SpeedFun Furious Evo for Bafang M400

139,00 

Mikä on Bafang M400 ja M420 SpeedFun Furious Evo ebike tuning?
Furious Evo -virityslaitteen tehtävänä Bafang M400:lle ja M420:lle on elektronisesti manipuloida takapyörän pyörimisnopeutta ja välittää moottorille aina alle 25 KmH nopeus todellisen nopeuden saavuttamiseksi erittäin korkealla aktiivisella moottorilla. Suurin nopeusrajoitus määräytyy siis moottorin tehon mukaan, joka lisätään jalkojen ilmaisemaan tehoon (info).

Kun virityslaite on aktiivinen, eikä sillä ole yhteyttä näytön kanssa, se näyttää puolitetut tiedot näytöllä tietystä kynnysarvosta alkaen.

SpeedFun Furious Evo voidaan aktivoida ja deaktivoida haluttaessa, ja se säilyttää asetuksen myös sen jälkeen, kun ebike on sammutettu. Se voidaan asentaa Bafang M400- ja M420-moottoreilla varustettuun ebikeen riippumatta näytön tyypistä tai ebiken sivuohjauksesta.

Furiosu Evo -virityslaite Bafang M400:lle ja M420:lle voidaan aktivoida/deaktivoida yksinkertaisesti painamalla ebiken valopainiketta. Jos ebikessä on jo valot kytkettynä valolähtöön tai jos sitä ei ole mahdollista käyttää, viritys on silti mahdollista aktivoida/deaktivoida erittäin käytännöllisellä järjestelmällä (katso lisätietoja täältä). Laite toimitetaan pistokkeella ja heti käyttövalmiina, ja se asennetaan erittäin yksinkertaisella tavalla alkuperäisten liittimien ansiosta, joilla ebikeen fyysisiä muutoksia ei tarvita.

4 varastossa

Kuvaus

3 pin liitin