Safarit

Safarit ryhmille on huippu suosittu sähköpyörä seikkailu Tahkolla ja Kuopiossa.

Tule kokeilemaan sähköpyöräilyn mahtavuus! Tunne on kuin olisi supermiehen voimat jaloissa. Mäet menevät reippasti ylös, mutta ajon jälkeen kyllä useimmilla rasitus tuntuu.
Talvella ajamme pääsääntöisesti E-fatbike pyörillä, joissa on valot, joten pimeäkään ei haittaa vaan tuo ihan uuden tunnelman reitille. Kesällä käytössä on myös täysjoustopyöriä.
Sähkikseltä löytyy alueen uusimmat ja parhaimmat pyörät. Halutessasi voit hankkia meiltä juuri samanlaisen uuden pyörän, sillä toimimme myös pyöräkauppana.

Kokenut ohjaaja neuvoo huolellisesti pyörän käytön ennen liikkeelle lähtöä ja voi halutessasi antaa ajon aikana vinkkejä ajamiseen. Voimme paistaa makkarat laavulla tai käydä Pehkubaarissa kahvilla, samalla pääsemme käymään katsomassa huikeita Syvärinjärven päälle avautuvia maisemia Tahkon maisematornista.
Huomioimme ajajien aiemman pyöräilykokemuksen ja sovitamme vauhdin ja haastavuuden niin, että kaikilla on mukavaa ja kaikki pysyvät mukana.

Safari esimerkki

  • Kesto 2-3 tuntia pysähdyksistä riippuen.
  • Ryhmäkoko: Minimi 2 hlö. Max 15, isomman yli 10 hlö:n ryhmän voimme jakaa kahteen.
  • Talvella ajamme noin 15 km talvireittiä ja kesällä reitti on noin 20 km. Näillä pyörillä jopa 30 km lenkki onnistuu kokemattomaltakin.

Varusteet

Omat vaatteet, suositellaan kelin mukaista urheiluvaatetusta, talvella on hyvä olla lämpimät hanskat ja laskettelu kypärää / kypärähuppua ja laseja. Polkupyöräilykypärät löytyy meiltä.

Hinta

90€ sis alv / henkilö
Toteutetaan ympäri vuoden.

Sähkiksen pyörävuokraamo ja safarien lähtöpiste sijaitsee Tahkon keskustassa Piazzan vieressä, josta on helppo ja nopea pääsy alueen maastopyöräilyreiteille. Kuopiossa safareiden aloitus tapahtuu liikkeeltämme osoitteessa Saaristokatu 5.

Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä ryhmällesi sopiva sähköpyöräseikkailu.