Näytetään kaikki 3 tulosta

 • SpeedFun Furious Evo for Yamaha

  199,00 

  Tämä käy myös 2021 ja uudempiin Yamaha pv-ST mootttoreihin.

  Mikä on Yamaha SpeedFun Furious Evo ebike -viritys?
  Yamahan Furious Evo -virityslaitteen tehtävänä on elektronisesti manipuloida takapyörän pyörimisnopeutta ja välittää moottorille aina alle 25 KmH nopeus, jotta saavutetaan todellinen nopeus erittäin korkealla aktiivisella moottorilla. Suurin nopeusrajoitus määräytyy siis moottorin tehon mukaan, joka lisätään jalkojen ilmaisemaan tehoon (info).
  Kun virityslaite on aktiivinen, eikä sillä ole yhteyttä näytön kanssa, se näyttää puolitetut tiedot näytöllä tietystä kynnysarvosta alkaen.
  SpeedFun Furious Evo voidaan aktivoida ja deaktivoida haluttaessa, ja se säilyttää asetuksen myös sen jälkeen, kun ebike on sammutettu. Se voidaan asentaa ebikeen Yamaha PW-X, PW-X2, PW-SE, PW-TE ja PW-ST moottoreilla, jotka on useimmiten asennettu ebike Ghost, Lapierre, MBK, Winora, Gitane, Bixs ja moniin muihin tyypistä riippumatta. ebiken näytön tai sivuohjaimen.
  Yamahan Furiosu Evo -virityslaite voidaan aktivoida/deaktivoida yksinkertaisesti painamalla ebiken valopainiketta. Jos ebikessä on jo valot kytkettynä valolähtöön tai jos sitä ei ole mahdollista käyttää, viritys on silti mahdollista aktivoida/deaktivoida erittäin käytännöllisellä järjestelmällä (katso lisätietoja täältä). Laite toimitetaan pistokkeella ja heti käyttövalmiina, ja se asennetaan erittäin yksinkertaisella tavalla alkuperäisten liittimien ansiosta, joilla ebikeen fyysisiä muutoksia ei tarvita.
  HUOMIO!
  Tämä laite ei ole yhteensopiva Yamaha-merkkisten e-pyörien kanssa (esim. Yamaha Moro, CrossCore, Booster, Wabash jne.)

 • Uutuus! SpeedBox 3.1 for Yamaha (PW-X3 ,PW-S2 )

  209,00 

  Kolmannen sukupolven älykäs siru, jossa on mahdollisuus asettaa sähköpyörän nopeusrajoitus. SpeedBox 3.1 virityspiiri mahdollistaa nopeusrajoituksen valitsemisen itse. Kun siru on asennettu, sähköpyöräsi näyttö näyttää todellista tietoa, kuten maksimi- ja keskinopeudet, päivittäiset kilometrit ja ajomatka.

  Sopii moottoreihin:
  PW-X3
  PW-S2

  Huom! SpeedBox ei ole yhteensopiva Yamaha-merkkisten eBike-pyörien kanssa, kuten Moro, Cross Connect, Wabash jne. Syynä on täysin erilainen nopeusanturi. Pahoittelut

   

 • Y-jakokaapeli valontuottoa varten.

  19,90 

  Y-jakokaapeli valontuottoa varten.