Näytetään kaikki 8 tulosta

 • Ale!

  Ghost LANAO 24 FULL PARTY

  Alkuperäinen hinta oli: 849,00 €.Nykyinen hinta on: 690,00 €.

  KUVAUS
  Kevyt runko, matala yläputki ja laadukkaat osat – sitä nuoret tytöt tarvitsevat, että heillä olisi hauskaa maastopyörällä. Tätä lasten maastopyörää, joka perustuu hyväksi havaittuun Lanao-sarjan runkoon, on lisäksi paranneltu joustohaarukalla ja tehokkailla levyjarruilla. Sitä on saatavilla kahtena värivaihtoehtona – me kaikkihan tiedämme, että lapset haluavat olla nopeita, mutta myös näyttää hyvältä.

 • Ale!

  GHOST Riot Youth Pro

  Alkuperäinen hinta oli: 1 799,00 €.Nykyinen hinta on: 1 399,00 €.

  KUVAUS
  Pro-versio maastopyöristämme nuorille! Pyörässä on kevyt alumiinirunko ja suuret 27,5 tuuman renkaat, mutta muutoin se on optimoitu lyhyemmille pyöräilijöille. 130 mm:n alusta tarjoaa riittävästi varaa karkeimmillakin reiteillä. Kun pyörässä on SRAMIN takavaihtaja ja Shimanon jarrut, tekniset tiedot eivät jätä toivomisen varaa. Täysin kehittynyt revittelykone nuorille pyöräilijöille.

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Giant REVOLT 0

  1 890,00 

  AJA MAANTEILLÄ, SORALLA TAI MAASTOSSA TÄLLÄ UPOUUDELLA ALUMIINISELLA ALL-ROUNDER-PYÖRÄLLÄ. KOMPOSIITTIHAARUKKA TASOITTAA ISKUJA JA FLIP CHIPIN AVULLA SÄÄDÄT AKSELIVÄLIÄ JA RENGASTILAA.

  Varma käsiteltävyys

  Runko on suunniteltu pystymmällä endurance-geometrialla ja lyhyemmillä takahaarukan alaputkilla, mikä lisää käsiteltävyyttä, ketteryyttä ja hallittavuutta. Pidempi reach-mitta, lyhyempi ohjainkannatin ja matalampi keskiön pudotus parantavat vakautta epätasaisessa maastossa.

  Säädetty myötäilevyys

  Uudessa rungossa on ohuemmat, pudotetut takahaarukan yläputket, jotka vaimentavat iskuja ja tärinää. D-Fuse-ohjaustanko ja satulatolppa toimivat järjestelmänä, joka lisää myötäilevyyttä tinkimättä jäykkyydestä kaarteissa, sprinteissä ja nousuissa.

  Mukautuu maastoon

  Haarukan takapään flip chipillä säädät akseliväliä lyhyemmäksi, jos toiveena on nopea käsiteltävyys, tai pitkäksi, jos haluat parantaa vakautta nopeassa vauhdissa. Pitkä asetus mahdollistaa halkaisijaltaan jopa 53 mm suuremmat renkaat. Voit valita mukana toimitetun D-Fuse-satulatolpan maksimaalisen yhteensopivuuden saavuttamiseksi, tai vaihtaa 30,9 mm:n hissitolppaan tai pyöreään tolppaan.

  KOHOKOHDAT

  Täysin uudessa Revoltissa on kevyt ALUXX-alumiinirunko, jossa on päivitetty gravel-geometria, mukaan lukien pidempi reach-mitta ja vakutta lisäävä matalampi keskiö. Takaosan flip chip säätää akseliväliä ja rengasvälystä, ja voit valita mukana tulevan D-Fuse-satulalpan tai vaihtaa 30,9 mm:n pyöreään satulatolppaan tai hissitolppaan. Rungossa on integroidut levyjarrut ja tilaa isommille renkaille 53 mm:iin asti.

