Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Ale!

  BESV TRS 1.3

  3 990,00 

  Saimme erän valmistajan demopyöriä
  Näillä on ajettu 200km ja ovat lähes uuden veroisia.

  BESV TRS 1.3 täysjousto sähkömaastopyörä on tehty sinulle, joka janoat seikkailuja ja vaadit pyörältä paljon. Darfonin erittäin isolla akulla (630wh) taitat eri tyyppisissä maastoissa jopa 160 km matkan.

  Ajomukavuuden takaa Shimanon EP-800 moottori, joka antaa 85 Nm vääntöä. Tällä moottorilla ja Shimanon Deore XT 12-vaihteiston ansiosta Takon ja Puijon jyrkimmätkin ja haastavimmat pyöräreitit päästään ylös helpoimman kautta. Tällä pyörällä vain mielikuvitus on rajana.

 • Ale!

  BESV TRX Urban 1.3

  3 790,00 

  BESV TRX Urban 1.3 on osa BESV Urban -sarjaa. BESV Urban -sarja on monipuolisin kaikilla rintamilla. Off-road, on-road, työmatkat, poluilla ajaminen, vaellusretket ja kaikki muu mitä voit ajatella. Jos tämä pyöräsarja olisi auto, se olisi SUV! TRX Urban 1.3 on varustettu täydellisillä komponenteilla kaikkiin mahdollisiin seikkailuihisi: 630 Wh:n akku pitkille matkoille, Shimano EP6 -moottori 85 Nm:n vääntömomentilla tehokkaaseen avustukseen, 10-vaihteinen vaihdejärjestelmä, SR Suntour -haarukka 120 mm:n joustolla, Pirellin renkaat, takateline Racktime Snap-it -järjestelmällä ja Lezyne 65 lux etuvalo. Älä odota enää, TRX Urban 1.3 odottaa sinua.

 • Ale!

  BESV TRX Urban 1.3 LS

  3 790,00 

  Läpiastuttavalla rungolla varustettu BESV TRX Urban 1.3 LS on osa BESV Urban -sarjaa. BESV Urban -sarja on monipuolisin kaikilla rintamilla. Off-road, on-road, työmatkat, poluilla ajaminen, vaellusretket ja kaikki muu mitä voit ajatella. Jos tämä pyöräsarja olisi auto, se olisi SUV! TRX Urban 1.3 on varustettu täydellisillä komponenteilla kaikkiin mahdollisiin seikkailuihisi: 630 Wh:n akku pitkille matkoille, Shimano EP6 -moottori 85 Nm:n vääntömomentilla tehokkaaseen avustukseen, 10-vaihteinen vaihdejärjestelmä, SR Suntour -haarukka 120 mm:n joustolla, Pirellin renkaat, takateline Racktime Snap-it -järjestelmällä ja Lezyne 65 lux etuvalo. Älä odota enää, TRX Urban 1.3 LS odottaa sinua