HVR 65 Pro ( vähän käytetty, koeajettavissa )

Alkuperäinen hinta oli: 5 790,00 €.Nykyinen hinta on: 5 500,00 €.

Alin hinta 30 päivän aikana: 5 500,00 

 

UUTUUS! High Voltage Racing Saksassa valmistettu huippulaadukas sähköcrossi! Tulossa varastoon huhtikuussa. Varaa omasi ajoissa ja hyödynnä ennakkovaraajan etu!

 

Tämä ei ole mikään lelu, vaan tosikäyttöön tarkoitettu kisakone! Markkinoiden tehokkain ja laadukkain nuorten sähköcrossi, soveltuu kilpailemaan 65 kuutioisten sarjaan. Ensimmäiset pyörät saadaan heinäkuun lopussa Suomeen. Varaa omasi vielä kun ehdit.

 

-Teho: 18,5 hevosvoimaa!

-Iso 1,7kWh Lithium-ion akku

-Huippunopeus 80km/t!

-Öljyjäähdytetty moottori

-Teho, huippunopeus, moottorijarrutuksen voima ja kaasun reaktionopeus säädettävissä kännykkäsovelluksen avulla kuskin taitoihin ja mieltymyksiin soveltuvalle tasolle.

-Suunniteltu ja tarkoitettu kilpailukäyttöön, mutta täysin muokattavien tehoasetusten ansiosta soveltuu erinomaisesti myös aloittelijoille tai jopa ensikertalaisille. Pyörä joka kasvaa ajajan taitojen mukaan harjoittelijasta kisakuskiin.

-Pikavaihdettava akku

-Paino 61kg

-Sopiva noin 8-13 vuotiaille

-Pyörän on suunnittellut, kehittänyt ja toteuttanut entinen KTM insinööri Nina Deitermann joka ollut tiiviisti mukana mm. KTM Freeriden kehityksessä: https://blog.ktm.com/talk-about-the-developm…

WhatsApp chat