SpeedFun Ribelle for Specialized Turbo Levo, Turbo Kenevo and Turbo Tero

209,00 

SpeedFun Ribelle on ebike-viritys Brose-moottorilla varustetulle Specialized ebike -pyörälle, jonka avulla voit poistaa nopeusrajoittimen 25 kmH:n nopeudella ja lisätä sen aktiivista apua 60 kmh:iin hyödyntämällä moottorin potentiaalia täysimääräisesti.

Tämä nopeudenvapautuslaite on yhteensopiva vain ja yksinomaan Brose-moottorilla (virallisesti “Turbo 2.1” ja “Turbo Full Power System 2.2”) sekä TCU:n (CTU1), MasterMind TCU:n (TCU2) ja MasterMind TCD:n kanssa. .

Ribelle for Specialized ebike -virityslaite näyttää aina todellisen nopeuden ja kilometrimäärän näytöllä.

RIBELLE BROSE-ERIKOISTUJILLE
Se on helposti asennettava elektroninen laite, jonka avulla voit vapauttaa Specialized Turbo Levo- ja Kenevo-sähköpyörien nopeudet, jotka on varustettu rungon yläputkeen integroidulla TCU:lla.
Ribelle näyttää todelliset nopeudet ja etäisyydet integroidulla näytöllä (MasterMind), bluetooth-näytöllä ja sovelluksissa, jotka voidaan yhdistää Bluetoothin kautta.
Nopeudenvapautus voidaan aktivoida haluttaessa ja se voidaan poistaa käytöstä palauttamalla ebike alkuperäiseen tilaan.
Ribellen asennus ei vaadi fyysisiä muutoksia ebike-johdotukseen, joka voidaan siten palauttaa alkuperäiseen tilaansa.
1- ENSIMMÄINEN ASENNUS EBIKEIN
Suorita laitteen nollaustoimenpide kohdassa nro. 3.
2 – NOPEUSVAPAUKSEN AKTIVOINTI JA POISTAMINEN
Ota nopeudenvapautus käyttöön tai poista se käytöstä kirjoittamalla ohjaustangon säätimeen seuraava järjestys: miinus, plus, miinus, plus.
Syötetyn komennon vahvistava animaatio käynnistyy akun latausilmaisimessa: lovet kasvavat osoittamaan lukitsematonta nopeutta, lovet pienenevät osoittamaan lukittua nopeutta kuten alkuperäisessä.
Tämän ilmoituksen jälkeen, jotta komento tulee voimaan, ebike on kytkettävä pois päältä ja sitten uudelleen päälle. (odota muutama sekunti ennen kuin kytket sen takaisin päälle).
Tämä toiminto on mahdollista suorittaa, vaikka pyörässä ei ole ohjaustangon säädintä. Tässä tapauksessa on tarpeen kirjoittaa sekvenssi CPU:n ylänäppäimeen:
Pitkä painallus, nopea painallus, pitkä painallus, nopea painallus.
Syötetyn komennon vahvistava animaatio käynnistyy akun latausilmaisimessa: lovet kasvavat osoittamaan lukitsematonta nopeutta, lovet pienenevät osoittamaan lukittua nopeutta kuten alkuperäisessä.
Tämän ilmoituksen jälkeen, jotta komento tulee voimaan, ebike on kytkettävä pois päältä ja sitten uudelleen päälle. (odota muutama sekunti ennen kuin kytket sen takaisin päälle).
3 – RIBELLE-LAITTEEN NOLLAUS TÄRKEÄÄ
Ribelle-laitteen nollausmenettely on AINA tarpeen seuraavissa tapauksissa: – Ensimmäisen asennuksen yhteydessä ebikeen (juuri asennettu).
– Kun haluat poistaa Rebelin (ennen poistamista).
Jatka näin:
1- Kytke Ebike päälle.
2- Syötä järjestys: miinus, plus, miinus, plus, miinus, plus, miinus, plus. Mastermind TCU näyttää hetken aikaa “88”. TCU-LED ilmaisee hetken “akku vähissä”.
3- Sammuta pyörä.
Tässä vaiheessa Ribelle on valmis oikeaan käyttöön tai poistettavaksi ja/tai uudelleen asennettavaksi myöhemmin. Entä jos et nollaa ennen Rebelin poistamista?
Jos Ribelle poistetaan noudattamatta näitä vaiheita, voi tapahtua, että moottori tallentaa lopullisesti väärän ympärysmitan, mikä vaarantaa ebikesi nopeuden ja matkan tarkan laskennan. Tarkka ympärysmitta voidaan nollata vain Specialized-diagnostiikkatyökalulla.
TÄRKEÄ
Sovellus. MISSION CONTROL ERIKOISTUOTTEEN
Yhdistä Mission Control -sovellus VAIN, kun Ribelle-laite on POIS PÄÄLTÄ
Jos yhteys muodostetaan Ribelle-sovelluksella AKTIVOITU, sovellus TALLENTAA MUUTOKSEN

