Näytetään kaikki 5 tulosta

 • SpeedBox 1.1 for Bafang MaxDrive keskimoottoreille 2019 ja vanhempiin 4 PIN liitin uart näytön liitin

  165,00 

  SpeedBox 1.0 voit ohittaa 25km/h nopeusrajoituksen pyörästäsi ja voit nauttia pyöräsi moottorista aina 50km/h saakka. Asennuksen ja aktivoinnin jälkeen näyttö näyttää vain puolet todellisesta nopeusarvosta. SpeedBox 1.0 aktivointi ja deaktivointi suoritetaan painamalla lyhyesti ohjauspaneelin valopainiketta. Näytössä näkyy valosymboli, kun painat tätä painiketta. Tämä tarkoittaa, että SpeedBox on aktivoitu ja sähköpyörän moottorin tuki toimii jopa 50…

 • SpeedBox 1.2 for Bafang (3 pin connector) Huom! UART liitin näytön kaapelissa

  179,00 

  Warning

  Please note that the operation of this type of modified electric bikes on public roads may be against the law in some countries. The manufacturer takes no responsibility for damages resulting from the use SpeedBox products. Electric bikes equipped with SpeedBox products are not allowed to be used on public roads, cycling paths and public places. Electric bikes equipped with SpeedBox products can be used exclusively on private property and entirely at one’s own risk. The use of SpeedBox may void the warranty of your ebike.

  We strongly recommend using other safety features and protective gear to prevent injuries.

  In case of updating the software of your e-bike, uninstall SpeedBox from the e-bike first, update the software and reinstall SpeedBox.

 • SpeedBox 3.1 for Bafang MaxDrive keskimoottoreille. 2020 ja uudempiin Huom CAN väylä tarkasta liitin näytön johdosta.

  179,00 

  https://youtu.be/n9GaBxTUd_I?t=5

 • SpeedFun Furious Evo for Bafang M400

  139,00 

  Mikä on Bafang M400 ja M420 SpeedFun Furious Evo ebike tuning?
  Furious Evo -virityslaitteen tehtävänä Bafang M400:lle ja M420:lle on elektronisesti manipuloida takapyörän pyörimisnopeutta ja välittää moottorille aina alle 25 KmH nopeus todellisen nopeuden saavuttamiseksi erittäin korkealla aktiivisella moottorilla. Suurin nopeusrajoitus määräytyy siis moottorin tehon mukaan, joka lisätään jalkojen ilmaisemaan tehoon (info).

  Kun virityslaite on aktiivinen, eikä sillä ole yhteyttä näytön kanssa, se näyttää puolitetut tiedot näytöllä tietystä kynnysarvosta alkaen.

  SpeedFun Furious Evo voidaan aktivoida ja deaktivoida haluttaessa, ja se säilyttää asetuksen myös sen jälkeen, kun ebike on sammutettu. Se voidaan asentaa Bafang M400- ja M420-moottoreilla varustettuun ebikeen riippumatta näytön tyypistä tai ebiken sivuohjauksesta.

  Furiosu Evo -virityslaite Bafang M400:lle ja M420:lle voidaan aktivoida/deaktivoida yksinkertaisesti painamalla ebiken valopainiketta. Jos ebikessä on jo valot kytkettynä valolähtöön tai jos sitä ei ole mahdollista käyttää, viritys on silti mahdollista aktivoida/deaktivoida erittäin käytännöllisellä järjestelmällä (katso lisätietoja täältä). Laite toimitetaan pistokkeella ja heti käyttövalmiina, ja se asennetaan erittäin yksinkertaisella tavalla alkuperäisten liittimien ansiosta, joilla ebikeen fyysisiä muutoksia ei tarvita.

 • Y-jakokaapeli valontuottoa varten.

  19,90 

  Y-jakokaapeli valontuottoa varten.