SpeedBox 1.2 for Bosch (Smart System + Rim Magnet)

349,00 

OMINAISUUDET:
Suurin nopeus: Rajoittamaton (suositus max 35 km/h)
Näyttö näyttää:
Todellinen nopeus: EI
Oikea ajettu matka: Lähtölaskentaprosessin jälkeen on
valmis)
Aktivointi/deaktivointi (älä suorita ajon aikana):
WALK-toiminto / – + – +
Virityksen aktivoinnin/deaktivoinnin ilmoitus: KYLLÄ (3,5/2,5 km/h)
Yhteensopiva:
Kaikki Smart System -näytöt
Kaikki Smart System -moottorit
Ei yhteensopiva seuraavien kanssa:
Vakiomagneetti
ABS-järjestelmä
SpeedBox-sovellus

Yhteensopiva sähköpyörien kanssa, joissa on magneetti kiinnitettynä venttiiliin (Bosch Rim Magnet)

Varoitus

Huomaa, että tämän tyyppisten muunneltujen sähköpyörien käyttö yleisillä teillä saattaa olla lainvastaista joissakin maissa. Valmistaja ei ota vastuuta vahingoista, jotka johtuvat SpeedBox-tuotteiden käytöstä. SpeedBox-tuotteilla varustettuja sähköpyöriä ei saa käyttää yleisillä teillä, pyöräteillä ja julkisilla paikoilla. SpeedBox-tuotteilla varustettuja sähköpyöriä saa käyttää yksinomaan yksityisellä kiinteistöllä ja täysin omalla vastuulla. SpeedBoxin käyttö voi mitätöidä ebikesi takuun.

Suosittelemme vahvasti muiden turvaominaisuuksien ja suojavarusteiden käyttöä vammojen estämiseksi.

Suosittelemme, että et päivitä sähköpyöräsi laiteohjelmistoa. Päivitys lisää virityksen havaitsemisen riskiä.

Pysähdyttäessä lyhyeksi ajaksi, jotta ajaminen jatkuisi sujuvasti, suosittelemme pitämään toista jalkaa polkimella, jotta lähtölaskenta ei käynnisty.

Kun pysähdyt pidemmäksi ajaksi, anna ainakin osittainen lähtölaskenta tapahtua.

Pitkän ajon jälkeen lähtölaskenta voi kestää useita minuutteja.

Älä poista näyttöä, jos lähtölaskenta ei ole päättynyt.

Aktivoi/deaktivoi viritys ennen ajoa (kun sähköpyörä on paikallaan), ei ajon aikana.

Suosittelemme olemaan ylittämättä 35 km/h nopeutta.

1 varastossa

Viritys sähköpyörille uusimmalla Bosch Gen4 -moottorilla ja Smart System + vannemagneetilla. Ota kaikki irti sähköpyörästäsi!

SpeedBox 1.2 for Bosch mahdollistaa sähköpyöräsi nopeudenrajoittimen käytön.

Jos haluat nähdä oikean nopeuden ja kaikki ajotiedot ajon aikana, suosittelemme valitsemaan SpeedBox 1.2 B.Tuning for Bosch – näet todelliset arvot SpeedBox-sovelluksessamme – suoraan puhelimesi näytöstä.

Kuinka SpeedBox 1.2 for Bosch toimii?

Kaikkien SpeedBoxin toimintojen aktivoimiseksi oikein on välttämätöntä siirtyä valikkoon sähköpyörän ensimmäisen päällekytkennän jälkeen viritysasennuksen jälkeen ja vaihtaa sähköpyöräsi pyörän ympärysmittaan.

Aktivoi/deaktivoi viritys ennen ajoa (kun sähköpyörä on paikallaan), ei ajon aikana!

Aktivoi SpeedBox 1.2 -virityksen suoraan sähköpyöräsi ohjausyksiköstä aktivoimalla WALK-avustustoiminnon hetken kuluttua (pitämällä “-“-painiketta painettuna). Sähköpyöräsi näytössä näkyy arvo 3,5 km/h (2,2 mph) ja tästä lähtien voit ajaa jopa 35 km/h. Voit muuttaa oletusnopeusrajoituksen haluamaksesi (99 km/h asti), mutta virhekoodien riskin minimoimiseksi suosittelemme, että nopeus ei ylitä 35 km/h.

Voit poistaa virityksen käytöstä aktivoimalla WALK-aputoiminnon hetken kuluttua uudelleen (pitämällä “-“-painiketta painettuna). Sähköpyöräsi näytössä näkyy arvo 2,5 km/h (1,6 mph) ja nopeusrajoitus nollataan 25 km/h:iin. Sähköpyöräsi toimii tällöin samalla tavalla kuin ennen viritysasennusta.