4 – JOS RIBELLE POISTETAAN ILMAN NOLLAUSMENETTELYÄ
Jos Ribelle-laite irrotetaan suorittamatta nollaustoimintoa, moottori voi lopullisesti muistaa väärän ympärysmitan, mikä vaarantaa pyöräsi nopeuden ja ajokilometrin laskennan.
Suunniteltu hätämenettely, joka palauttaa 2300 mm:n ympärysmitan, joka suoritetaan seuraavasti: 1. Liitä Ribelle ebikeen
2. Kytke ebike päälle
3. Nollaa laite kohdan 3 mukaisesti ja odota palautetta.
4. Sammuta ebike
5. Irrota korkki ja avaa hyppyjohdin vieressä olevan kuvan mukaisesti.
6. Kytke ebike päälle ja odota täydellistä tarkistusta.
7. Sammuta ebike.
8. Sulje jumpperi ja aseta korkki takaisin paikalleen.
Tässä vaiheessa voit irrottaa Ribelle-laitteen ja pyörä on muistanut ympärysmitan 2300 mm.
5 – JOS EI VASTAA SEKVENSSIEN KIRJOITTAMISEEN
Saattaa käydä niin, että eri sekvenssien syöttämistä ei vahvisteta millään palautteella tai toistuvalla palautteella, joka on aina sama tai ei vastaa. Tämä ongelma ratkaistaan ​​nollaamalla TCU kohdan 9 mukaisesti.
6 – JOS TCU-LEDIT VIHEE SIGNAALIT
Suorita TCU:n nollaustoimenpide kohdassa nro. 9
Jos ongelma jatkuu, vaihda TCU:n sisällä oleva akku, jonka varaus voi olla heikko Ribellen käynnistyksen yhteydessä.
7 – JOS MASTERMIND TCU MERKKAA ERITTÄIN HIHAILLE NOPEUDELLE
Sammuta ebike ja käynnistä se uudelleen. Jos ongelma jatkuu, nollaa TCU kohdan no. 9.
8 – JOS MATKALASKURI EI NÄYTÄ etäisyyttä, JOS ODO-LASKURI OSOITTAA ERITTÄIN KORKEIA ARVOT
Suorita Ribelle-laitteen nollaustoimenpiteet kohdan nro. 3
9 – TCU RESET
TCU:n nollaaminen tapahtuu kahdella tavalla:
TCU MASTERMIND: Kytke ebike päälle, paina + ja – näppäimiä ja pidä niitä painettuna noin 20 sekunnin ajan. kunnes tcu käynnistyy uudelleen. Tässä a
video, joka voi auttaa: https://youtu.be/IL0bvBnFL5U
TCU-LED: Kun pyörä on pois päältä, paina virtapainiketta kerran ja paina sitten tilakytkintä ja pidä sitä painettuna 10-15 sekuntia. Vapauta tilakytkinpainike heti, kun akun näyttö sammuu. Akun näyttö vaihtuu nykyiseen lataustilaan ja näyttää aktiivisen muutoksen. Tässä video, joka voi auttaa: https://youtu.be/I5RupVhagVc
FIN
TÄRKEÄ
Sovellus. MISSION CONTROL ERIKOISTUOTTEEN
Liitä Mission Control -sovellus VAIN, kun Rebel-laite on POIS PÄÄLTÄ
Jos yhteys muodostetaan Ribelle-sovelluksella AKTIVOITU, sovellus TALLENTAA MUUTOKSEN

12 varastossa

 

Mikä on Ribelle SpeedFun -viritys Specialized Turbo Levolle ja Turbo Kenevolle?
SpeedFun Ribelle on Specialized ebike -pyörän viritys, jonka avulla voit lisätä ebike-pyörän nopeutta poistamalla 25 kmH:n lohkon. Kun SpeedFun Ribelle on asennettu, aktiivinen avustus nostetaan 60 km/h asti (info).

