Huolto

Asiantunteva sähköpyörähuolto

Tervetuloa pyöräsi kanssa meille pyörähuoltoon!

Pidä pyörästäsi hyvää huolta, niin se kantaa sinut keveästi! Pyörä on kovalla rasituksella ja siinä on kuluvia osia. Siksi pyörää on tärkeää huollattaa säännöllisesti. Olet tervetullut hoitamaan sekä pikkukorjaukset että säännölliset huollot meidän pyörähuollossa.

Meillä ei ole viikkojen jonoja ollut koskaan saat pyöräsi jopa samana päivänä, pikku fiksaukset teemme samalla kun pelaat liikkeestä löytyvää klassikkoa, meillä nimittäin on Markan pajazzo! Me myös pesemme likaiset pyörät.

Polkupyörän huolto kannattaa hoitaa hyvin, jotta ajaminen on mahdollisimman mukavaa ja pyörä on turvallinen käyttää. Huoltamaton pyörä muuttuu ajan kanssa raskaaksi ajaa, vaihteet voivat kenkkuilla, jarrut ulvoa, kiekot kieroilla ja osat kolista. Viimeistään siinä kohta on aika tulla huoltoon. Säännöllinen pyörähuolto pidentää pyöräsi käyttöikää ja on myös edellytys valmistajan takuun voimassaololle. Aktiivisessa käytössä oleva pyörä kannattaa huollattaa vähintäänkin kerran vuodessa. Kalliissakin pyörässä on osia, jotka väistämättä kuluvat käytössä: jarrupalat, vaijerit, vaijerinkuoret, renkaat, laakerit… Sähköpyörien sähköjärjestelmiin tulee myös ajoittain päivityksiä, jotka ladataan pyörään huollon yhteydessä.

Huollot

Korjaukset

Varsinaisten polkupyörä huoltojen lisäksi teemme ns. pieniä korjauksia. Tällaisia ovat esimerkiksi vaihteitten säätö, ketjujen vaihto, jarrujen ilmaus tai sisäkumin vaihto. Myös se, että pyörä tuntuu jotenkin oudolta, on riittävä syy tulla käymään. Sinun ei tarvitse tietää tarkkaan mikä on rikki voidaksesi tulla meille! Kerro meille mikä tuntuu huonolta ja me etsimme vian. Työt tehdään siinä järjestyksessä, kuin ne on otettu vastaan, eli emme takaa, että pieni korjaus hoidetaan välittömästi.

Korjausten tuntiveloitus 69€ / tunti