Pyörät jotka on tehty ihmisille ja planeetalle

Suunniteltuja teknisiä polkupyöriä oikeaan hintaan samalla, kun he johtavat tietä planeettamme säilyttämisessä, jotta meillä on paikka nauttia ajeluistamme ja seikkailuistamme.

Näytetään kaikki 7 tulosta

 • S-ELECTRO STEPDOWN BLACK/CHARCOAL

  3 490,00 

  S-Electro Stepdown on työmatkakäyttöön valmis sähköavusteinen urheilupyörä. Suuntaa viikonloppuna toimistoon, kahvilaan tai luontoon. Poljinavusteisella Stepdownilla ja nopeasti vierivillä 29″ x 2,35″ renkailla tai 27,5 x 2,6″ vaihtoehdolla pääset perille nopeasti ja hikoilematta. Varustele laukkuja ja lokasuojia, ja Stepdownin avulla voit matkustaa tai jopa kiertää ympäri vuoden. S-Electro Stepdownin erittäin matala pystykehys tarkoittaa, että vaikka sinulla olisi puku tai hame,niin on helpompi ajaa. Jousitushaarukka tarjoaa runsaasti mukavuutta, ja tehokas Shimano Steps -moottori ja erittäin suurikapasiteettinen 630 Wh akku täydentävät erittäin tehokkaan, erittäin hauskan S-Electro Stepdownin. Tule kaduille tänään!

 • SILVERBACK – AL 2 . Nyt Sram GX 12v vaihtajalla.

  4 290,00 4 390,00 

  https://youtube.com/shorts/hCuqJU_zEfY?feature=shared

  Silverback Elite AL 2 -geometria perustuu läheisesti uuteen Slider enduropyöräämme. Silverbackin POP-geometria yhdistettynä muunneltuun Horst Link -jousitusasetelmaan luo erittäin suorituskykyisen pitkän matkan 29 tuuman eBike-pyörän, joka on yhteensopiva myös 27,5 tuuman pyörien kanssa. Seosrunko on kevyt ja siinä on täydellinen sisäinen reititys johdoille ja letkuille. Runkoon kiinnitetty takaiskunvaimennin on mukautettu toimimaan Elite AL:n jousituksen kanssa, jotta se tarjoaa tehokkaan alustan nousuissa ja muuttaa pyörän sitten kilpailuvalmiiksi pyöräksi jyrkissä laskuissa. Shimanon poljinavustusjärjestelmä helpottaa polkujen huipulle pääsemistä ja säästää energiaa.

 • SILVERBACK DIAMOND FAT ADVENTURER

  4 090,00 

  SBC CARBON jäykkä haarukka
  S-Selectro Diamond Adventurerissa on läpiakselinen SBC-hiilikuitu haarukka. Väriltään yhteensopivia ja seostettuja putkiprofiileja. Fat pyörät vaimentavat iskuja, joten jäykästä haarukasta huolimatta pyörä ei tunnu kovalta. Jäykkä haarukka on myös käytännössä huoltovapaa, joten se sopii mielenrauhaan ja etäseikkailuihin.

 • Ale!

  SILVERBACK DIAMOND FAT EXPLORER 720 Wh Huom! Vahvempi Shimano Cues 11v Vaihtaja

  4 590,00 4 990,00 

  Iso askel: Silverback asentaa ensimmäistä kertaa vuonna 2023 hienon Manitou Mastodon Comp -jousitushaarukan (jossa on 120 mm:n liike) nyt jo pitkään käytössä olleen Rock Shox Bluton sijaan.

  Voimansiirrosta vastaa 11-nopeuksinen vaihteisto, joka koostuu Shimano CUES U6000 -ryhmien komponenteista. Shimanon yksimäntäiset, hydrauliset levyjarrut huolehtivat asianmukaisesta hidastuksesta. Loput komponentit tulevat kaikki Silverbackin omasta “Surface”-lisävarustehyllystä, ja asennettuun sisäänpainuvaan istuintolppaan jota myös hissitolpaksi kutsutaan.

