SpeedFun Ribelle for Specialized Turbo Levo, Turbo Kenevo

185,00 

 

SpeedFun Ribelle erikoistuneelle Turbo Levolle 2022
Uusi SpeedFun-viritys ebike Specialized Turbo Levolle Brose-moottorilla mahdollistaa nopeuden avaamisen yli 60 km/h nopeudella näyttäen kaikki todelliset tiedot uudesta TCU MasterMindistä.

10 varastossa

Kuvaus

 

Mikä on Ribelle SpeedFun -viritys Specialized Turbo Levolle ja Turbo Kenevolle?
SpeedFun Ribelle on, jonka avulla voit lisätä ebike-pyörän nopeutta poistamalla 25 kmH:n lohkon. Kun SpeedFun Ribelle on asennettu, aktiivinen apu lisääntyy 60 km/h asti (info).
Tämä nopeudenvapautuslaite on yhteensopiva vain ja yksinomaan Specialized 2.1- ja 2.2 -moottoreiden (virallisesti ”Turbo 2.1” ja ”Turbo Full Power System 2.2”) kanssa, jotka on asennettu Turbo Levo- ja Turbo Kenevo -sähköpyöriin, joissa on TCU (koodi TCU01) tai MasterMind TCU. (koodi TCU02).
Specialized Ribelle ebike -virityslaite näyttää aina todellisen nopeuden ja ajokilometrit näytöllä, jos sellainen on, tai sovelluksessa. Se voidaan aktivoida tai poistaa käytöstä painamalla yksinkertaista näppäinsarjaa suoraan ebike-ohjaustangon säätimestä. Laitteen aktivointi ja deaktivointi raportoidaan TCU:ssa.
SpeedFun Ribelle on erittäin pieni laite, jonka mitat ovat vain 49 x 16,5 x 7,5 mm. Se on varustettu alkuperäisillä liittimillä, joiden ansiosta ebikeä ei tarvita fyysisesti, eivätkä ne muuta sähkövastuksen ja vesitiiviyden ominaisuuksia. SpeedFun-nopeusvapautin, joka on erityisesti suunniteltu asennettavaksi TCU:n alle, tekee asennuksesta nopean ja helpon ilman, että sinun tarvitsee työskennellä moottorialueella.

Erikoistunut Ebike 2.1- ja 2.2-moottorilla, johon Ribelle-laite asennettiin onnistuneesti
(tämä luettelo on havainnollistava eikä tyhjentävä)
– Specizlied Turbo Kenevo Expert
– Specizlied Turbo Kenevo Comp
– Specizlied Turbo Levo Hardtail Comp M5
– Erikoistunut Turbo Levo Hardtail M5
– Erikoistunut S-Works Turbo Levo
– Erikoistunut Turbo Levo Pro
– Erikoistunut Turbo Levo Expert
– Erikoistunut Turbo Levo Comp M5
– Erikoistunut Turbo Levo M5
– Erikoistunut Turbo Tero 5.0
– Erikoistunut Turbo Tero 4.0 EQ
– Erikoistunut Turbo Tero 4.0
– Erikoistunut Turbo Tero 3.0
– Erikoistunut Turbo Tero 3.0 Step-Through
Pääominaisuudet
– Täysin näkymätön ulkoisesti
– Se ei muuta näytön tietoja ja on yhteensopiva erikoistuneiden sähköpyörien kanssa, joissa on TCU (CTU1) ja MasterMind TCU (TCU2) (näytöt eivät sisälly hintaan)
– Se voidaan asentaa/poistaa milloin tahansa alkuperäisten liittimien ansiosta ja sen mitat ovat vain 49 x 16,5 x 7,5 mm
– Mahdollistaa nopeuksien saavuttamisen avustuksella jopa yli 60 kmH (info)
– Asennettavissa muutamassa minuutissa TCU:n alle, käyttövalmis, kytke ja mene!
– Soveltuu Specizlied-sähköpyörille, joissa on 2.1- ja 2.2-moottorit (virallisesti ”Turbo 2.1” ja ”Turbo Full Power System 2.2”)
– Voidaan aktivoida ja deaktivoida näppäinsarjalla
– Se oppii itse sähköpyörän parametrit, tallentaa ja ylläpitää haluttuja asetuksia
– Sisäinen laiteohjelmisto päivitettävissä kaikkiin uusiin SpeedFun-tiimin kehittämiin algoritmeihin (laite on lähetettävä)

ASENNUS:

