Näytetään kaikki 6 tulosta

 • FANTIC 2023 RACING ENDURO XE 125 ( autovero 947,18€)

  9 490,00 

  Fantic XE 125 on Fantic NEW RACING ERA malliston lippulaiva.
  Kaudella 2022 sillä voitettiin monia mestaruuksia kuten Youth -luokan maailmanmestaruus ja mm. suomenmestaruus hopeaa. Uudessa Fantic XE125 on ominaisuuksia, jotka ovat Racing -toiminnassa kehitettyjä. Näistä ominaisuuksista muut vain unelmoivat! Nämä ovat ominaisuuksia joista muuta vain uneksivat vakiopyörissä! Fantic XE 125 tulee tehtaalta E5 hyväksytyillä osilla, joten se on mahdollista rekisteröidä Suomessa ns. ”valkokilpiseksi”.

 • FANTIC 2023 RACING ENDURO XEF 250 ( autovero 1342,60€)

  10 490,00 


  Älykkyyttä ja suorituskykyä!

  Nämä ovat kaksi avainsanaa pikkunelarille, joka on täydellinen moottorikoko Enduroon. Fantic XEF 250 tulee tehtaalta E5 hyväksytyillä osilla, joten se on mahdollista rekisteröidä Suomessa ns. ”valkokilpiseksi”. Fantic XEF250 enduropyörä on erittäin vakaa ja tasapainoinen ajettavuudeltaan. Moottori antaa muhkean väännön. Vääntö ja voima tuntuu jopa isommalta kuin 250cc 4T moottoreissa on totuttu. Jos haluat muuttaa moottorin luonnetta, voit tehdä sen omalla älypuhelimellasi. Fantic XEF 250 on 100% Race ready!

  READY FOR ANYTHING

  Haluamme sinun ajavan minkä tahansa radan huoletta ja siksi XEF250:ssä on vakiona käsisuojat ja pohjapanssari. Haluatko korjata kurssiasi viime hetkellä välttääksesi esteen?

  Huippu laadukas alumiinirunkomme on suunniteltu tätä varten. Taotut, suulakepuristetut ja meistetut osat tarjoavat sinulle täydellisen tasapainon keveydestä ja jäykkyydestä, ketteryydestä ja tarkkuudesta. Alumiinirunkomme ei myöskään väsy helposti. Se säilyttää ajo-ominaisuudet vaikka ajotunteja kertyy paljon.

  Korkealaatuisen jousituksen pitäisi taata ajajalle erittäin tarkka käsittely käyttämällä jokaista iskumillimetriä maaston suodattamiseen.

  Tästä syystä valitsimme etuiskunvaimentimiksi KYB 48 mm:n paineistetun suljetun patruunan Speed Sensitive System -haarukan, jossa on 300 mm:n liike ja supersäädettävä esijännitystä, pidennystä ja puristusta varten.

  Takaiskunvaimennin on Kayaba, jossa on 315 mm:n liike.


  PRECIOUS METAL

  Pakojärjestelmä on olennainen osa, jotta 4 T -moottori toimii parhaiten.Yhteistyössä Arrown kanssa kehitetty pakoputki kietoutuu tiukasti sylinterin ympärille keskittääkseen massan, kun taas alumiininen äänenvaimennin vapauttaa 250cc tehon ja muodostaen muhkean äänen.


  ADVANCED TECHNOLOGY

  FANTIC XEF 250 on GET:in sähköt vakiona! Omalla WiGET-sovelluksellahallitset oman pyöräsi toimintaa.

  Yksinkertaisella napsautuksella älypuhelimesta pyörän ECU mukautuu johonkin Fantic Racingin kehittämään moottorinohjauskarttaan tai voit luoda omat moottorin asetukset omien mieltymystesi mukaisiksi kaikkiin maasto- ja sääolosuhteisiin sopivaksi.

  Sovelluksella voit myös lukea pyörän mittaria, lisätä huoltotietoja, saada diagnostiikkaa ja tarkastella moottoritietoja reaaliajassa.

   

 • Fantic XEF RALLY ( autovero 3559,62€)

  15 590,00 

  Todellinen kilpapyörä, Dakar-valmis, mutta myös tuotantopyörä, E5-hyväksytty ja valmis tarjoamaan puhtaimman rallitunnelman. Täydellinen haastaa kronometri tai itsesi, löytää rajasi ja viedä niitä pidemmälle joka ajomatkalla.

 • Fantic XX 125

  8 590,00 

  Whether you’re a rookie or an expert rider, the 2-stroke roar of our XX125 will lift your heart at the first rev. By the end of the first lap you’ll have fallen in love with the perfect combination of ergonomics and manoeuvrability, agility and responsiveness. So much fun, but also top class performance, to see off your rivals with a smile under your helmet!

 • Fantic XXF 250

  10 249,00 

  AINUTLAATUINEN
  Joskus tarvitset äärimmäisiä valintoja voittaaksesi. 250 4t -mallissamme on markkinoiden innovatiivisin ratkaisu: käännetty moottori.

  Tämä kompakti moottorirakenne yhdistettynä taaksepäin kaltevaan sylinteriin keskittää painon äärimmäisen ketteryyden ja vaikuttavan ohjattavuuden takaamiseksi.

 • Fantic XXF 450

  11 490,00 

  XXF 450
  Tästä eteenpäin Fanticin MX-valikoimasta tulee erittäin laaja, mikä vastaa kaikentyyppisten kuljettajien tarpeita. Esittelyssä XXF450. Pyörä, jossa on vääntöä, voimaa ja rajatonta aggressiota, tinkimättä monipuolisuudesta, ketteryydestä ja hallinnasta.

  Erinomainen tekniikka, runko ja ergonomia, jotka ovat seurausta virallisten Fantic-kuljettajien ajokokemuksesta, tekevät uudesta Fantic XXF 450 -sarjasta todella ainutlaatuisen. Erittäin tehokas pyörä, mutta samalla intuitiivinen ja erittäin tasapainoinen kaikissa käyttöolosuhteissa.