SpeedBox 1.3 B.Tuning for Shimano (EP8)

309,00 

“+E-Tube port” -versio on tarkoitettu sähköpyörille, joissa ei ole vapaata E-Tube-porttia – yleensä sähköpyörille, joissa on jokin seuraavista komponenteista:
Satelliittijärjestelmän ON/OFF-kytkin Di2 (elektroninen vaihteenvaihtojärjestelmä)

Huom! Tuote ei sovellu EP801 tai EP6 moottoreihin.

Alusta alkaen uudelleen suunniteltu virityssiru sähköpyörällesi Shimano-moottorilla – uudella muotoilulla, täysin uudella laitteistolla ja laiteohjelmistolla sekä Bluetooth-teknologialla sähköpyöräsi yhdistämiseksi mobiilisovellukseen.

SpeedBox 1.3 B.Tuning tarjoaa ainutlaatuisen yhteyden sähköpyöräsi ja matkapuhelimesi välillä. Tämä virityssiru on huippuluokan tuote, joka on optimoitu täydellisesti tehokkaimpaan ajoon ja elämykseen. Se vaimentaa nopeudenrajoitinta, jotta voit nauttia ajamisesta rajoittamattomalla nopeudella. Kun olet muodostanut parin SpeedBox App -mobiilisovelluksen kanssa, näet puhelimesi näytöllä todellisia ajotietoja. Voit myös asettaa itse valitsemasi nopeusrajoituksen. Tarkkaile ja tallenna matkasi kaikkia parametreja puhelimesi näytölle missä tahansa ja milloin tahansa.

Edellisiin versioihin verrattuna tämä uusi tuote liitetään myös moottorin E-Tube-porttiin. Siksi on välttämätöntä, että sähköpyörän moottorissa, johon aiot asentaa uuden SpeedBox for Shimanon version, on yksi vapaa E-Tube-portti. Jos sinulla ei ole vapaata E-Tube-porttia moottorissa, valitse vaihtoehto “+E-Tube Port”.

Sähköpyörät, joissa ei ole vapaata E-Tube-porttia, ovat yleensä niitä, joissa on elektroninen Di2-vaihteenvaihtojärjestelmä tai putkeen integroitu satelliittijärjestelmän ON/OFF-kytkin (EW-SW100, EW-SW300).

Kuinka SpeedBox B.Tuning toimii?

Tätä virityssirua on myös erittäin helppo hallita – mobiilisovelluksen kautta tai kytkemällä valot päälle/pois. Jos valot sammutetaan, SpeedBox aktivoituu. Sirun saa helposti pois päältä kytkemällä valot päälle. Uusi ominaisuus tässä SpeedBox-versiossa on mahdollisuus aktivoida kaksoisnapsautustoiminto sovelluksessa. Aktivoimalla tämä toiminto valot muuttuvat virityksestä riippumattomiksi. Kaksoisnapsauttamalla LIGHT-painiketta valot vilkkuvat ja viritys käynnistyy. Jos kaksoisnapsautat painiketta uudelleen, viritys sammuu ja e-pyörä toimii samalla tavalla kuin ilman sirua.

Voit asettaa enimmäisnopeusrajoituksen sovelluksessa.

SpeedBox App for SpeedBox 1.3 B. Tuning

SpeedBox App on sovellus, joka on erityisesti suunniteltu SpeedBox 1.3 B.Tuningille, joka käyttää Bluetooth-tekniikkaa sähköpyörän yhdistämiseen matkapuhelimeesi. Kun olet ladannut sovelluksen ja yhdistänyt matkapuhelimesi sähköpyörään, näet nykyiset tiedot ja matkaparametrit puhelimessasi. Voit tallentaa matkasi, verrata tuloksia ystävien kanssa ja seurata suorituskykyäsi ja edistymistäsi. Tämän ansiosta voit nauttia kyydistä täysin ja jättää suorituskykytietojen analysoinnin myöhempään.

SpeedBox-sovelluksen ominaisuudet:

Viritysohjaus
Aktivoi “kaksoisnapsauttamalla viritysohjaus” -toimintoa
Nopeusrajoituksen asetus
Matkojen tallentaminen ja katselu
Suosittelemme SpeedBox-sovelluksen lataamista puhelimeesi ennen SpeedBox 1.3 B.Tuning -sirun tilaamista. Voit kokeilla demoversioamme ja tutustua kaikkiin mahtaviin ominaisuuksiin ja samalla varmistaa, että sovellus toimii täysin puhelimessasi. Jotta voit muodostaa yhteyden SpeedBox B.Tuning -siruun, puhelimessasi on oltava Bluetooth 4.0 tai uudempi.

