Näytetään kaikki 13 tulosta

 • Fantic fatbike

  4 690,00 

  Fat Sport Integra on kehitetty ympärivuotiseen käyttöön ajatpa sitten lumessa, pehmeässä hiekassa tai polkuja pitkin metsässä. Irrotettava iso integroitu 630wh akku on sijoitettu rungon sisään. Brose -moottori tuottaa tasaisen pehmeän vedon vaikka moottori vääntää jopa 90Nm voimalla. Ajonautintoa lisää Rock Shock Bluto etujousitus joka voidaan säätää kuljettajan mieltymysten mukaiseksi. Tällä pyörällä voit ajaa kaikilla keleillä ja melkein missä vain!

  Väri: musta-keltainen

  Takuu 2 vuotta.

 • Ale!

  Fantic ISSIMO 3 eri väriä, yksi koko

  Alkuperäinen hinta oli: 3 490,00 €.Nykyinen hinta on: 3 190,00 €.

  UUTUUS! Fantic ISSIMO tuo mukanaan uudenlaisen tyylisuunnan sähköpyörämaailmaan. Design on uusi ja täysin erilainen, se on yhdistelmä mopoa ja polkupyörää. ISSIMO on trendikäs ja ympäristöystävällinen valinta monenlaiseen ajoon niin kaupungissa kuin sen ulkopuolella. ISSIMOssa on ominaisuuksia, joita ei ole totuttu sähköavusteisissa pyörissä näkemään. Ennennäkemätön triangeli-vahvistettu runko, joka mahdollistaa helpon nousun pyörän päälle ollen silti vahva ja tukeva rakenteeltaan. Pyörässä on integroidut, tehokkaat led-valot hämärätunnistuksella sekä iso 630Wh akku, joka mahdollistaa jopa 100km ajon yhdellä latauksella.

  ISSIMO FUN mallissa on karkeakuvioiset renkaat ja lyhyt takalokasuoja. Saatavana neljä värivaihtoehtoa: musta, punainen, valkoinen ja hopea. rungon suojakuorilla saadaan aikaan yksilöllinen ulkonäkö ja hankkimalla useammat kuoret, voit vaihtaa pyörän ulkonäköä mielialasi mukaan. Kuorien värivaihtoehdot: punainen, lila, vihreä, valkoinen, harmaa, musta. Takuu 2 vuotta.

  ISSIMO on täydellinen kulkupeli niin nuorille kuin aikuisille, jotka haluavat liikkua helposti, yksilöllisesti ja tyylikkäästi. RIDE TO FUN!

 • Haibike Fulfatsix 10.0 käytettyjä

  3 290,00 3 490,00 

  Nämä pyörät on olleet vuokrakäytössä, ajettu vähintään 4000 km  Otettu käyttöön 2019 loppuvuodesta.

  huollettu säännöllisti, hyvillä kulutusosilla. Ei takuuta. Uusi vastaava 5690€
  Näiden herkkujen valmistus on loppunut vuoteen -22 joten ovat melkoisia keräily aarteita. Eteen mahtuu 4.8” rengas taakse max 4.2”  leveä.

 • Nyt varastossa ROCK MACHINE AVALANCHE E50 E-FATBIKE

  3 790,00 

  ROCK MACHINE AVALANCHE E50 E-FATBIKE HOPEA STEPS EP8 2022 Rock Machine Avalanche E50R on huippulaadukas sähköläski. mihin tahansa seikkailuun. Moderni hydroformattu alumiinirunko ja täysin uuden sukupolven Shark Spine Fat Fun -runkogeometria. Painopiste on mahdollisimman alhaalla ja pyörää todella helppo käsitellä. Tehokkaan maastoajoon suunnitellun Shimano Steps EP8 –tekniikan ansiosta uskomattoman hauska ja monipuolinen pyörä. Moottorin 85 Nm vääntö pitää mäet pieninä ja iso semi-integroitu 504Wh…

 • ROCK MACHINE VYÖRY E50 VALKOINEN 2023 Tulossa elokuu 23

  ROCK MACHINE VYÖRY E50 VALKOINEN 2023

  Rock Machine Vyöry E50 on huippulaadukas sähköläski mihin tahansa seikkailuun. Modernin Fat Fun runkogeometrian ansiosta uskomattoman suorituskykyinen ja hauska pyörä. Laadukkaalla hydroformatulla rungolla varustettu Vyöry kestää isompaakin kuormaa ja  kulkee nimensä mukaisesti kevyesti kaikkialla – poluilla, kivikoissa tai lumella.

