SpeedBox 1.2 B.Tuning for Bosch (Smart System + Rim Magnet)

399,00 

OMINAISUUDET:
Suurin nopeus: Rajoittamaton (suositus max 35 km/h)
Näyttö näyttää:
Todellinen nopeus: EI (vain SpeedBox-sovelluksessa
Oikea ajettu matka: Lähtölaskentaprosessin jälkeen on
valmis)
Aktivointi/deaktivointi (älä suorita ajon aikana):
WALK-toiminto / – + – + / SpeedBox-sovellus
Virityksen aktivoinnin/deaktivoinnin ilmoitus: KYLLÄ (3,5/2,5 km/h)
Yhteensopiva:
Kaikki Smart System -näytöt
Kaikki Smart System -moottorit
SpeedBox-sovellus
Ei yhteensopiva seuraavien kanssa:
Vakiomagneetti
ABS-järjestelmä

Yhteensopiva sähköpyörien kanssa, joissa on magneetti kiinnitettynä venttiiliin (Bosch Rim Magnet)

1 varastossa

Viritys Bluetooth-tekniikalla ja mobiilisovelluksella sähköpyörällesi, jossa on Bosch Gen4 -moottori ja Smart System + “Rim Magnet”. Nauti rajattomasta kyydistä ja kaikista SpeedBox-sovelluksemme tarjoamista mahtavista toiminnoista.

SpeedBox 1.2 B.Tuning for Bosch tuo ainutlaatuisen sähköpyörän ja matkapuhelimen yhteyden ja vaimentaa sähköpyöräsi nopeudenrajoittimen.

Todellinen nopeus ja muut ajotiedot näkyvät oikein SpeedBox-sovelluksessamme – suoraan puhelimesi näytöllä.

Kuinka SpeedBox 1.2 B.Tuning for Bosch toimii?

Tämä viritys on erittäin helppo hallita. Aktivoi SpeedBox 1.2 B. Tuning mobiilisovelluksella tai suoraan sähköpyöräsi ohjausyksiköstä aktivoimalla WALK aputoiminnon hetken aikaa (pitämällä “-“-painiketta painettuna). Sähköpyöräsi näytössä näkyy arvo 3,5 km/h (2,2 mph), ja tästä lähtien voit ajaa jopa 35 km/h tai enemmän. Voit muuttaa oletusnopeusrajoituksen haluamaksesi (99 km/h asti), mutta virhekoodien riskin minimoimiseksi suosittelemme, että nopeus ei ylitä 35 km/h.

Voit poistaa virityksen käytöstä aktivoimalla WALK-aputoiminnon hetken kuluttua uudelleen (pitämällä “-“-painiketta painettuna). Sähköpyöräsi näytössä näkyy arvo 2,5 km/h (1,6 mph) ja nopeusrajoitus nollataan 25 km/h:iin. Sähköpyöräsi toimii tällöin samalla tavalla kuin ennen viritysasennusta.

SpeedBox on suunniteltu myös sähköpyörille, joissa ei ole WALK-avustustoimintoa käytössä tai aktivoitu. Tässä tapauksessa voit aktivoida/deaktivoida virityksen vaihtamalla kahden aputilan välillä kahdesti, eli painamalla – + – + -painikkeita.

Aktivoi/deaktivoi viritys ennen ajoa (kun sähköpyörä on paikallaan), ei ajon aikana!

Kun avaat SpeedBox-sovelluksen ensimmäisen kerran, sinua pyydetään kirjoittamaan uusi PIN-koodi. Tätä PIN-koodia kysytään aina, kun avaat SpeedBox-sovelluksen. PIN-koodin vahvistamisen jälkeen sinua pyydetään asettamaan huoltosalasana. Palvelusalasanaasi käytetään, jos unohdat PIN-koodin tai haluat vaihtaa sen.

Voit asettaa enimmäisnopeusrajoituksen vaihtamalla tilat TURBO-tilasta kolme tasoa alaspäin ja sitten kolme tasoa ylöspäin: eMTB – TOUR+ – ECO – TOUR+ – eMTB – TURBO. Tämän jälkeen näyttöön tulee todellinen nopeusrajoitus. Sähköavustimen maksiminopeus voidaan vaihtaa aktivoimalla WALK-avustintoiminto lyhyesti tai kääntämällä takapyörää 360°. Näytössä oleva arvo 2,5 km/h vastaa 25 km/h:n rajaa, 3,0 vastaa 30 km/h, 3,5 vastaa 35 km/h jne. Viimeinen näytetty raja tallentuu 15 sekunnin käyttämättömyyden jälkeen.

Jätä pyörä päälle ajon päätyttyä, kunnes näytössä näkyy arvo 0,0 km/h. Tämän prosessin aikana jäljellä oleva aika näytetään. Sitten on turvallista sammuttaa pyöräsi ja voit alkaa odottaa seuraavaa matkaasi. Älä irrota näyttöä sähköpyörän lukitsemiseksi ennen kuin SpeedBox on lopettanut “laskenta” -prosessin.

SpeedBox-sovellus SpeedBox 1.2:lle B.Tunning for Bosch

SpeedBox App on erityisesti SpeedBox B.Tuningille suunniteltu sovellus, joka yhdistää sähköpyöräsi matkapuhelimeesi Bluetooth-tekniikan avulla. Kun olet ladannut sovelluksen ja yhdistänyt matkapuhelimesi sähköpyörääsi, näet puhelimessasi ajankohtaiset tiedot ja matkaparametrit. Yksittäiset matkat voidaan tallentaa, jotta tuloksia voidaan verrata ystävien kanssa ja yhdessä seurata suoritustaan. Joten nauti vain kyydistä ja jätä parametrien tarkistaminen myöhempään käyttöön!

