Bosch Connect Module BCM3100 for BDU374YY

99,00 

Sopii:

Performance Line CX (BDU3741)
Performance Line CX Race Edition (BDU376Y)
Cargo Line (BDU3741)
Yhteensopiva älyjärjestelmän kanssa

Haluaisitko asentaa ConnectModulen sähköpyörääsi ensimmäistä kertaa? Silloin tarvitset jälkiasennussarjan, joka sisältää asianmukaiset asennustarvikkeet.

Kun Bosch Connect Modul asennetaan BDU33YY Drive Unitiin, vasen Design-kansi EB1120003X ja EB1120003U on korvattava Design-kannella EB1120003X.

Varasto loppu

Bosch Smart System ConnectModule -moduulin avulla pysyt aina ajan tasalla siitä, missä rakas sähköpyöräsi on juuri nyt. Bosch eBike Flow – sovelluksen avulla sinulla on aina täysi kontrolli sähköpyörääsi. Boschin sähköpyörän GPS-seuranta ei kuitenkaan ainoastaan pidä sinua jatkuvasti ajan tasalla pyöräsi sijainnista. ConnectModule toimii myös varkaudenestolaitteena ja hälytysjärjestelmänä. Herkät anturit havaitsevat e-pyöräsi epäilyttävät ajot ja laukaisevat tällöin hälytyksen.

Haluaisitko asentaa ConnectModulen sähköpyörääsi ensimmäistä kertaa? Silloin tarvitset jälkiasennussarjan, joka sisältää asianmukaiset asennustarvikkeet.

BOSCH CONNECTMODULEN OMINAISUUDET
E-pyörän GPS-paikannin
Bosch Smart System e-pyöriin (Tämä malli sopii BDU374Y malliin. Sisältää: Asennuslevy; Käyttö- ja asennusohje)

Tarkan sijainnin lähettäminen eBike Flow -sovelluksessa. varkauden havaitseminen ja akustinen hälytysjärjestelmä oma, integroitu akku erilaisilla erilaisilla pidikkeillä Perf. CX/ Cargo Line & Performance Line -moottoreille ConnectModule erikseen ilman kiinnitysosia

GPS-VARKAUSSUOJAUS BOSCH CONNECTMODULILLA
Bosch-paikannuslaitteen avulla saat lisää turvallisuutta eBike-pyörääsi. Jos olet aktivoinut “eBike Alarm” -toiminnon älypuhelimesi Bosch eBike Flow sovelluksessa, saat aina tiedon pyöräsi epäilyttävistä liikkeistä. Tällöin ConnectModule ei ainoastaan lähetä suoraan nykyistä sijaintia, vaan myös hälyttää äänimerkillä. Integroidun, omavaraisen akun ansiosta hälytysjärjestelmä ja paikannus toimivat myös ilman, että sähköpyörän akku on käytössä. Huolimatta nykyaikaisista varkaussuojavaihtoehdoista GPS-paikannuksen avulla suosittelemme joka tapauksessa turvallisen sähköpyörälukon käyttöä.

E-PYÖRÄN HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ BOSCHILTA
Bosch eBike Alarm -toiminto on aina aktiivinen heti, kun sammutat sähköpyöräjärjestelmän, edellyttäen, että olet aktivoinut ominaisuuden eBike Flow -sovelluksessa. Kun toiminto on aktivoitu, Bosch ConnectModule reagoi odottamattomiin ajoihin kaksivaiheisella hälytyksellä. Jos liikkeitä on vain vähän, kuuluu vain lyhyitä, pelottavia varoitusääniä. Jos sähköpyörääsi yritetään edelleen peukaloida tai jopa sijainti muuttuu, toinen hälytystaso käynnistyy. Tällöin kuuluu kova hälytysääni, seuranta käynnistyy ja sinulle lähetetään ilmoitus. Toinen hälytystaso käynnistyy vain kriittisissä tilanteissa ja vain silloin, kun sinä ja älypuhelimesi ette ole lähellä. Näin vältetään tarpeettomat, huolestuttavat väärät hälytykset.

Sopii BDU37YY; Asennuslevy; Käyttö- ja asennusohje

Laadukkaasta materiaalista valmistetut komponentit antavat SpeedBoxille paitsi mekaanisen lujuuden, kestävyyden ja vedenkestävyyden myös houkuttelevan ulkonäön.

SpeedBoxin tuotannossa käytetään maailman johtavien tuottajien elektronisia komponentteja. Suoritin on sertifioitu autoteollisuudelle, ja SpeedBoxit testataan useita kertoja tuotannon aikana ja sen jälkeen varmistaaksesi, että saat luotettavan tuotteen.

SpeedBox yhdistetään sähköpyörään värikoodatuilla liittimmilää alkuperäisiin liittimiin, jotta tiedät tarkalleen, mihin liitin liitetään. Olemme koonneet yksityiskohtaiset ohjeet ja videot, joiden avulla asennat SpeedBoxin itse.

Speedbox App

SpeedBox-sovellus on erityisesti suunniteltu SpeedBox B:lle. Applikaatio käyttää Bluetooth-tekniikkaa sähköpyörän yhdistämiseen matkapuhelimeesi. Kun olet ladannut sovelluksen ja yhdistänyt puhelimesi sähköpyörääsi, voit seurata puhelimesi tämänhetkisiä tietoja ja ajoparametreja. Voit tallentaa matkasi, verrata niitä ystävien kanssa ja seurata omaa suorituskykyäsi, joten nauti vain kyydistä täysillä ja jätä parametrien tarkistaminen myöhempään!

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Viritys
  • Moottorin lukko
  • Näkymätön viritystila
  • Pyörä- ja matkatietojen analysointi
  • Reittien tallennus

SpeedBox B.Tuning -sirua voidaan käyttää myös ilman SpeedBox-sovellusta. Se on kuitenkin loistava lisävaruste, joka antaa sinulle täydellisen yleiskuvan suorituskyvystäsi.

Useimmat urheilusovellukset käyttävät vain karkeita arvioita arvoista. Siksi nämä tiedot voivat poiketa todellisista sähköpyörätiedoista jopa 20 %. SpeedBox App näyttää täysin tarkat tiedot, jotka luetaan suoraan sähköpyörän ohjausyksiköstä.

WhatsApp chat