FANTIC 2023 RACING ENDURO XEF 250 ( autovero 1342,60€)

10 490,00 


Älykkyyttä ja suorituskykyä!

Nämä ovat kaksi avainsanaa pikkunelarille, joka on täydellinen moottorikoko Enduroon. Fantic XEF 250 tulee tehtaalta E5 hyväksytyillä osilla, joten se on mahdollista rekisteröidä Suomessa ns. ”valkokilpiseksi”. Fantic XEF250 enduropyörä on erittäin vakaa ja tasapainoinen ajettavuudeltaan. Moottori antaa muhkean väännön. Vääntö ja voima tuntuu jopa isommalta kuin 250cc 4T moottoreissa on totuttu. Jos haluat muuttaa moottorin luonnetta, voit tehdä sen omalla älypuhelimellasi. Fantic XEF 250 on 100% Race ready!

READY FOR ANYTHING

Haluamme sinun ajavan minkä tahansa radan huoletta ja siksi XEF250:ssä on vakiona käsisuojat ja pohjapanssari. Haluatko korjata kurssiasi viime hetkellä välttääksesi esteen?

Huippu laadukas alumiinirunkomme on suunniteltu tätä varten. Taotut, suulakepuristetut ja meistetut osat tarjoavat sinulle täydellisen tasapainon keveydestä ja jäykkyydestä, ketteryydestä ja tarkkuudesta. Alumiinirunkomme ei myöskään väsy helposti. Se säilyttää ajo-ominaisuudet vaikka ajotunteja kertyy paljon.

Korkealaatuisen jousituksen pitäisi taata ajajalle erittäin tarkka käsittely käyttämällä jokaista iskumillimetriä maaston suodattamiseen.

Tästä syystä valitsimme etuiskunvaimentimiksi KYB 48 mm:n paineistetun suljetun patruunan Speed Sensitive System -haarukan, jossa on 300 mm:n liike ja supersäädettävä esijännitystä, pidennystä ja puristusta varten.

Takaiskunvaimennin on Kayaba, jossa on 315 mm:n liike.


PRECIOUS METAL

Pakojärjestelmä on olennainen osa, jotta 4 T -moottori toimii parhaiten.Yhteistyössä Arrown kanssa kehitetty pakoputki kietoutuu tiukasti sylinterin ympärille keskittääkseen massan, kun taas alumiininen äänenvaimennin vapauttaa 250cc tehon ja muodostaen muhkean äänen.


ADVANCED TECHNOLOGY

FANTIC XEF 250 on GET:in sähköt vakiona! Omalla WiGET-sovelluksellahallitset oman pyöräsi toimintaa.

Yksinkertaisella napsautuksella älypuhelimesta pyörän ECU mukautuu johonkin Fantic Racingin kehittämään moottorinohjauskarttaan tai voit luoda omat moottorin asetukset omien mieltymystesi mukaisiksi kaikkiin maasto- ja sääolosuhteisiin sopivaksi.

Sovelluksella voit myös lukea pyörän mittaria, lisätä huoltotietoja, saada diagnostiikkaa ja tarkastella moottoritietoja reaaliajassa.

 

The engine for all

Erinomainen suorituskyky helppo hallittavuus ovat ominaisuuksia jolla vältytään tarpeettomasti väsyttämästä ammattikuljettajilta ja harrastajia. Fantic XEF 250 tietää aina miten käyttäytyä ollen samalla tehokas, kevyt ja luotettava. Ominaisuudet syntyvät sarjasta kiinteitä ratkaisuja, kuten kaksoisnokka-akseli, yhdistettynä taaksepäin virtaavaan sylinterin kanteen sekä kaltevaan sylinteriin, joka keskittää painon ja takaa poikkeuksellisen ketteryyden ja vakaan ajettavuuden. Ja tähän kaikkeen on lisätty vielä ripaus hulluutta.

Type: Single-cylinder 4-strokes, liquid cooled, 4 valves, DOHC

Tekniset tiedot

Moottori:
Displacement: 250 cc
Induction: Fuel Injection
Bore: 77.0 mm
Stroke: 53.6 mm
Compression ratio: 13.8: 1
Ignition system: TCI
Starting system: Electric starter
Lubrication system: Wet sump
Trasmission: 6-speed
Clutch: Wet, multiple-disc
Homologation: Euro5
CO2 Emission: 83 g/km

Runko:

Frame type: Aluminum perimeter frame
Caster angle: 27.2°
Trail: 116 mm
Rear frame: Aluminum
Swingarm: Aluminum with variable section and progressive link
Rims: 21×1.60 – 18×2.15
Tyres: 90/90×21 – 140/90×18
Brakes: Hydraulic disc ø270mm – Hydraulic disc ø245mm
Front suspension: KYB ø48 mm, fully adjustable, wheel travel 310 mm
Rear suspension: KYB, fully adjustable, wheel travel 317 mm

Mitat:

Length: 2175 mm
Width: 825 mm
Height: 1270 mm
Seat height: 955 mm
Wheelbase: 1480 mm
Kerb weight: 106 kg
Fuel tank capacity: 7.9 l
Engine oil quantity: 0.95 l

 

 

 

WhatsApp chat