RIBELLE BROSE-ERIKOISTUJILLE
Se on helposti asennettava elektroninen laite, jonka avulla voit vapauttaa Specialized Turbo Levo- ja Kenevo-sähköpyörien nopeudet, jotka on varustettu rungon yläputkeen integroidulla TCU:lla.
Ribelle näyttää todelliset nopeudet ja etäisyydet integroidulla näytöllä (MasterMind), bluetooth-näytöllä ja sovelluksissa, jotka voidaan yhdistää Bluetoothin kautta.
Nopeudenvapautus voidaan aktivoida haluttaessa ja se voidaan poistaa käytöstä palauttamalla ebike alkuperäiseen tilaan.
Ribellen asennus ei vaadi fyysisiä muutoksia ebike-johdotukseen, joka voidaan siten palauttaa alkuperäiseen tilaansa.
NOPEUSVAPAUKSEN AKTIVOITTAMINEN JA POISTAMINEN
Ota nopeudenvapautus käyttöön tai poista se käytöstä kirjoittamalla ohjaustangon säätimeen seuraava järjestys: miinus, plus, miinus, plus.
Syötetyn komennon vahvistava animaatio käynnistyy akun latausilmaisimessa: lovet kasvavat osoittamaan lukitsematonta nopeutta, lovet pienenevät osoittamaan lukittua nopeutta kuten alkuperäisessä.
Tämän ilmoituksen jälkeen ebike on kytkettävä pois päältä ja sitten taas päälle, jotta komento tulee voimaan. (odota muutama sekunti ennen kuin kytket sen takaisin päälle).
Tämä toiminto on mahdollista suorittaa, vaikka pyörässä ei ole ohjaustangon säädintä. Tässä tapauksessa on tarpeen kirjoittaa sekvenssi CPU:n ylänäppäimeen:
Pitkä painallus, nopea painallus, pitkä painallus, nopea painallus.
Syötetyn komennon vahvistava animaatio käynnistyy akun latausilmaisimessa: lovet kasvavat osoittamaan lukitsematonta nopeutta, lovet pienenevät osoittamaan lukittua nopeutta kuten alkuperäisessä.
Tämän ilmoituksen jälkeen, jotta komento tulee voimaan, ebike on kytkettävä pois päältä ja sitten uudelleen päälle. (odota muutama sekunti ennen kuin kytket sen takaisin päälle).
JOS AKTIVOINTI EI TOIMI
Alkuasennuksessa saattaa käydä niin, että Ribelle ei pysty lukemaan moottorin parametreja. Jos näin tapahtuu, huomaat, että joka kerta, kun yrität aktivoida nopeudenvapauttimen, akun ilmaisin osoittaa aina, että vapautus on poistettu käytöstä (lovet pienenevät joka kerta). Tämä ongelma voidaan ratkaista nollaamalla TCU:
– Pidä virtapainiketta painettuna vähintään 10 sekuntia. TAI
– Kun pyörä on pois päältä, paina virtapainiketta ja pidä sitten tilanvaihtopainiketta painettuna 10-15 sekuntia. Vapauta tilan muutos
-painiketta heti, kun akun näyttö sammuu. Akun näyttö vaihtuu nykyiseen lataustilaan ja näyttää aktiivisen muutoksen
RIBELLE-LAITTEEN NOLLAUS TÄRKEÄÄ
Ribelle-laitteen palautustoiminto on tarpeen seuraavissa tapauksissa:
– Kun haluat poistaa Ribellen asennuksen tai haluat vaihtaa Ribellen pyörästä toiseen pyörään. – Kun haluat liittää erikoisdiagnoosin mitä tahansa toimintaa ja/tai päivitystä varten
Toimenpide on suoritettava ennen Ribellen poistamista tällä tavalla:
1- Poista nopeudenvapautus käytöstä yllä kuvatulla tavalla ja kytke ebike pois päältä ja uudelleen päälle.
2- Syötä järjestys: miinus, plus, miinus, plus, miinus, plus, miinus, plus. Pariston ilmaisin näyttää nollaa yhden sekunnin ajan tai
MasterMind-näytössä näkyy 88.
3- Sammuta pyörä.
4- Poista Ribelle
Tässä vaiheessa pyörä palaa alkuperäiseen. Ribelle on valmis asennettavaksi toiseen pyörään tai samaan pyörään. Mitä tapahtuu, jos et nollaa Ribelleä ennen sen poistamista ebikesta?
Jos näitä vaiheita ei noudateta, voi tapahtua, että pyörä, johon Ribelle asennetaan tai asennetaan uudelleen, voi saada epäsopivan ympärysmitan tai järjestelmään asetetun vähimmäiskehän (2000 mm).
FIN
Sovellus. MISSION CONTROL ERIKOISTUOTTEEN
Yhdistä Mission Control -sovellus VAIN, kun Ribelle on POIS PÄÄLTÄ
Jos yhteys muodostetaan Ribelle AKTIVOITULLA, sovellus TALLENTAA PERUOKSEN
TÄRKEÄ