  Tehokkaan maastoajoon suunnitellun Shimano Steps EP6 –tekniikan ansiosta uskomattoman hauska ja monipuolinen pyörä. Moottorin 85 Nm vääntö pitää mäet pieninä ja iso semi-integroitu 504Wh akku soveltuu myös pidemmille retkille. Painopiste on mahdollisimman alhaalla ja pyörää todella helppo käsitellä.

  Vaativaankin maastoajoon suunniteltu laajan välitysalueen Microshift Acolyte 1×8 -voimansiirto Xpress- vivulla toimii nopeasti ja täsmällisesti haastavammissakin olosuhteissa. Hydrauliset levyjarrut pysäyttävät vauhdin tehokkaasti kaikissa tiukemmissakin paikoissa.

  Loistava pito, kantokyky ja ajomukavuus Maxxis Minion 26 x 4.8 renkailla! Pyörää on helppo varustella omaan seikkailuun sopivaksi lukuisten kiinnityspaikkojen ansiosta. Suorituskykyinen Suomi edition sähköläski joka kulkee täysillä mukana kaikkialle.

  Suositushinta 3999,00

  SHIMANO STEPS

  Tehokas Shimano Steps on erittäin kevyt, kompakti ja luotettava sähköavustusjärjestelmä. Keskiöön sijoitettu momentintunnistimella varustettu moottori on painopisteeltään optimaalinen ja seuraa saumattomasti käyttäjänsä ajoa antaen mahdollisimman kevyen sekä luonnollisen ajotuntuman.

  Keveys ja matala painopiste sekä kapea Q-factor mahdollistavat tehokkaan polkemisen maastossa. Shimano Steps vie sinut kevyesti ja luotettavasti paikkoihin, jonne et ennen ole päässyt! Shimano akut ovat uskomattoman pitkäikäisiä.

 • Ale!

  ROCK MACHINE VYÖRY E90 ORANSSI 2023 nyt saatavilla

  Alkuperäinen hinta oli: 4 549,00 €.Nykyinen hinta on: 4 290,00 €.

  ROCK MACHINE VYÖRY E90 ORANSSI 2023

  Rock Machine Vyöry E90 – Sähköläskien lippulaivamalli! Modernin Fat Fun runkogeometrian ansiosta uskomattoman suorituskykyinen ja hauska pyörä. Laadukkaalla hydroformatulla rungolla varustettu Vyöry kestää isompaakin kuormaa ja kulkee nimensä mukaisesti kevyesti kaikkialla – poluilla, kivikoissa tai lumella.

  Maastoajoon suunnitellun Shimano EP6 –tekniikan ansiosta uskomattoman hauska ja monipuolinen pyörä. Tehokkaan moottorin 85 Nm vääntö pitää mäet pieninä ja iso täysin integroitu 504Wh akku soveltuu myös pidemmille retkille. Darfon -akkuintegraatio pitää painopisteen mahdollisimman alhaalla. Nopea lataus uuteen reissuun 4A Smart plus latauslaitteella.

  Vaativampaan maastoajoon suunniteltu laajan välitysalueen Microshift Advent 1×10 -voimansiirto Xpress- vivulla vaihtaa nopeasti ja täsmällisesti haastavammissakin olosuhteissa. Hydrauliset levyjarrut pysäyttävät vauhdin tehokkaasti tiukemmissakin paikoissa. Joustohaarukka tasoittaa menoa hankalassa maastossa ja hissitolppa löytyy vakiovarusteena!

  Laadukkaat tubeless-ready vanteet ovat omiaan pyörään, jolla ajetaan vaativampia seikkailuja. Loistava pito, kantokyky ja ajomukavuus Maxxis Minion 26 x 4.8 renkailla! Pyörää on helppo varustella omaan seikkailuun sopivaksi lukuisten kiinnityspaikkojen ansiosta. Suorituskykyinen Suomi edition sähköfätti kulkee täysillä mukana seikkailuissasi!

