Yritys

Sähkis.fi

Sähkis.fi on johtava sähköpyörien erikoisliike! Tarjoamme laadukkaita ja monipuolisia sähköpyöriä sekä niihin liittyviä palveluita, jotka tekevät liikkumisesta ympäristöystävällistä, vaivatonta ja nautinnollista. Toimipisteemme sijaitsee Kuopion sydämessä ja verkkokauppamme palvelee koko Suomea. Olemme ylpeitä siitä, että voimme palvella kaikkia sähköpyöristä kiinnostuneita.

Valikoimamme kattaa laajan kirjon erilaisia sähköpyöriä aina kaupunkipyöristä maastopyöriin ja valikoimasta löytyvät tarvikkeet ja varusteet. Ymmärrämme, että jokaisella asiakkaallamme on oma ainutlaatuinen tarpeensa, joten asiantunteva tiimimme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun. Olipa tavoitteenasi sitten työmatkaliikenne, vapaa-ajan pyöräily tai vaikkapa haastavat maastokokeilut, meiltä löydät varmasti etsimäsi.

Palvelumme eivät kuitenkaan pääty pelkästään pyörien myyntiin. Tarjoamme myös kattavat huoltopalvelut, jotta sähköpyöräsi pysyy aina huippukunnossa. Koulutettu teknikkotiimimme huoltaa, korjaa ja ylläpitää pyörääsi, jotta voit nauttia huolettomasta ajokokemuksesta pitkään. Lisäksi tarjoamme laadukkaita varaosia ja lisävarusteita, jotka täydentävät pyörääsi tarpeidesi mukaan.

Ympäristövastuullisuus on meille tärkeää, ja siksi haluamme edistää kestävää liikkumista tarjoamalla vaihtoehdon perinteiselle autoilulle. Sähköpyörät ovat loistava tapa vähentää päästöjä ja samalla nauttia aktiivisesta elämäntavasta. Autamme mielellämme myös sähköpyörien käytön aloittamisessa ja annamme vinkkejä tehokkaaseen ja turvalliseen ajamiseen.

Olitpa sitten kokenut pyöräilijä tai vasta-alkaja, Sähkis.fi on oikea kumppani matkallasi kohti parempaa liikkumista. Tule käymään liikkeessämme, tutustu valikoimaamme ja kysy rohkeasti neuvoja. Yhdessä löydämme juuri sinulle sopivan sähköpyöräratkaisun, joka tekee liikkumisesta iloista ja vaivatonta.

Tervetuloa mukaan sähköpyöräilyn hauskaan maailmaan!