SpeedBox-sovelluksen ominaisuudet:

Viritysohjaus
Nopeusrajoituksen asetus
Matkojen tallentaminen ja katselu
Näkymätön tila
Moottorin diagnostiikka
SpeedBox B.Tuning ei rajoitu SpeedBox-sovelluksen kanssa toimimiseen. Se on kuitenkin loistava työkalu, joka antaa sinulle täydellisen yleiskuvan esityksistäsi.

Lataa SpeedBox-sovellus puhelimeesi juuri ennen SpeedBox B.Tuning -sirun tilaamista. Voit kokeilla demoversioamme ja tutustua kaikkiin mahtaviin ominaisuuksiin ja samalla varmistaa, että sovellus toimii täysin puhelimessasi. Jotta voit muodostaa yhteyden SpeedBox B.Tuningiin, puhelimessasi on oltava Bluetooth 4.0 tai uudempi.

Hanki se Google Playsta
Hanki se App Storesta

Kokoonpano

Käytämme SpeedBox-tuotteiden valmistuksessa alkuperäisiä liittimiä, jotka varmistavat, että asennusprosessi on erittäin yksinkertainen ja siru on kytketty oikein. Olemme myös laatineet yksityiskohtaiset ohjeet ja videot asennuksen helpottamiseksi. Virityssirun purkaminen on yhtä helppoa. Jos sinulla on ongelmia asennuksen tai purkamisen kanssa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Jos aiot asentaa SpeedBoxin uuteen pyörään, varmista, että ajat sillä vähintään 10 km ennen kuin viritys aktivoituu.

Tärkeä:

Liitä uros-naarasliittimet lukon suuntaan. Älä kierrä liittimiä kytkennän aikana!

Varoitus

Huomaa, että tämän tyyppisen muunnetun sähköpyörän käyttö yleisillä teillä saattaa olla lainvastaista joissakin maissa. Valmistaja ei ota vastuuta vahingoista, jotka johtuvat SpeedBox-tuotteiden käytöstä. SpeedBox-tuotteilla varustettuja sähköpyöriä ei saa käyttää yleisillä teillä, pyöräteillä ja julkisilla paikoilla. SpeedBox-tuotteilla varustettuja sähköpyöriä saa käyttää yksinomaan yksityisellä kiinteistöllä ja täysin omalla vastuulla. SpeedBoxin käyttö voi mitätöidä sähköpyöräsi takuun.

Suosittelemme vahvasti turvavarusteiden ja suojavarusteiden käyttöä vammojen estämiseksi.

Jos kadotat palvelusalasanasi tai PIN-koodisi, voit käyttää palveluamme täällä.

Suosittelemme, että et päivitä sähköpyöräsi laiteohjelmistoa. Päivitys lisää virityksen havaitsemisen riskiä.

Pysähdyttäessä lyhyeksi ajaksi, jotta ajaminen jatkuisi sujuvasti, suosittelemme pitämään toista jalkaa polkimella, jotta lähtölaskenta ei käynnisty.

Kun pysähdyt pidemmäksi ajaksi, anna ainakin osittainen lähtölaskenta tapahtua.

Pitkän ajon jälkeen lähtölaskenta voi kestää useita minuutteja.

Älä poista näyttöä, jos lähtölaskenta ei ole päättynyt.

Aktivoi/deaktivoi viritys ennen ajoa (kun sähköpyörä on paikallaan), ei ajon aikana.

Suosittelemme olemaan ylittämättä 35 km/h nopeutta.

Laadukkaasta materiaalista valmistetut komponentit antavat SpeedBoxille paitsi mekaanisen lujuuden, kestävyyden ja vedenkestävyyden myös houkuttelevan ulkonäön.

SpeedBoxin tuotannossa käytetään maailman johtavien tuottajien elektronisia komponentteja. Suoritin on sertifioitu autoteollisuudelle, ja SpeedBoxit testataan useita kertoja tuotannon aikana ja sen jälkeen varmistaaksesi, että saat luotettavan tuotteen.

SpeedBox yhdistetään sähköpyörään värikoodatuilla liittimmilää alkuperäisiin liittimiin, jotta tiedät tarkalleen, mihin liitin liitetään. Olemme koonneet yksityiskohtaiset ohjeet ja videot, joiden avulla asennat SpeedBoxin itse.

Speedbox App

SpeedBox-sovellus on erityisesti suunniteltu SpeedBox B:lle. Applikaatio käyttää Bluetooth-tekniikkaa sähköpyörän yhdistämiseen matkapuhelimeesi. Kun olet ladannut sovelluksen ja yhdistänyt puhelimesi sähköpyörääsi, voit seurata puhelimesi tämänhetkisiä tietoja ja ajoparametreja. Voit tallentaa matkasi, verrata niitä ystävien kanssa ja seurata omaa suorituskykyäsi, joten nauti vain kyydistä täysillä ja jätä parametrien tarkistaminen myöhempään!

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Viritys
  • Moottorin lukko
  • Näkymätön viritystila
  • Pyörä- ja matkatietojen analysointi
  • Reittien tallennus

SpeedBox B.Tuning -sirua voidaan käyttää myös ilman SpeedBox-sovellusta. Se on kuitenkin loistava lisävaruste, joka antaa sinulle täydellisen yleiskuvan suorituskyvystäsi.

Useimmat urheilusovellukset käyttävät vain karkeita arvioita arvoista. Siksi nämä tiedot voivat poiketa todellisista sähköpyörätiedoista jopa 20 %. SpeedBox App näyttää täysin tarkat tiedot, jotka luetaan suoraan sähköpyörän ohjausyksiköstä.

WhatsApp chat