  SHIMANO STEPS

  Shimano Steps EP6 sähköavustusjärjestelmä on parasta mitä rahalla saa! Steps on erittäin kevyt, kompakti ja luotettava sähköavustusjärjestelmä. Keskiöön sijoitettu momentintunnistimella varustettu moottori on painopisteeltään optimaalinen ja seuraa saumattomasti käyttäjänsä ajoa antaen mahdollisimman kevyen sekä luonnollisen ajotuntuman.

  Keveys, matala painopiste sekä kapea Q-factor mahdollistavat tehokkaan polkemisen maastossa. Shimano Steps vie sinut kevyesti ja luotettavasti paikkoihin, jonne et ennen ole päässyt! Darfon akut ovat uskomattoman pitkäikäisiä. Darfon akku on helppo ja nopea irrottaa myös talviolosuhteissa.

  Suositushinta: 4549,00

 • SILVERBACK DIAMOND FAT ADVENTURER

  4 090,00 

  SBC CARBON jäykkä haarukka
  S-Selectro Diamond Adventurerissa on läpiakselinen SBC-hiilikuitu haarukka. Väriltään yhteensopivia ja seostettuja putkiprofiileja. Fat pyörät vaimentavat iskuja, joten jäykästä haarukasta huolimatta pyörä ei tunnu kovalta. Jäykkä haarukka on myös käytännössä huoltovapaa, joten se sopii mielenrauhaan ja etäseikkailuihin.

 • Ale!

  SILVERBACK DIAMOND FAT EXPLORER 720 Wh Huom! Vahvempi Shimano Cues 11v Vaihtaja

  4 590,00 4 990,00 

  Iso askel: Silverback asentaa ensimmäistä kertaa vuonna 2023 hienon Manitou Mastodon Comp -jousitushaarukan (jossa on 120 mm:n liike) nyt jo pitkään käytössä olleen Rock Shox Bluton sijaan.

  Voimansiirrosta vastaa 11-nopeuksinen vaihteisto, joka koostuu Shimano CUES U6000 -ryhmien komponenteista. Shimanon yksimäntäiset, hydrauliset levyjarrut huolehtivat asianmukaisesta hidastuksesta. Loput komponentit tulevat kaikki Silverbackin omasta “Surface”-lisävarustehyllystä, ja asennettuun sisäänpainuvaan istuintolppaan jota myös hissitolpaksi kutsutaan.

  Kuten mainittiin, vuoden 2023 Silverback S-Electro Diamond Fat Explorer*:ssä on Shimano EP8 -moottori, joka loistaa 250 W:lla ja jopa 85 Nm:n vääntömomentilla. Kuskille on tarjolla Darfonin 720 Wh akku. Vaikka yli 800 Wh:n akut ovat saapuneet jo massamarkkinoille, voidaan perustellusti väittää, että Silverback on “ajantasalla” sekä moottorissa, että akussa.

  Suuri akku on piilotettu alumiinisen akkukannen taakse, joka on maalattu “fillarin värillä” ja se pitää akun tukevasti paikallaan. Lataamista varten moottorin lähellä olevassa alaputkessa on latauspistoke. Vaihtoehtoisesti akku voidaan myös irrottaa pyörästä – varkauden varalta yksittäisellä avaimella – ja ladata sisällä erillisellä adapterilla. Kuten monista nykyisistä Shimano-pyöristä tiedetään, käynnistyspainike ja USB-liitäntä on sijoitettu yläputkeen. Ja tietysti haluttaessa Shimano-pääyksikkö kommunikoi matkapuhelimen kanssa Bluetoothin kautta – sovelluksen avulla voidaan esimerkiksi asentaa päivityksiä tai tehdä yksittäisiä asetuksia.