Tämä nopeudenvapautuslaite on yhteensopiva vain ja yksinomaan Specialized 2.1- ja 2.2 -moottoreiden (virallisesti “Turbo 2.1” ja “Turbo Full Power System 2.2”) kanssa, jotka on asennettu Turbo Levo- ja Turbo Kenevo -sähköpyöriin, joissa on TCU (koodi TCU01) tai MasterMind TCU. (koodi TCU02), MasterMind TCD.

Specialized Ribelle ebike -virityslaite näyttää aina todellisen nopeuden ja kilometrimäärän näytössä, jos sellainen on, tai sovelluksessa. Se voidaan aktivoida tai poistaa käytöstä painamalla yksinkertaista näppäinsarjaa suoraan ebike-ohjaustangon säätimestä. Laitteen aktivointi ja deaktivointi raportoidaan TCU:ssa.
Virityksen aktivointi ja deaktivointi
Virityksen aktivointi (nopeus lukitsematon yli 25 km/h)
Aktivoidaksesi SpeedFun Ribelle -virityksen, sinun on kytkettävä ebike päälle ja kirjoitettava järjestys – + – + avustustason säätämiseen käytetyillä näppäimillä.
Jos sekvenssi on suoritettu oikein, näet akun ilmaisimen, joka näyttää n. 30 %. menee noin 80 %:iin. osoittaa, että nopeus on nyt avattu. Tämä animaatio kestää 3-5 sekuntia, ja kun se on valmis, akun varaustilan todellinen arvo näytetään.
Nyt on tarpeen sammuttaa ebike ja käynnistää se uudelleen, jotta voit matkustaa aktiivisella avustuksella yli 25 km/h.
Virityksen deaktivointi (nopeus estetty 25 km/h)
Aktivoidaksesi SpeedFun Ribelle -virityksen, sinun on kytkettävä ebike päälle ja kirjoitettava järjestys – + – + avustustason säätämiseen käytetyillä näppäimillä.
Jos sekvenssi on suoritettu oikein, näet akun ilmaisimen, joka näyttää n. 80 %. menee noin 30 %:iin. osoittaa, että nopeus on nyt estetty. Nyt ebike on kuin alkuperäinen. Tämä animaatio kestää 3-5 sekuntia, ja kun se on valmis, akun varaustilan todellinen arvo näytetään.
Nyt sinun täytyy sammuttaa ebike ja käynnistää se uudelleen.

SpeedFun Ribelle on erittäin pieni laite, jonka mitat ovat vain 49 x 16,5 x 7,5 mm. Se on varustettu alkuperäisillä liittimillä, joiden ansiosta ebikeä ei tarvita fyysisesti, eivätkä ne muuta sähkövastuksen ja vesitiiviyden ominaisuuksia. SpeedFun-nopeusvapautin, joka on erityisesti suunniteltu asennettavaksi TCU:n alle, tekee asennuksesta nopean ja helpon ilman, että sinun tarvitsee työskennellä moottorialueella.

SpeedFun Ribelle for Specialzied käynnistyy erityisen toiminta-algoritminsa ansiosta, kun 16 km/h saavutetaan ilman, että pyöräilijä huomaa eroa avustamisessa. Se ei puutu millään tavalla pienillä nopeuksilla. Tämä tärkeä varotoimenpide on otettu käyttöön tehohäviöiden, vikojen tai “hikka”-toimintojen välttämiseksi.

