Työsuhdepyörät
ovat nyt in!

Nauti verovapaasti polkupyöräedusta – 1200€ arvosta vuodessa!

SÄHKÖPYÖRÄN LEASING

Sähköpyörä on täydellinen kulkuneuvo kaikille, joilla ajomatkat ovat muutamasta kilometristä jopa 100 kilometrin matkoille. Sähköpyörällä liikut todella näppärästi ja kevyesti esimerkiksi töihin. Tällöin sinun ei tarvitse käydä töissä suihkussa ja voit aloittaa päivän pirteänä raikkaan pyöräilyn jälkeen. Sähköpyörällä säästät voimiesi lisäksi myös aikaa ja rahaa. Sen käyttökustannukset ovat per lataus alle 2 senttiä. Latauksella pääset keskimäärin 60-120 km akusta tietysti riippuen. Sen osto, käyttö ja huolto kustannukset ovat huomattavasti pienemmät kuin esimerkiksi auton. Hyvä sähköpyörä voi myös olla edullisempi kuin julkisen liikenteen kustannukset kun tämä jaetaan 2 tai 3 vuodelle.

ottaa työsuhdepyöräpalvelun käyttöön valitsemansa palveluntarjoajan sivujen kautta sähköisellä sopimuksella.

valitsee pyörän ja varusteet, käyttää pyörää sopimuskauden ajan, jonka jälkeen voi lunastaa sen itselleen

hoitaa käytännössä kaiken pyörien hankintaprosessista talousraportointiin, huolehtii pyörien hallinnoinnista sekä vastaa työntekijöiden kysymyksiin.

Olemme erikoistuneet sähköpyöriin ja erityisesti työsuhdepyöriin. Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat kuulla palveluistamme lisää!

Sähkis tarjoaa laajan valikoiman pyöriä työsuhdepyöräkäyttöön. Voit valita mieleisen menopelin laajasta arki-, harraste- ja sähköpyörien valikoimastamme!

Työsuhdepyörän hankinta perustuu työnantajan päätöksen. Työnantaja sopii työsuhdepyörän hankinnasta myyjäliikkeen kanssa, joka toimittaa pyörän työntekijän käyttöön. Työntekijä voi käyttää pyörää niin työmatkoilla kuin vapaa-ajallaan.

Tarjoamme työsuhdepyöriä joustavasti kahdella eri hankintatavalla;

  1. Suora pyörähankinta: Työnantajayritys ostaa pyörän suoraan työntekijänsä käyttöön liikkeestä, joka toimittaa pyörän edun saajalle. Pyörä siirtyy suoraan työnantajayrityksen omaisuudeksi.
  2. Leasing yhteistyössä Grenkeleasing Oy kanssa. Työnantajayritys voi hankkia pyörän työntekijänsä käyttöön myös leasing-periaatteella, pitkäaikaisena vuokrauksena yleisimpinä 3 ja 4 v 36kk/ 48kk vaihtoehdot. Leasing-yhtiönä toimii  Grenkeleasing Oy. Pyörän leasingmaksut maksetaan kuukausierissä leasing-yhtiölle. Leasing maksuun voi halutessaan sisällyttää vakuutuksen 150€ omavastuulla ja 4,8% vuosimaksulla laskettuna pyörän alv0 hankintahinnasta.

Leasing-ajanjakson päätyttyä  yritys joko lunastaa pyörän tai se palautuu kauppiaalla. Leasing-rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen. Leasing-rahoituksen etuina yritykselle ovat ennakoitavat ja helposti budjetoitavat kuukausierät, jotka voidaan vähentää kuluina yrityksen tuloslaskelmassa. Lisäksi arvonlisävero voidaan vähentää pois vuokralaskusta. Leasingin kautta hankitut pyörät eivät rasita yrityksen tasetta, kuten suorat hankinnat.

MITEN HANKIN TYÖSUHDEPYÖRÄN?

Prosessi on helppo!

  1. Selvitä, tarjoaako juuri sinun työnantajasi työsuhdepyöräetua. Lisätietoa verovapaasta polkupyöräedusta https://pyoraliitto.fi/
  2. Kun pyöräedusta on sovittu työnantajasi kanssa, tutustu laajaan valikoimaamme verkkosivuilla tai myymälässä! Sopivan pyörän löydyttyä teemme siitä työnantajayrityksellesi räätälöidyn
  3. Kun sopiva polkupyörä on löydetty ja tarjous hyväksytty, voimme tarjota työsuhdepyörän hankintaan leasing-sopimusta. Leasing-sopimus on pääomakustannuksiltaan edullinen ja joustava tapa hankkia työsuhdepyörä.
  4. Kun leasing-rahoitus on hyväksytty tai polkupyörä on laskutettu onnistuneesti työnantajalta (suora pyörähankinta), saat työsuhdepyöräsi käyttöösi!

Kauppiaan suosittelemat pyörät työmatkailuun: