Fantic XXF 250

10 249,00 

AINUTLAATUINEN
Joskus tarvitset äärimmäisiä valintoja voittaaksesi. 250 4t -mallissamme on markkinoiden innovatiivisin ratkaisu: käännetty moottori.

Tämä kompakti moottorirakenne yhdistettynä taaksepäin kaltevaan sylinteriin keskittää painon äärimmäisen ketteryyden ja vaikuttavan ohjattavuuden takaamiseksi.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Osasto: Avainsana tuotteelle

PIDÄ Focus ajamisessa Haluamme sinun pysyvän keskittyneenä ja valppaana ensimmäisestä kierroksesta viimeiseen. Tästä syystä työskentelimme Factory Teamin kanssa kehittääksemme erityisiä ohuita muoveja, ilman esteitä ja täydellisesti muotoiltuja, jotta saat maksimaalisen mukavuuden, vapauden ja ajoasennon.

Teknologia voimaan

Kevyt, ketterä, tarkka. Tältä haluat pyöräsi tuntuvan ajaessasi hyppyjen ja pattien välisiä rajoja, ja sen saat hienostuneella alumiinirungollamme. Valetut, suulakepuristetut ja painevaletut komponentit yhdistävät voimansa takaamaan ihanteellisen tasapainon keveyden ja jäykkyyden välillä.

Design ja suorituskyky

4-tahtimoottorin luontaiset ominaisuudet esitellään Arrow-pakojärjestelmässämme: suuri vääntömomentti ja lineaarinen vääntökäyrä yhdistettynä tehoon korkeilla kierroksilla! Vakiona titaaninen äänenvaimennin, joka painaa vain 1 kg, tehdaspyörän arvoinen plussa.

Dr Jekyll ja herra Hyde

Omalla WiGET-sovelluksella säädät pyöräsi se on kuin sinulla olisi useita pyöriä samassa rungossa. Yksinkertaisella napsautuksella älypuhelimesta pyörän ECU mukautuu johonkin Fantic Racingin kehittämään kartoitusasetuksiin, tai voit luoda oman moottorin asetukset mihin tahansa maastoon ja sääolosuhteisiin. On myös mahdollista lukea pyörän tuntilaskuria, lisätä huoltotietoja, saada diagnostiikkaa ja tarkastella moottoritietoja reaaliajassa.

Kaikki on hallinnassasi!

Maksimaalista tehoa ohjaa tekniikka. XXF 250 on varustettu Fantic e-Packagella, jossa on GET-pito- ja lähdönhallinta. Iso plussa on lokasuojaan asennettu LC-GPA-näyttö, joka parantaa käynnistystä ja näyttää erilaiset luistonestotasot.

Tekniset tiedot

Mitat:
Length: 2175 mm
Width: 825 mm
Height: 1285 mm
Seat height: 970 mm
Wheelbase: 1475 mm
Wet weight: 102 kg
Fuel tank capacity: 6.2 l
Engine oil quantity: 0.95 l

WhatsApp chat