Kokoonpano

Käytämme SpeedBox-sirujen valmistuksessa alkuperäisiä liittimiä, jotka varmistavat, että asennusprosessi on erittäin yksinkertainen ja siru on kytketty oikein. Olemme myös laatineet yksityiskohtaiset ohjeet ja videot asennuksen helpottamiseksi. Virityssirun purkaminen on yhtä helppoa. Jos sinulla on ongelmia asennuksen tai purkamisen kanssa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Jos aiot asentaa SpeedBoxin uuteen pyörään, varmista, että ajat sillä vähintään 1 km ennen kuin siru aktivoituu.

Varoitus

Huomaa, että tämän tyyppisten muunneltujen sähköpyörien käyttö yleisillä teillä saattaa olla lainvastaista joissakin maissa. Valmistaja ei ota vastuuta vahingoista, jotka johtuvat SpeedBox-tuotteiden käytöstä. SpeedBox-tuotteilla varustettuja sähköpyöriä ei saa käyttää yleisillä teillä, pyöräteillä ja julkisilla paikoilla. SpeedBox-tuotteilla varustettuja sähköpyöriä saa käyttää yksinomaan yksityisellä kiinteistöllä ja täysin omalla vastuulla. SpeedBoxin käyttö voi mitätöidä ebikesi takuun.

Suosittelemme vahvasti muiden turvaominaisuuksien ja suojavarusteiden käyttöä vammojen estämiseksi.

Jos kadotat palvelusalasanasi tai PIN-koodisi, voit käyttää palveluamme täällä.

Jos päivität sähköpyöräsi ohjelmistoa, poista ensin SpeedBox e-pyörästä, päivitä ohjelmisto ja asenna SpeedBox uudelleen.

Ominaisuudet:

 • Suurin nopeus: rajoittamaton
 • Nopeusrajoitin: pois päältä
 • Aktivointi/deaktivointi: SpeedBox App/ LIGHTS
 • Näyttö näyttää todelliset arvot 23 km/h asti, sitten todelliset arvot näkyvät vain SpeedBox-sovelluksessaYhteensopiva:

Yhteensopiva:

 • moottorit EP8
 • moottorit EP8 RS
 • Giant Revolt (jopa 35 km/h)
 • SpeedBox-sovellus
 • Ei yhteensopiva seuraavien kanssa: Shimano EP801

Laadukkaasta materiaalista valmistetut komponentit antavat SpeedBoxille paitsi mekaanisen lujuuden, kestävyyden ja vedenkestävyyden myös houkuttelevan ulkonäön.

SpeedBoxin tuotannossa käytetään maailman johtavien tuottajien elektronisia komponentteja. Suoritin on sertifioitu autoteollisuudelle, ja SpeedBoxit testataan useita kertoja tuotannon aikana ja sen jälkeen varmistaaksesi, että saat luotettavan tuotteen.

SpeedBox yhdistetään sähköpyörään värikoodatuilla liittimmilää alkuperäisiin liittimiin, jotta tiedät tarkalleen, mihin liitin liitetään. Olemme koonneet yksityiskohtaiset ohjeet ja videot, joiden avulla asennat SpeedBoxin itse.

Speedbox App

SpeedBox-sovellus on erityisesti suunniteltu SpeedBox B:lle. Applikaatio käyttää Bluetooth-tekniikkaa sähköpyörän yhdistämiseen matkapuhelimeesi. Kun olet ladannut sovelluksen ja yhdistänyt puhelimesi sähköpyörääsi, voit seurata puhelimesi tämänhetkisiä tietoja ja ajoparametreja. Voit tallentaa matkasi, verrata niitä ystävien kanssa ja seurata omaa suorituskykyäsi, joten nauti vain kyydistä täysillä ja jätä parametrien tarkistaminen myöhempään!

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Viritys
 • Moottorin lukko
 • Näkymätön viritystila
 • Pyörä- ja matkatietojen analysointi
 • Reittien tallennus

SpeedBox B.Tuning -sirua voidaan käyttää myös ilman SpeedBox-sovellusta. Se on kuitenkin loistava lisävaruste, joka antaa sinulle täydellisen yleiskuvan suorituskyvystäsi.

Useimmat urheilusovellukset käyttävät vain karkeita arvioita arvoista. Siksi nämä tiedot voivat poiketa todellisista sähköpyörätiedoista jopa 20 %. SpeedBox App näyttää täysin tarkat tiedot, jotka luetaan suoraan sähköpyörän ohjausyksiköstä.

WhatsApp chat