangon säädintä. Tässä tapauksessa on tarpeen kirjoittaa sekvenssi CPU:n ylänäppäimeen:
  Pitkä painallus, nopea painallus, pitkä painallus, nopea painallus.
  Syötetyn komennon vahvistava animaatio käynnistyy akun latausilmaisimessa: lovet kasvavat osoittamaan lukitsematonta nopeutta, lovet pienenevät osoittamaan lukittua nopeutta kuten alkuperäisessä.
  Tämän ilmoituksen jälkeen, jotta komento tulee voimaan, ebike on kytkettävä pois päältä ja sitten uudelleen päälle. (odota muutama sekunti ennen kuin kytket sen takaisin päälle).
  3 – RIBELLE-LAITTEEN NOLLAUS TÄRKEÄÄ
  Ribelle-laitteen nollausmenettely on AINA tarpeen seuraavissa tapauksissa: – Ensimmäisen asennuksen yhteydessä ebikeen (juuri asennettu).
  – Kun haluat poistaa Rebelin (ennen poistamista).
  Jatka näin:
  1- Kytke Ebike päälle.
  2- Syötä järjestys: miinus, plus, miinus, plus, miinus, plus, miinus, plus. Mastermind TCU näyttää hetken aikaa “88”. TCU-LED ilmaisee hetken “akku vähissä”.
  3- Sammuta pyörä.
  Tässä vaiheessa Ribelle on valmis oikeaan käyttöön tai poistettavaksi ja/tai uudelleen asennettavaksi myöhemmin. Entä jos et nollaa ennen Rebelin poistamista?
  Jos Ribelle poistetaan noudattamatta näitä vaiheita, voi tapahtua, että moottori tallentaa lopullisesti väärän ympärysmitan, mikä vaarantaa ebikesi nopeuden ja matkan tarkan laskennan. Tarkka ympärysmitta voidaan nollata vain Specialized-diagnostiikkatyökalulla.
  TÄRKEÄ
  Sovellus. MISSION CONTROL ERIKOISTUOTTEEN
  Yhdistä Mission Control -sovellus VAIN, kun Ribelle-laite on POIS PÄÄLTÄ
  Jos yhteys muodostetaan Ribelle-sovelluksella AKTIVOITU, sovellus TALLENTAA MUUTOKSEN

  4 – JOS RIBELLE POISTETAAN ILMAN NOLLAUSMENETTELYÄ
  Jos Ribelle-laite irrotetaan suorittamatta nollaustoimintoa, moottori voi lopullisesti muistaa väärän ympärysmitan, mikä vaarantaa pyöräsi nopeuden ja ajokilometrin laskennan.
  Suunniteltu hätämenettely, joka palauttaa 2300 mm:n ympärysmitan, joka suoritetaan seuraavasti: 1. Liitä Ribelle ebikeen
  2. Kytke ebike päälle
  3. Nollaa laite kohdan 3 mukaisesti ja odota palautetta.
  4. Sammuta ebike
  5. Irrota korkki ja avaa hyppyjohdin vieressä olevan kuvan mukaisesti.
  6. Kytke ebike päälle ja odota täydellistä tarkistusta.
  7. Sammuta ebike.
  8. Sulje jumpperi ja aseta korkki takaisin paikalleen.
  Tässä vaiheessa voit irrottaa Ribelle-laitteen ja pyörä on muistanut ympärysmitan 2300 mm.
  5 – JOS EI VASTAA SEKVENSSIEN KIRJOITTAMISEEN
  Saattaa käydä niin, että eri sekvenssien syöttämistä ei vahvisteta millään palautteella tai toistuvalla palautteella, joka on aina sama tai ei vastaa. Tämä ongelma ratkaistaan ​​nollaamalla TCU kohdan 9 mukaisesti.
  6 – JOS TCU-LEDIT VIHEE SIGNAALIT
  Suorita TCU:n nollaustoimenpide kohdassa nro. 9
  Jos ongelma jatkuu, vaihda TCU:n sisällä oleva akku, jonka varaus voi olla heikko Ribellen käynnistyksen yhteydessä.
  7 – JOS MASTERMIND TCU MERKKAA ERITTÄIN HIHAILLE NOPEUDELLE
  Sammuta ebike ja käynnistä se uudelleen. Jos ongelma jatkuu, nollaa TCU kohdan no. 9.
  8 – JOS MATKALASKURI EI NÄYTÄ etäisyyttä, JOS ODO-LASKURI OSOITTAA ERITTÄIN KORKEIA ARVOT
  Suorita Ribelle-laitteen nollaustoimenpiteet kohdan nro. 3
  9 – TCU RESET
  TCU:n nollaaminen tapahtuu kahdella tavalla:
  TCU MASTERMIND: Kytke ebike päälle, paina + ja – näppäimiä ja pidä niitä painettuna noin 20 sekunnin ajan. kunnes tcu käynnistyy uudelleen. Tässä a
  video, joka voi auttaa: https://youtu.be/IL0bvBnFL5U
  TCU-LED: Kun pyörä on pois päältä, paina virtapainiketta kerran ja paina sitten tilakytkintä ja pidä sitä painettuna 10-15 sekuntia. Vapauta tilakytkinpainike heti, kun akun näyttö sammuu. Akun näyttö vaihtuu nykyiseen lataustilaan ja näyttää aktiivisen muutoksen. Tässä video, joka voi auttaa: https://youtu.be/I5RupVhagVc
  FIN
  TÄRKEÄ
  Sovellus. MISSION CONTROL ERIKOISTUOTTEEN
  Liitä Mission Control -sovellus VAIN, kun Rebel-laite on POIS PÄÄLTÄ
  Jos yhteys muodostetaan Ribelle-sovelluksella AKTIVOITU, sovellus TALLENTAA MUUTOKSEN