HAIBIKE ALLMTN 4 SÄHKÖPYÖRÄ

Alkuperäinen hinta oli: 6 099,00 €.Nykyinen hinta on: 5 190,00 €.

Alin hinta 30 päivän aikana: 5 190,00 

Räjähtävää voimaa täysin uudistetusta PW-X3 moottorista sekä uusi, monipuoliseen ajoon optimoitu runkogeometria

Haibike AllMtn 4 on varustettu täysin uudella Yamaha PW-X3 -moottorilla! Moottori tarjoaa korkeamman 85Nm väännön tinkimättä tutusta viiveettömästä ja voimakkaasta tuntumasta. Lisäksi Yamaha on onnistunut pienentämään moottorin kokoa 20% ja vähentämään painoa 10% edeltäjäänsä verrattuna. Tämä tarjoaa pyörävalmistajille uudenlaista vapautta rungon ajogeometrian sekä takaiskunvaimennuksen kinematiikan suunnitteluun. Haibike onkin ottanut tästä kaiken irti ja suunnitellut uuden, huippuluokan kontrollia ja varmuutta tarjoavan maastopyörärungon!

Pyörässä on lisäksi Yamahan uusi 720Wh jättiakku, joka varmistaa, että hupi ei tule todellakaan loppumaan kesken kaiken. Tämä pyörä tarjoaa uuden sukupolven suorituskykyä, joka on pakko kokea!

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella. 

Työsuhdepyöräleasing

Sähkis on leasing yhteistyössä Grenken kanssa. Tutustu työsuhdepyörään sivuiltamme ja lue lisää rahoituksesta Grenken sivuilta.

Sähkis on leasing yhteistyössä Vapaus.io kanssa. Tutustu työsuhdepyörään sivuiltamme ja lue lisää rahoituksesta Vapaus sivuilta.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Erinomaiset osasarjat maastoon

Pyörästä löytyy hyvät osasarjat niin jarrujen ja vaihteiston kuin iskunvaimennuksenkin osalta. Shimanon korkealuokkainen 12-vaihteinen SLX-vaihteisto takaa napakan vaihtotuntuman, samalla kun Shimanon:n hydrauliset nelimäntälevyjarrut pysäyttävät pyörän tehokkaasti kovastakin vauhdista. RockShox Yari RC etuhaarukan 160mm jouston ja RockShox Deluxe Select Plus takaiskarin ansiosta pyörä toimii erinomaisesti kovissa töyssyissä ja hypyissä. 29″ rengas edessä tarjoaa tarkan ja mukavan ohjauksen, kun taas 27,5″ takarengas tarjoaa erinomaista pitoa, jotta pyörä vastaisi kaikkiin sähkömaastopyörän vaatimuksiin!

Haibike Modular Rail System (MRS) tarjoaa mahdollisuuden asentaa lisävarusteita akun päälle. Nyt voit lisätä vaikka juomapullon ja lukon pyörään vaivattomasti, tyyliä unohtamatta. Lisäksi hissitolppa antaa sinulle vapautta maastossa! Voit laskea tolpan alas vaikeimmilla osuuksilla ja nostaa sen ylös esimerkiksi ylämäissä.

Koko

L, M, S, XL

WhatsApp chat