SpeedFun Furious Evo for Yamaha

199,00 

Tämä käy myös 2021 ja uudempiin Yamaha pv-ST mootttoreihin.

Mikä on Yamaha SpeedFun Furious Evo ebike -viritys?
Yamahan Furious Evo -virityslaitteen tehtävänä on elektronisesti manipuloida takapyörän pyörimisnopeutta ja välittää moottorille aina alle 25 KmH nopeus, jotta saavutetaan todellinen nopeus erittäin korkealla aktiivisella moottorilla. Suurin nopeusrajoitus määräytyy siis moottorin tehon mukaan, joka lisätään jalkojen ilmaisemaan tehoon (info).
Kun virityslaite on aktiivinen, eikä sillä ole yhteyttä näytön kanssa, se näyttää puolitetut tiedot näytöllä tietystä kynnysarvosta alkaen.
SpeedFun Furious Evo voidaan aktivoida ja deaktivoida haluttaessa, ja se säilyttää asetuksen myös sen jälkeen, kun ebike on sammutettu. Se voidaan asentaa ebikeen Yamaha PW-X, PW-X2, PW-SE, PW-TE ja PW-ST moottoreilla, jotka on useimmiten asennettu ebike Ghost, Lapierre, MBK, Winora, Gitane, Bixs ja moniin muihin tyypistä riippumatta. ebiken näytön tai sivuohjaimen.
Yamahan Furiosu Evo -virityslaite voidaan aktivoida/deaktivoida yksinkertaisesti painamalla ebiken valopainiketta. Jos ebikessä on jo valot kytkettynä valolähtöön tai jos sitä ei ole mahdollista käyttää, viritys on silti mahdollista aktivoida/deaktivoida erittäin käytännöllisellä järjestelmällä (katso lisätietoja täältä). Laite toimitetaan pistokkeella ja heti käyttövalmiina, ja se asennetaan erittäin yksinkertaisella tavalla alkuperäisten liittimien ansiosta, joilla ebikeen fyysisiä muutoksia ei tarvita.
HUOMIO!
Tämä laite ei ole yhteensopiva Yamaha-merkkisten e-pyörien kanssa (esim. Yamaha Moro, CrossCore, Booster, Wabash jne.)

8 varastossa

Osastot: , Avainsana tuotteelle

SpeedFun Furious Evo on ebike-viritys, jonka avulla voit poistaa 25 kmH:n nopeusesteen hyödyntämällä täysin Yamahan moottoreiden potentiaalia.
Tämä ebike-virityslaite on erityisesti suunniteltu vapauttamaan Yamaha PW-X, PW-X2, PW-SE, PW-TE ja PW-ST -moottoreiden nopeus, jotka on asennettu enimmäkseen Haibike-, Yamaha-, Ghost-, Lapierre-, MBK-, Winora-, Gitane-, Bixit ja monet muut ebikeet.
Kaikki SpeedFun Furious Evo -nopeudenvapautuslaitteet voidaan aktivoida ja deaktivoida milloin tahansa, vaikka ne olisi kytketty moottorin valolähtöön.

HUOMIO, TÄRKEÄ HUOMAUTUS
Kun SpeedFun-nopeudenrajoitin on asennettu, 25 kmH:n rajan ylittävää sähköpyörää käsitellään mopona ja sellaisenaan, jos se liikkuu julkisilla paikoilla, vaatii Civil Motorizationin hyväksyntä-rekisteröinnin, se on maksullinen. tievero- ja vakuutusturvasta, on oltava rekisterikilpi, ei saa liikkua pyöräteillä ja kuljettajalla on oltava ajokortti ja hänen tulee käyttää kypärää. Lisäksi mopoa vastaavalla moottoripyörällä ajaminen, joka ei täytä edellä mainittuja säännöksiä, johtaa ajoneuvon hallinnolliseen takavarikoimiseen ja rahallisiin seuraamuksiin, jotka vaihtelevat tehdyn rikkomuksen mukaan. Nopeudenvapautusjärjestelmän valmistaja ei vastaa kaikista vaurioista, jotka aiheutuvat poljinavusteisille polkupyörille, joihin laite on asennettu, sekä suorista tai välillisistä vahingoista ihmisille tai esineille.
SpeedFun – Phase B snc kieltäytyy kaikesta vastuusta poikkeavuuksista, jotka johtuvat moottorinvalmistajien mahdollisesti aktivoimista virityksen estojärjestelmistä.
Huomaa, että polkupyörän muuttaminen voi mitätöidä valmistajan takuun.

SpeedFun Furious Evo is an ebike tuning that allows you to remove the 25 kmH speed block by fully exploiting the potential of the Yamaha motors.
This ebike tuning device is specially designed to unlock the speed of Yamaha PW-X, PW-X2, PW-SE, PW-TE e PW-ST motors mostly mounted on Haibike, Yamaha, Ghost, Lapierre, MBK, Winora, Gitane, Bixs and many more ebikes.
All SpeedFun Furious Evo speed release devices can be activated and deactivated at any time even without being connected to the motor light output.

Laadukkaasta materiaalista valmistetut komponentit antavat SpeedBoxille paitsi mekaanisen lujuuden, kestävyyden ja vedenkestävyyden myös houkuttelevan ulkonäön.

SpeedBoxin tuotannossa käytetään maailman johtavien tuottajien elektronisia komponentteja. Suoritin on sertifioitu autoteollisuudelle, ja SpeedBoxit testataan useita kertoja tuotannon aikana ja sen jälkeen varmistaaksesi, että saat luotettavan tuotteen.

SpeedBox yhdistetään sähköpyörään värikoodatuilla liittimmilää alkuperäisiin liittimiin, jotta tiedät tarkalleen, mihin liitin liitetään. Olemme koonneet yksityiskohtaiset ohjeet ja videot, joiden avulla asennat SpeedBoxin itse.

Speedbox App

SpeedBox-sovellus on erityisesti suunniteltu SpeedBox B:lle. Applikaatio käyttää Bluetooth-tekniikkaa sähköpyörän yhdistämiseen matkapuhelimeesi. Kun olet ladannut sovelluksen ja yhdistänyt puhelimesi sähköpyörääsi, voit seurata puhelimesi tämänhetkisiä tietoja ja ajoparametreja. Voit tallentaa matkasi, verrata niitä ystävien kanssa ja seurata omaa suorituskykyäsi, joten nauti vain kyydistä täysillä ja jätä parametrien tarkistaminen myöhempään!

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Viritys
  • Moottorin lukko
  • Näkymätön viritystila
  • Pyörä- ja matkatietojen analysointi
  • Reittien tallennus

SpeedBox B.Tuning -sirua voidaan käyttää myös ilman SpeedBox-sovellusta. Se on kuitenkin loistava lisävaruste, joka antaa sinulle täydellisen yleiskuvan suorituskyvystäsi.

Useimmat urheilusovellukset käyttävät vain karkeita arvioita arvoista. Siksi nämä tiedot voivat poiketa todellisista sähköpyörätiedoista jopa 20 %. SpeedBox App näyttää täysin tarkat tiedot, jotka luetaan suoraan sähköpyörän ohjausyksiköstä.

WhatsApp chat