  Kuten mainittiin, vuoden 2023 Silverback S-Electro Diamond Fat Explorer*:ssä on Shimano EP8 -moottori, joka loistaa 250 W:lla ja jopa 85 Nm:n vääntömomentilla. Kuskille on tarjolla Darfonin 720 Wh akku. Vaikka yli 800 Wh:n akut ovat saapuneet jo massamarkkinoille, voidaan perustellusti väittää, että Silverback on “ajantasalla” sekä moottorissa, että akussa.

  Suuri akku on piilotettu alumiinisen akkukannen taakse, joka on maalattu “fillarin värillä” ja se pitää akun tukevasti paikallaan. Lataamista varten moottorin lähellä olevassa alaputkessa on latauspistoke. Vaihtoehtoisesti akku voidaan myös irrottaa pyörästä – varkauden varalta yksittäisellä avaimella – ja ladata sisällä erillisellä adapterilla. Kuten monista nykyisistä Shimano-pyöristä tiedetään, käynnistyspainike ja USB-liitäntä on sijoitettu yläputkeen. Ja tietysti haluttaessa Shimano-pääyksikkö kommunikoi matkapuhelimen kanssa Bluetoothin kautta – sovelluksen avulla voidaan esimerkiksi asentaa päivityksiä tai tehdä yksittäisiä asetuksia.

  “Valmis kaikkiin seikkailuihin” – näin Silverback kuvailee vuoden 2023 S-Electro Diamond Fat Exploreria*. Tämä määrittelee tavallaan myös kohderyhmän, jolle tämä pyörä on suunnattu: ihmiset, jotka haluavat rikkoa rajoja, erityisesti omiaan, ja ottaa askeleen kokeillakseen jotain uutta. Ja Fat Explorer tekee tämän erittäin hyvin. Shimano-vetoapu toimii selvästi “Eco”-tasolla, mutta ennen kaikkea erittäin pitkään. “Tour”-tilassa teho moduloidaan siten, että teho vastaa tulevaa tarvetta – kevyt poljin = kevyt tuki, suuri teho = korkea tuki. Ja tehostustilassa ”boost” EP8 heittää kaiken voimansa peliin ja vetää niin lujasti kuin pystyy.

  Joten sinulla on mahdollisuus valita, onko etsimäsi seikkailu erityisen pitkä matka, tapahtumarikas matka vuorille vai jännittävä polkutoiminta. Manitou Mastodon tukee erityisesti jälkimmäistä: koska se on huomattavasti jäykempi kuin Rock Shox -vastine, etupyörä on nyt paljon vakaampi. Tämä tarkoittaa, että suoraviivainen vakaus, ohjauksen tarkkuus ja jarrutusvakaus ovat parantuneet merkittävästi ja sopivat nyt vihdoin raskaaseen alustaan.

  Vaikka Vee Tire -renkaat ovat teknisesti hieman vanhentuneita, ajon, jarrujen, geometrian ja renkaiden yhdistelmä toimii erittäin hyvin ja luotettavasti. Ja kun asiat käyvät hankalaksi, hissitolppa tarjoaa lisää liikkumisvapautta, jotta voit kiertää pyörän tarkasti esteiden ympäri (tai yli).

  Tietenkin, toisin kuin monet jäykät haarukat, et voi kiinnittää matkatavaratelineitä Manitou Mastodonin joustokeulaan. Siitä huolimatta voit säilyttää paljon tavaraa lisävarusteena saatavaan tavaratelineeseen takana ja ohjaustankolaukkuun, sekä tilaa kahdelle täysin täytetylle juomapullolle. Tällä varustetulla ja 720 Wh tehoreservillä varusteltuna voidaan tutkia kaikkein läpipääsemättömämpääkin maastoa ja yöpymispaikkoja keskellä ei mitään.

  Kysy värivaihtoehtoja, grafitin mustaa on saatavilla yleensä parhaiten. Army Harmaa saatavilla tilauksesta. Nyt myös hopea ja sähkönsininen.