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • ROCK MACHINE BLIZZ 20 MD PUNAINEN

  499,00 

  Suosikkimalli, Blizz 20 on kevyt (9,8 kg) täysjäykkä maastopyörä, vaikka pihapiirin valloittamiseen! Laatukomponentit samassa paketissa – Tyylikäs Sharkspine alumiinirunko ja etuhaarukka, täsmällinen ja helppokäyttöinen 1×7 Shimano -voimansiirto, tehokkaat Tektron mekaaniset levyjarrut, loistavasti rullaavat Schwalbe Crazy Bob 20×2,10” -renkaat.

  Laatukomponenteista valmistettu suorituskykyinen ja kestävä junioripyörä perheen pienemmille kuskeille. Runkokorkeus 10,0”, käyttäjäkokosuositus 110-130cm

 • Ale!

  ROCK MACHINE BLIZZARD 50-297

  Alkuperäinen hinta oli: 2 790,00 €.Nykyinen hinta on: 2 500,00 €.

  ROCK MACHINE BLIZZARD 50-297 Blizzard 50-297 on todella loistavan hintainen enduropyörä 160/160mm joustoilla. FPS-linkuston ansiosta Blizzard 50- 297 on todella hyvin poljettava ja kiipeää tekniset kohdat enskapyöräksi käsittämättömän hyvin. Juuri linkuston ansiosta tällä pyörällä voi ajaa oikeasti myös pitkät lenkit. Tyylikäs ja pommin kestävä Shark spine EVO2 alumiinirunko. Geometria on todella moderni eli melko pitkä,…

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Ale!

  ROCK MACHINE TORRENT 60-29 HOPEA

  Alkuperäinen hinta oli: 1 299,00 €.Nykyinen hinta on: 1 199,00 €.

  ROCK MACHINE TORRENT 60-29 HOPEA

  Torrent 60 29” on täydellinen lenkkikaveri, joka soveltuu loistavasti yleispyöräksi. Uusi Shark Spine EVO2 alumiinirunko on kevyt, kestävä ja todella tyylikkään näköinen. Moderni geometria soveltuu täydellisesti hauskanpitoon maastossa.

  Tähän hintaan on vaikea löytää yhtä hyvää pakettia, Loistava Rock Shox Judy TK 100mm ilmakeula poimii kaikki maaston epätasaisuudet. Shimano Deore M5100 1×11 vaihteisto hoitaa vaihtamisen tyylikkäästi ja Shimanon hydrauliset levyjarrut pysäyttävät tehokkaasti kaikissa olosuhteissa. Pidosta huolehtivat WTBn loistavat 29x 2.25” Ranger Compit. Suorituskykyinen 29” joka rullaa kevyesti kadulla ja paljastaa todellisen luonteensa maastossa.

  Suositushinta: 1299,00€

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • TREK WAHOO 24 Lokasuojilla Hopea/Oranssi

  549,00 

  TUOTEKUVAUS:

  Trek Wahoo 24 paljastaa nopeasti sen hauskan ja seikkailunhaluisen luonteen. Se on lasten pyörä jossa vahva alumiinirunko kestää lasten seikkailut, mutta on samalla tarpeeksi kevyt lasten hallittavaksi. Pyörässä on yksinkertainen 1×8 voimansiirto joka tarjoaa juuri oikean määrän vaihteita, jotta lapset voivat keskittyä hauskanpitoon.

  Lapesi ensikokemukset ovat arvokkaita hetkiä, joten tästä syystä lapsen pyörään panostaminen kannattaa aina. Trek on tunnettu pyörävalmistaja, ja Trekin lastenpyörät, kuten kaikki muutkin heidän pyörät, ovat ammattilaisten suunnittelemia ja käsin kokoamia.

  Pyörä sopii 8-12 vuotiaille lapsille, pituudeltaan 130-150 cm. Wahoo on yleisesti ottaen houkutteleva vaihtoehto sekä lapsille että vanhemmille sen käytännöllisyyden ja helppokäyttöisyyden ansiosta.

 • Ale!

  Uni Bike – Kaupunkipyörä

  Alkuperäinen hinta oli: 149,00 €.Nykyinen hinta on: 99,00 €.

  Perus pyörä, umpikumi renkaat ja numerolukko.

  Kuskin koko 140-175 cm