SpeedBox on suunniteltu myös sähköpyörille, joissa ei ole WALK-avustustoimintoa käytössä tai aktivoitu. Tässä tapauksessa voit aktivoida/deaktivoida virityksen vaihtamalla kahden aputilan välillä kahdesti, eli painamalla – + – + -painikkeita.

Voit asettaa enimmäisnopeusrajoituksen vaihtamalla tilat TURBO-tilasta kolme tasoa alaspäin ja sitten kolme tasoa ylöspäin: eMTB – TOUR+ – ECO – TOUR+ – eMTB – TURBO. Tämän jälkeen näyttöön tulee todellinen nopeusrajoitus. Sähköavustimen maksiminopeus voidaan vaihtaa aktivoimalla WALK-avustintoiminto lyhyesti tai kääntämällä takapyörää 360°. Näytössä oleva arvo 2,5 km/h vastaa 25 km/h:n rajaa, 3,0 vastaa 30 km/h, 3,5 vastaa 35 km/h jne. Viimeinen näytetty raja tallentuu 15 sekunnin käyttämättömyyden jälkeen.

Jätä pyörä päälle ajon päätyttyä, kunnes näytössä näkyy arvo 0,0 km/h. Tämän prosessin aikana jäljellä oleva aika näytetään. Sitten on turvallista sammuttaa pyöräsi ja voit alkaa odottaa seuraavaa matkaasi. Älä irrota näyttöä sähköpyörän lukitsemiseksi ennen kuin SpeedBox on lopettanut “laskenta” -prosessin.

Kokoonpano

Käytämme SpeedBox-tuotteiden valmistuksessa alkuperäisiä liittimiä, jotka varmistavat, että asennusprosessi on erittäin yksinkertainen ja SpeedBox on kytketty oikein. Olemme myös laatineet yksityiskohtaiset ohjeet ja videot asennuksen helpottamiseksi. SpeedBoxin purkaminen on yhtä helppoa. Jos sinulla on ongelmia asennuksen tai purkamisen kanssa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Jos aiot asentaa SpeedBoxin uuteen pyörään, varmista, että ajat sillä vähintään 10 km ennen kuin viritys aktivoituu.

Tärkeä:

Liitä uros-naarasliittimet lukon suuntaan. Älä kierrä liittimiä kytkennän aikana!

Ohjeet on hyvä katsoa valmistajan sivulta.
https://www.speedbox-tuning.com/p/speedbox-1-2-for-bosch#1914

Laadukkaasta materiaalista valmistetut komponentit antavat SpeedBoxille paitsi mekaanisen lujuuden, kestävyyden ja vedenkestävyyden myös houkuttelevan ulkonäön.

SpeedBoxin tuotannossa käytetään maailman johtavien tuottajien elektronisia komponentteja. Suoritin on sertifioitu autoteollisuudelle, ja SpeedBoxit testataan useita kertoja tuotannon aikana ja sen jälkeen varmistaaksesi, että saat luotettavan tuotteen.

SpeedBox yhdistetään sähköpyörään värikoodatuilla liittimmilää alkuperäisiin liittimiin, jotta tiedät tarkalleen, mihin liitin liitetään. Olemme koonneet yksityiskohtaiset ohjeet ja videot, joiden avulla asennat SpeedBoxin itse.

Speedbox App

SpeedBox-sovellus on erityisesti suunniteltu SpeedBox B:lle. Applikaatio käyttää Bluetooth-tekniikkaa sähköpyörän yhdistämiseen matkapuhelimeesi. Kun olet ladannut sovelluksen ja yhdistänyt puhelimesi sähköpyörääsi, voit seurata puhelimesi tämänhetkisiä tietoja ja ajoparametreja. Voit tallentaa matkasi, verrata niitä ystävien kanssa ja seurata omaa suorituskykyäsi, joten nauti vain kyydistä täysillä ja jätä parametrien tarkistaminen myöhempään!

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Viritys
  • Moottorin lukko
  • Näkymätön viritystila
  • Pyörä- ja matkatietojen analysointi
  • Reittien tallennus

SpeedBox B.Tuning -sirua voidaan käyttää myös ilman SpeedBox-sovellusta. Se on kuitenkin loistava lisävaruste, joka antaa sinulle täydellisen yleiskuvan suorituskyvystäsi.

Useimmat urheilusovellukset käyttävät vain karkeita arvioita arvoista. Siksi nämä tiedot voivat poiketa todellisista sähköpyörätiedoista jopa 20 %. SpeedBox App näyttää täysin tarkat tiedot, jotka luetaan suoraan sähköpyörän ohjausyksiköstä.

WhatsApp chat