Näytetään kaikki 7 tulosta

 • Ale!

  CRANKBROTHERS Mallet E BOA Black/gold

  169,00 

  Merkki CRANKBROTHERS Tuotetyyppi MTB-kengät Tuotteen nimi Mallet E BOA Pohjan materiaali MC1 Kumisekoitus Sulkeva BOA ja hihna Kiinnitys MTB (2 reikää) Väri musta/kulta Vuorausmateriaali EVA-välipohja Päällinen materiaali TPU-vahvistetut alueet Tuuletusikkunat ja rei’itetty verkkomateriaali hengittävyyden takaamiseksi Tuotetiedot Enduro-spesifinen ulkopohja w. ramppi helpottaa sisään-/ulostyöskentelyä ja mudan poistamista, suunnattu kulmikas ja erillään oleva varvas, kantapään korvakkeet pidon takaamiseksi…

 • CRANKBROTHERS Stamp BOA Black/gold

  149,00 

  Product info Flat pedals specific outsole, directional angled & spaced toe, heel lugs for traction while hiking, ramped toe for walkability, heel dots for grip and superior hold

 • CRANKBROTHERS Stamp Lace Navy/silver

  119,00 

  STAMP LACE – NAVY/GUM The Stamp flat shoe does it all, whether on street or trail. The outsole is optimized for Crankbrothers Stamp pedal body, though it is designed to work flawlessly with any flat pedal. Its high-friction rubber compound provides optimal grip and its lug depth absorbs the pins to ensure a secure pedal…

 • Ale!

  LAKE MXZ 400 TALVIKENKÄ

  389,00 

  Lake MXZ 400 talvikenkä on ehdoton valinta kylmiin talvikeleihin. Kengässä on Laken suurin ja korkein varvasosa, joka takaa huipputason eristyksen kylmällä. Winter Extreme -muoto auttaa ylläpitämään jalan verenkiertoa jopa paksuimpienkin sukkien kanssa. Yksinomaan pyöräilyn tarpeita varten suunniteltu kantaosa, päälliosa ja kaarimuoto takaavat mukavan mutta napakan istuvuuden ilman, että nauhoja tarvitsee kiristää hampaat irvessä.

 • Ale!

  LAKE MXZ303 TALVIPYÖRÄILYKENGÄT

  279,00 

  Laken yksi suosituimmista talvipyöräilykengistä, jotka ovat saaneet Suomessa erinomaisen vastaanoton hyvin istuvan lestinsä ansiosta. Moni asiakas on kehunut Lake MXZ 303 kengän lestin olevan parempi kuin pahimpien kilpailijoiden, kuten Shimanon ja Northwestin malleissa.

  Lake MXZ 303 talvipyöräilykengässä on vuorattu Thermosol pohjallinen estämässä klosseista normaalisti johtuvaa kylmäsiltaa. Samoin kengän pohja on täysin suljettu, eikä kylmyys pääse sisään. Lake MXZ 303 kengän pohjassa käytetään markkinoiden yhtä pitävimmistä pohjamateriaaleistansa tuttua Vibramin pohjaa. Kumipohja on notkea ja pitävä jopa kovalla pakkasella.

  Jotta kenkä on vieläkin mukavampi ja lämpimämpi on siihen laitettu foliovuorattu ja topattu pohjallinen. Laken MXZ 303 talvipyöräilykenkiä on myös saatavilla leveälestisenä, jolloin varpaille jää enemmän lämmittelytilaa. Normaalilesti ei Laken MXZ 303 mallissa ole kapea. Pituus on kuitenkin perinteiseen tapaan napakka.

  Teknologiaa ei Laken MXZ 303 mallista puutu!

  Kenkä on vuorattu Thinsulate materiaalilla, jonka mikrokuidut takaavat erinomaisen lämmöntaltioinnin antaen kosteuden hengittää tehokkaasti läpi. Kiristyksessä Lake luottaa BOA pikakiristykseen taatakseen tasaisen puristuksen koko jalan ympärille. Näin ei jalan pintaverenkiertokaan häiriinny. Kengän varteen on jatkettu hyvin istuva sää ja lumisuoja. Varressa on vielä erikseen säädettävä kiristys, jotta kaikki kylmä viima, lumi ja muu ulkopuolinen pysyy jaloilta poissa. Näissä uskaltaa ajaa vaikka uppohangessa.

 • Ale!

  LAKE MXZ304 TALVIMAASTOKENGÄT

  249,90 

  Lake MXZ304 on uusittu versio markkinoiden suosituimmasta MXZ303 kengästä. Pittards WR100 -nahkapäällinen ja Hecklor -nahkapanelointi tekee kengästä vettähylkivän sekä hyvin hengittävän. Uusi Boa Power M4 kiristysmekanismi mahdollistaa helpon käytön hanskojen kanssa ja pitää kengät tiukasti jalassa. Kiristysmekanismilla on elinikäinen takuu.

  Kenkä on täysin vuorattu lämpömuokkautuvilla materiaaleilla. Pohjassa on käytetty viisi kerroksista Thermosol -eristepohjallista. 3M Thinsulate eristettä 200g kärjestä kantapäähän asti, joten jalkasi pysyvät varmasti lämpiminä. Klossin kiinnitys on jätetty sisäpohjan ja ulkopohjan väliin, jotta kylmäilma ei pääse virtaamaan jalkapohjaan. Talvikengässä kannattaa kuitenkin jättää hieman tilaa myös paksummalle sukalle jos haluaa kengän soveltuvan paukkupakkasille.

  Lake MXZ304 kenkä soveltuu parhaiden aktiiviharrastajalle joka haluaa hyvin istuvan sekä kulutuskestävän talvikengän.

 • Ale!

  Lake MXZ304-X Talvipyöräilykenkä

  299,00 

  Lake MXZ304X  on uusittu versio markkinoiden suosituimmasta MXZ303 kengästä. Pittards WR100 -nahkapäällinen ja Hecklor -nahkapanelointi tekee kengästä vettähylkivän sekä hyvin hengittävän. Uusi Boa Power M4 kiristysmekanismi mahdollistaa helpon käytön hanskojen kanssa ja pitää kengät tiukasti jalassa. Kiristysmekanismilla on elinikäinen takuu.

  Kenkä on täysin vuorattu lämpömuokkautuvilla materiaaleilla. Pohjassa on käytetty viisi kerroksista Thermosol -eristepohjallista. 3M Thinsulate eristettä 200g kärjestä kantapäähän asti, joten jalkasi pysyvät varmasti lämpiminä. Klossin kiinnitys on jätetty sisäpohjan ja ulkopohjan väliin, jotta kylmäilma ei pääse virtaamaan jalkapohjaan. Talvikengässä kannattaa kuitenkin jättää hieman tilaa myös paksummalle sukalle jos haluaa kengän soveltuvan paukkupakkasille.

  Lake MXZ304 Xkenkä soveltuu parhaiden aktiiviharrastajalle joka haluaa hyvin istuvan sekä kulutuskestävän talvikengän.