  “Valmis kaikkiin seikkailuihin” – näin Silverback kuvailee vuoden 2023 S-Electro Diamond Fat Exploreria*. Tämä määrittelee tavallaan myös kohderyhmän, jolle tämä pyörä on suunnattu: ihmiset, jotka haluavat rikkoa rajoja, erityisesti omiaan, ja ottaa askeleen kokeillakseen jotain uutta. Ja Fat Explorer tekee tämän erittäin hyvin. Shimano-vetoapu toimii selvästi “Eco”-tasolla, mutta ennen kaikkea erittäin pitkään. “Tour”-tilassa teho moduloidaan siten, että teho vastaa tulevaa tarvetta – kevyt poljin = kevyt tuki, suuri teho = korkea tuki. Ja tehostustilassa ”boost” EP8 heittää kaiken voimansa peliin ja vetää niin lujasti kuin pystyy.

  Joten sinulla on mahdollisuus valita, onko etsimäsi seikkailu erityisen pitkä matka, tapahtumarikas matka vuorille vai jännittävä polkutoiminta. Manitou Mastodon tukee erityisesti jälkimmäistä: koska se on huomattavasti jäykempi kuin Rock Shox -vastine, etupyörä on nyt paljon vakaampi. Tämä tarkoittaa, että suoraviivainen vakaus, ohjauksen tarkkuus ja jarrutusvakaus ovat parantuneet merkittävästi ja sopivat nyt vihdoin raskaaseen alustaan.

  Vaikka Vee Tire -renkaat ovat teknisesti hieman vanhentuneita, ajon, jarrujen, geometrian ja renkaiden yhdistelmä toimii erittäin hyvin ja luotettavasti. Ja kun asiat käyvät hankalaksi, hissitolppa tarjoaa lisää liikkumisvapautta, jotta voit kiertää pyörän tarkasti esteiden ympäri (tai yli).

  Tietenkin, toisin kuin monet jäykät haarukat, et voi kiinnittää matkatavaratelineitä Manitou Mastodonin joustokeulaan. Siitä huolimatta voit säilyttää paljon tavaraa lisävarusteena saatavaan tavaratelineeseen takana ja ohjaustankolaukkuun, sekä tilaa kahdelle täysin täytetylle juomapullolle. Tällä varustetulla ja 720 Wh tehoreservillä varusteltuna voidaan tutkia kaikkein läpipääsemättömämpääkin maastoa ja yöpymispaikkoja keskellä ei mitään.

  Kysy värivaihtoehtoja, grafitin mustaa on saatavilla yleensä parhaiten. Army Harmaa saatavilla tilauksesta. Nyt myös hopea ja sähkönsininen.

  Mitä Lopuksi?

  Vuoden 2023 Silverback S-Electro Diamond Fat Explorer* haluaa olla pyörä, joka rikkoo rajoja. Ja tällä pyörällä Silverback tarjoaa itse asiassa paketin, joka tarjoaa luotettavan perustan suurillekin suunnitelmille. Runko on jämäkästi tehty, ja siinä on hyvänoloinen geometria, komponentit – erityisesti moottori – ovat ajan tasalla. 4 5”99 eurolla uudet näköalat avautuvat kaikille, jotka kaipaavat vähän enemmän. Koska S-Electro Diamond Fat Explorer hallitsee FATBikesin tunnetun hyveen – vertaansa vailla olevan suorituskyvyn hiekalla, suolla, mudalla ja lumella – aivan niin kuin fätin pitääkin. Yksinkertaisesti “valmis kaikkiin seikkailuihin”.

 • Ale!

  Tunturi eMAX EB-F600

  Alkuperäinen hinta oli: 4 890,00 €.Nykyinen hinta on: 4 490,00 €.

  eMAX EB-F600 on monikäyttöinen sähköpyörä ja se soveltuu loistavasti pyöräilyyn haastavilla luontopoluilla ja talvisilla työmatkoilla. Uudella teknologialla rakennettu pyörä takaa nautinnolliset ajot, maastosta tai vuodenajasta riippumatta.

  Pyörässä Bosch Performance CX -sähkömoottori, joka tarjoaa uudenlaista kiihtyvyyttä ja tehoa vaikeakulkuisiin ja mäkisiin maastoihin. Moottorissa on neljä avustintasoa: Eco, Trail+, eMtb, Turbo. Selkeästä näytöstä näet runsaasti ajotietoja, kuten vauhdin ja kilometrit. Kun linkität näytön karttapalveluun, voit helpottaa navigoimista esimerkiksi pitkillä metsäajeluilla.

