UUTUUS! TECHNOMOUSSE solukumi 29″

89,00 

Kuvaus
TechnoMousse Green Constrictor on ulkorenkaan sisäpuolelle asennettava solukumi maastopyörä ja e-bike käyttöön. Solukumin voi asentaa joko käyttäen sisärengasta tai litkuttamalla rengas tubeless:ksi.

Green Constrictor solukumilla saat renkaillesi kokonaissuojauksen, jolloin renkaat toimivat ”runflat” ja pyörällä voi ajaa vaikka sisällä ei olisi lainkaan ilmaa. Ilmanpaineen avulla säädetään solukumin pehmeyttä ja saadaan näin aikaan haluttu ajotuntuma.

Osastot: ,

TECHNOMOUSSE solukumit
Nyt voit heittää hyvästit rengasrikkojen aiheuttamille harmeille! Italialainen TechnoMousse on tunnettu moottoripyöriin asennettavien solukumien valmistajana ja nyt toiminta on laajentunut myös polkupyörien solukumeihin. TechnoMousse solukumit asennetaan ulkorenkaan sisäpuolelle. Solukumit voi asentaa joko käyttäen sisärengasta tai litkuttamalla rengas tubeless:ksi.

TechnoMousse solukumeja on kahta tyyppiä. Red Poison on kevyempi ratkaisu, jolla suojataan rengasta ns. käärmeenpuremilta ja vannetta kolhuilta. Green Constrictor solukumilla saadaan kokonaissuojaus, jolloin renkaat toimivat ns. runflat ja pyörällä voi ajaa vaikka sisällä ei ole lainkaan ilmaa. Ilmanpaineella säädetään solukumin pehmeyttä, jolla saadaan aikaan haluttu ajotuntuma. TechnoMousselta löytyy myös laadukkaat renkaanvaihtovälineet.

Lopeta tuskailu ja valitse TechnoMousse!

WhatsApp chat