  Mitä Lopuksi?

  Vuoden 2023 Silverback S-Electro Diamond Fat Explorer* haluaa olla pyörä, joka rikkoo rajoja. Ja tällä pyörällä Silverback tarjoaa itse asiassa paketin, joka tarjoaa luotettavan perustan suurillekin suunnitelmille. Runko on jämäkästi tehty, ja siinä on hyvänoloinen geometria, komponentit – erityisesti moottori – ovat ajan tasalla. 4 5”99 eurolla uudet näköalat avautuvat kaikille, jotka kaipaavat vähän enemmän. Koska S-Electro Diamond Fat Explorer hallitsee FATBikesin tunnetun hyveen – vertaansa vailla olevan suorituskyvyn hiekalla, suolla, mudalla ja lumella – aivan niin kuin fätin pitääkin. Yksinkertaisesti “valmis kaikkiin seikkailuihin”.

 • Ale!

  Silverback ELITE AL 1

  Alkuperäinen hinta oli: 4 890,00 €.Nykyinen hinta on: 4 690,00 €.

  S-Electro Elite AL 1
  on alumiininen vastine S-Electro Pro CF:lle. Silverbackin POP-geometria, joka muistuttaa paljon uuden Slider enduro -pyörämme geometriaa, yhdistettynä muunneltuun “Faux bar” -jousitusasetelmaan luo erittäin suorituskykyiset enduro-ominaisuudet isoilla 29″ renkailla, joka on yhteensopiva myös 27,5″ pyörien kanssa. Korkealaatuinen metalliseosrunko on enduro eBike -pyörää varten suunniteltu ja erittäin kevyt, ja siinä on täydellinen sisäinen kaapelointi. Metric runnion -kiinnitteinen takaiskunvaimennus on mukautettu toimimaan S-Electro Elite Alss -jousituksen kanssa, jotta se tarjoaa tehokkaan ja kilpailukykyisen asetelman.
  Shimanon poljinavustusjärjestelmä helpottaa polkujen huipulle pääsemistä ja säästää energiaa alamäkeen.
  Koe täydellinen päivä poluilla!

 • Silverback S-Electro Pro CF 1

  7 990,00 

  https://www.facebook.com/reel/686469860079684?fs=e&s=TIeQ9VKEY FEATURES
  Paino vain 22.3 Kg!

  KEY FEATURES
  Dual Suspension, Full Carbon integrated eBike frame, 4-bar suspension
  Fox Float 36 Factory, gold, GRIP 2, 44mm offset, Air Suspension Fork, 150mm Travel
  Fox Float Factory DPS, EVOL, 3 Position rear shock, 145mm Travel, Trunnion.
  Shimano EP801 motor
  720Wh high-capacity battery
  SRAM XX1 Eagle AXS 12spd Wireless shifting
  SUNringle Duroc SD37 Pro wheelset
  Maxxis Assegai 2.5″/Minion DHRII 2.4″ tyres
  Fox Factory dropper seatpost, gold
  Shimano XTR 9100 brakes
  Surface carbon handelbar

  KULJETTAJAN PAINORAJA
  120 kg – pyörän ja ajajan yhteispaino (mukaan lukien kaikki varusteet).

 • Silverback S-Electro Pro CF 2

  5 990,00 

  KEY FEATURES
  Paino vain 22.3 Kg!

  Dual Suspension, Carbon integrated eBike frame, 4-bar Suspension
  Fox Racing Shox 36 Float 29″ GRIP Performance Boost E-Optimized fork, 150mm Travel
  Fox FLOAT DPS, P-S, A, 3pos, Trunnion rear suspension
  Shimano EP801 motor
  720Wh high-capacity battery
  Sram GX specifications 12spd
  SUNringle Duroc 35 Comp wheelset
  Maxxis Assegai 2.5″/Minion DHR II 29×2.4″ tyres
  Surface dropper seatpost

  KULJETTAJAN PAINORAJA
  120 kg – pyörän ja ajajan yhteispaino (mukaan lukien kaikki varusteet).