  Pyörässä on runkoon integroitu voimakas 750 Wh akku, joka on hyvin suojassa sääolosuhteilta. Tehokkaat jarrut varmistavat turvallisen ajon nopeassa vauhdissa tai liukkailla teillä.

  eMAX EB-F600:n joustokeula sekä uusi ajoasento tekevät sähkömaastopyöräilystä miellyttävää haastavissa maastoissa.

 • Ale!

  Tunturi eMAX EP8 Full

  Alkuperäinen hinta oli: 5 290,00 €.Nykyinen hinta on: 4 990,00 €.

  Täysjousitettu Tunturi eMAX ME on varustettu Shimanon tehokkaimmalla STEPS EP8 -sähkömoottorilla, jonka 85 Nm vääntö pitää mäet kevyen tuntuisina. Tehokas Shimano BT-E8010 504 Wh -akku avustaa kilometrejä pitkilläkin pyörälenkeillä. Sähköavustuksesta on kolme avustustasoa: Boost, Trial ja Eco.

  Tunturi eMAX -sähköpyörässä on alumiinirunko. Sram NX11 -vaihteisto huolehtii voimansiirrosta ja Shimanon hydrauliset MT-410-levyjarrut tuovat varmuutta maastolenkeille. Leveissä Schwalbe Jumbo Jim -renkaissa riittää pitoa ympärivuotisesti kaikista haastavimmilla alustoilla, kuten hiekalla, lumessa tai liukkailla kallioilla.

 • Ale!

  Tunturi eMAX ME 2023

  Alkuperäinen hinta oli: 4 490,00 €.Nykyinen hinta on: 3 990,00 €.

  Tunturi eMAX ME sähköfatbike etujousituksella ja tehokkaalla Shimanon EP8 sähkömoottorilla. Tehokkaan moottorin 85 Nm vääntö pitää isotkin mäet kevyen tuntuisina, ja Shimano BT-E8010 Lithium-ion 36 V, 14 Ah / 504 Wh -akku takaa, että voit lähteä pidemmällekin pyörälenkille. Sähköavustuksen voit valita kolmesta tehoalueesta: Boost, Trial ja Eco. eMAX ME on alumiinirunkoinen, Shimano Deore -vaihteisto huolehtii voimansiirrosta ja Shimano MT-410 hydrauliset levyjarrut tuovat varmuutta maastolenkeille. Leveissä Schwalbe Jumbo Jim 26×4.8” -renkaissa on pitoa haastavillakin alustoilla, kuten hiekalla, lumessa tai liukkailla kallioilla.

 • Ale!

  Tunturi eMAX SE

  Alkuperäinen hinta oli: 3 349,00 €.Nykyinen hinta on: 2 990,00 €.

  Jäykkäkeulainen Tunturi eMAX SE -sähköfatbike on varustettu Shimanon tehokkaalla STEPS-sähkömoottorilla, jonka 60 Nm vääntö pitää isotkin mäet kevyen tuntuisina. Shimano BT-E8014 Lithium-ion 36 V, 11.4 Ah / 418 Wh -akku takaa virtaa pidemmällekin pyörälenkille. Sähköavustuksen voit valita kolmesta tehoalueesta: Boost, Trial ja Eco.

   

 • Ale!

  Tunturi eMAX se Mattamusta/punainen S koko

  Alkuperäinen hinta oli: 3 349,00 €.Nykyinen hinta on: 2 990,00 €.

  Tunturi eMAX SE sähköfatbike jäykällä keulalla, joka on varustettu Shimanon STEPS-sähkömoottorilla. Tehokkaan moottorin 60 Nm vääntö pitää isotkin mäet kevyen tuntuisina.

  SÄHKÖMOOTTORI: Shimano STEPS E7000
  AKKU: Shimano BT-E8014 Litium ion 418Wh
  AVUSTUSTASOT: Boost, Trail, Eco
  NÄYTTÖ: CE7000 1.39″ (4cm)
  LATAUSAIKA: 3,5 h 80 %, 6,5 h 0-> 100 %