SpeedBox 3.0 for Brose

199,00 

Varoitus

Huomaa, että tämän tyyppisten muunneltujen sähköpyörien käyttö yleisillä teillä saattaa olla lainvastaista joissakin maissa. Valmistaja ei ota vastuuta vahingoista, jotka johtuvat SpeedBox-tuotteiden käytöstä. SpeedBox-tuotteilla varustettuja sähköpyöriä ei saa käyttää yleisillä teillä, pyöräteillä ja julkisilla paikoilla. SpeedBox-tuotteilla varustettuja sähköpyöriä saa käyttää yksinomaan yksityisellä kiinteistöllä ja täysin omalla vastuulla. SpeedBoxin käyttö voi mitätöidä ebikesi takuun.

Suosittelemme vahvasti muiden turvaominaisuuksien ja suojavarusteiden käyttöä vammojen estämiseksi.

PROPERTIES:
Activation: WALK function/ + – + –
Maximum speed: unlimited
Speed limit setting: YES
Display shows: actual values
Compatible with motors:
Brose SPECIALIZED (except for SL models)
Brose S-MAG
Brose S
Brose T
Not compatible with:
motors Brose S Mag FIT
SpeedBox App

In case of updating the software of your e-bike, uninstall SpeedBox from the e-bike first, update the software and reinstall SpeedBox.

Varasto loppu

Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kolmannen sukupolven älykäs tuote, jossa on mahdollisuus asettaa sähköpyörän nopeusrajoitus.

SpeedBox 3.0 viritystuotteen avulla voit valita haluamasi nopeusrajoituksen. Kun tuote on asennettu, sähköpyöräsi näytöllä näkyy todellisia tietoja, kuten maksimi- ja keskinopeudet, päivittäiset kilometrit ja ajomatka.

Kuinka SpeedBox 3.0 toimii ?

Virityssarjan voi aktivoida suoraan pyöräsi ohjaimesta. Aktivoimalla WALK-avustustoiminnon hetken kuluttua näytölle tulee arvo 9,9 km/h (6,2 mph) ja tästä lähtien voit ajaa nopeudella 40 km/h, 50 km/h ja jopa yli 60 km/h. h.

Voit poistaa virityssarjan käytöstä aktivoimalla WALK-aputoiminnon hetken kuluttua uudelleen. Näyttöön tulee arvo 2,5 km/h (1,6 mph) ja nopeusrajoitus palautetaan 25 km/h:iin. Sähköpyöräsi toimii tällöin samalla tavalla kuin ennen virityksen asennusta.

SpeedBox on suunniteltu myös sähköpyörille, joissa ei ole klassista ohjausyksikköä WALK-avustustoiminnolla. Tässä tapauksessa voit vain käyttää + – + – -painikkeiden yhdistelmää ja SpeedBox aktivoituu. Voit helposti poistaa SpeedBoxin käytöstä samalla tavalla.

Voit asettaa sähköisen avun maksiminopeuden vaihtamalla tilaa kolme tasoa alaspäin ja sitten kolme tasoa ylös: TURBO – TRAIL- ECO – OFF – ECO – TRAIL – TURBO. Tämän jälkeen näyttöön tulee todellinen nopeusrajoitus. Sähköavustimen maksiminopeus voidaan vaihtaa aktivoimalla WALK-avustintoiminto lyhyesti tai kääntämällä takapyörää 360°. Näytön arvo 1,5 km/h vastaa rajaa 15 km/h, 2 km/h vastaa rajaa 20 km/h, 2,5 vastaa 25 km/h, 3,0 vastaa 30 km/h, 9,9 vastaa 99 km/h jne. Viimeinen näytetty raja tallentuu 5 sekunnin käyttämättömyyden jälkeen.

Kokoonpano

Kun kytket SpeedBoxin sähköpyörään, löydät värilliset liittimet, jotka tekevät asennuksesta erittäin helppoa. Olemme laatineet yksityiskohtaiset ohjeet ja videot asennuksen helpottamiseksi. Tuning-tuotteemme purkaminen on yhtä helppoa. Jos sinulla on ongelmia asennuksen tai purkamisen kanssa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Jos aiot asentaa SpeedBoxin uuteen pyörään, varmista, että ajat sillä vähintään 1 km ennen kuin tuote aktivoituu.

Asennus video:

Laadukkaasta materiaalista valmistetut komponentit antavat SpeedBoxille paitsi mekaanisen lujuuden, kestävyyden ja vedenkestävyyden myös houkuttelevan ulkonäön.

SpeedBoxin tuotannossa käytetään maailman johtavien tuottajien elektronisia komponentteja. Suoritin on sertifioitu autoteollisuudelle, ja SpeedBoxit testataan useita kertoja tuotannon aikana ja sen jälkeen varmistaaksesi, että saat luotettavan tuotteen.

SpeedBox yhdistetään sähköpyörään värikoodatuilla liittimmilää alkuperäisiin liittimiin, jotta tiedät tarkalleen, mihin liitin liitetään. Olemme koonneet yksityiskohtaiset ohjeet ja videot, joiden avulla asennat SpeedBoxin itse.

Speedbox App

SpeedBox-sovellus on erityisesti suunniteltu SpeedBox B:lle. Applikaatio käyttää Bluetooth-tekniikkaa sähköpyörän yhdistämiseen matkapuhelimeesi. Kun olet ladannut sovelluksen ja yhdistänyt puhelimesi sähköpyörääsi, voit seurata puhelimesi tämänhetkisiä tietoja ja ajoparametreja. Voit tallentaa matkasi, verrata niitä ystävien kanssa ja seurata omaa suorituskykyäsi, joten nauti vain kyydistä täysillä ja jätä parametrien tarkistaminen myöhempään!

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Viritys
  • Moottorin lukko
  • Näkymätön viritystila
  • Pyörä- ja matkatietojen analysointi
  • Reittien tallennus

SpeedBox B.Tuning -sirua voidaan käyttää myös ilman SpeedBox-sovellusta. Se on kuitenkin loistava lisävaruste, joka antaa sinulle täydellisen yleiskuvan suorituskyvystäsi.

Useimmat urheilusovellukset käyttävät vain karkeita arvioita arvoista. Siksi nämä tiedot voivat poiketa todellisista sähköpyörätiedoista jopa 20 %. SpeedBox App näyttää täysin tarkat tiedot, jotka luetaan suoraan sähköpyörän ohjausyksiköstä.

WhatsApp chat