 

Erikoistunut Ebike 2.1- ja 2.2-moottorilla, johon Ribelle-laite asennettiin onnistuneesti
(tämä luettelo on havainnollistava eikä tyhjentävä)

– Specizlied Turbo Kenevo Expert
– Specizlied Turbo Kenevo Comp
– Specizlied Turbo Levo Hardtail Comp M5
– Erikoistunut Turbo Levo Hardtail M5
– Erikoistunut S-Works Turbo Levo
– Erikoistunut Turbo Levo Pro

– Erikoistunut Turbo Levo Expert
– Erikoistunut Turbo Levo Comp M5
– Erikoistunut Turbo Levo M5
– Erikoistunut Turbo Tero 5.0
– Erikoistunut Turbo Tero 4.0 EQ
– Erikoistunut Turbo Tero 4.0
– Erikoistunut Turbo Tero 3.0
– Erikoistunut Turbo Tero 3.0 Step-Through

HUOMIO, TÄRKEÄ HUOMAUTUS
Kun SpeedFun-nopeudenrajoitin on asennettu, 25 kmH:n rajan ylittävää sähköpyörää käsitellään mopona ja sellaisenaan, jos se liikkuu julkisilla paikoilla, vaatii Civil Motorizationin hyväksyntä-rekisteröinnin, se on maksullinen. tievero- ja vakuutusturvasta, on oltava rekisterikilpi, ei saa liikkua pyöräteillä ja kuljettajalla on oltava ajokortti ja hänen tulee käyttää kypärää. Lisäksi mopoa vastaavalla moottoripyörällä ajaminen, joka ei täytä edellä mainittuja säännöksiä, johtaa ajoneuvon hallinnolliseen takavarikoimiseen ja rahallisiin seuraamuksiin, jotka vaihtelevat tehdyn rikkomuksen mukaan. Nopeudenvapautusjärjestelmän valmistaja ei vastaa kaikista vaurioista, jotka aiheutuvat poljinavusteisille polkupyörille, joihin laite on asennettu, sekä suorista tai välillisistä vahingoista ihmisille tai esineille.
SpeedFun – Phase B snc kieltäytyy kaikesta vastuusta poikkeavuuksista, jotka johtuvat moottorinvalmistajien mahdollisesti aktivoimista virityksen estojärjestelmistä.
Huomaa, että polkupyörän muuttaminen voi mitätöidä valmistajan takuun.

Laadukkaasta materiaalista valmistetut komponentit antavat SpeedBoxille paitsi mekaanisen lujuuden, kestävyyden ja vedenkestävyyden myös houkuttelevan ulkonäön.

SpeedBoxin tuotannossa käytetään maailman johtavien tuottajien elektronisia komponentteja. Suoritin on sertifioitu autoteollisuudelle, ja SpeedBoxit testataan useita kertoja tuotannon aikana ja sen jälkeen varmistaaksesi, että saat luotettavan tuotteen.

SpeedBox yhdistetään sähköpyörään värikoodatuilla liittimmilää alkuperäisiin liittimiin, jotta tiedät tarkalleen, mihin liitin liitetään. Olemme koonneet yksityiskohtaiset ohjeet ja videot, joiden avulla asennat SpeedBoxin itse.

Speedbox App

SpeedBox-sovellus on erityisesti suunniteltu SpeedBox B:lle. Applikaatio käyttää Bluetooth-tekniikkaa sähköpyörän yhdistämiseen matkapuhelimeesi. Kun olet ladannut sovelluksen ja yhdistänyt puhelimesi sähköpyörääsi, voit seurata puhelimesi tämänhetkisiä tietoja ja ajoparametreja. Voit tallentaa matkasi, verrata niitä ystävien kanssa ja seurata omaa suorituskykyäsi, joten nauti vain kyydistä täysillä ja jätä parametrien tarkistaminen myöhempään!

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Viritys
  • Moottorin lukko
  • Näkymätön viritystila
  • Pyörä- ja matkatietojen analysointi
  • Reittien tallennus

SpeedBox B.Tuning -sirua voidaan käyttää myös ilman SpeedBox-sovellusta. Se on kuitenkin loistava lisävaruste, joka antaa sinulle täydellisen yleiskuvan suorituskyvystäsi.

Useimmat urheilusovellukset käyttävät vain karkeita arvioita arvoista. Siksi nämä tiedot voivat poiketa todellisista sähköpyörätiedoista jopa 20 %. SpeedBox App näyttää täysin tarkat tiedot, jotka luetaan suoraan sähköpyörän ohjausyksiköstä.

WhatsApp chat