Leader Fox – Brasa – Sähköfatbike – vähän käytettyjä

2 490,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 2 490,00 

 

Vähän käytettyjä  Pyörillä ajettu noin 500 – 1000 km.
Renkaat on vaihdettu vakiota leveämpiin ja parempiin.

Vauhtia ja suorituskykyä monipuoliseen retki- ja maastokäyttöön

Laadukkailla Panasonicin ja LG:n sähkökomponenteilla varusteltu Leader Fox Brasa sähköfatbike tarjoaa 90Nm väännön ja loistavaa suorituskykyä Panasonic GX Ultimate keskimoottorin avulla. Mäkisille tai metsäisille poluille, hiekkateille ja lumelle suunniteltu jäykkäperäinen läskipyörä on varustettu 95mm etujousituksella ja leveillä  26″ x 4,8″ renkailla. Suunniteltu ja kehitetty niille, jotka etsivät urheilullista ja samalla suorituskykyistä sähköpyörää.

Panasonic GX Ultimate Avustusjärjestelmä

Panasonicin lippulaivamallin avustusjärjestelmä tuo lisää tehoa jalkoihisi 90Nm maksimiväännöllä ja iso 720Wh akku tarjoaa pitkän käyttöajan ja rangen, jopa 150km matkoille. Voit hallita tehoa yksinkertaisella napin painalluksella, ja moottori on varustettu myös momentintunnistuksella ja automaattisella avustustason valinnalla. Runkogeometrian ajoasento on optimoitu siten, että voit kokea olevasi hallinnassa missä tahansa tilanteessa.

LG:n kennoilla varustettu 720Wh akku on täysin integroitu rungon sisään ja irroitettavissa avaimella, joten akkua voi ladata joko pyörässä paikallaan tain irroitettuna. Akulla kantama on jopa 150 kilometria yhdellä latauksella. Akun lataaminen täyteen kestää n. 4,5 tuntia ja 80% lataukseen nollasta n. 3,5 tuntia. Leader Fox Brasasta on saatavilla kaksi eri runkokokoa S/M (18″) 160-175 cm  ja L/XL  (20″) n. 175-190cm pituisille kuskeille.

Metsäpoluille, maastoon ja vaikka työmatkalle

Sähköfatbike on pyöräilyä harrastavan tehokas ja monipuolinen valinta kaikenlaiseen maastoon ja käyttöpyöräksi, se sopii loistavasti metsäpoluille, tiesiirtymäajoon ja maastoajoon. Läskirenkailla ajelet turvallisesti ja mukavasti myös talvikeleillä, laadukkaalla etujousituksella maastoajon iskut pehmenevät mukavasti.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,
Väri Musta

 

Toimintasäde
Jopa 150Km

 

Avustusjärjestelmä
Panasonic GX Ultimate

 

Moottorin teho
250W

 

Moottorin Vääntö
90Nm

 

Akun lisätiedot
36V/20Ah, Li-On, 720Wh

 

Näyttöyksikkö
Panasonic Keskinäyttö

 

Runkotyyppi
Fatbike

 

Jarruvalmistaja
Tektro

 

Vaihteisto

 10-vaihdetta

 

Etuhaarukka
RST Guide, 95mm

 

Etuhaarukan Joustomatka
100mm

 

Rengaskoko

26″

 

Ohjainkannatin
EXERACE ALLOY, EXT:70mm

 

Satula
SELLE ROYAL ARIEL

 

Satulaputki
EXERACE D: 30,9mm, L: 400mm

 

Pyörän Paino
27.5 KG

 

Kantavuus
130 KG

 

Runko
Alumiinirunko
Koko

18", 20"

WhatsApp chat