SpeedFun Ribelle for Specialized Turbo Levo, Turbo Kenevo and Turbo Tero

209,00 

SpeedFun Ribelle on ebike-viritys Brose-moottorilla varustetulle Specialized ebike -pyörälle, jonka avulla voit poistaa nopeusrajoittimen 25 kmH:n nopeudella ja lisätä sen aktiivista apua 60 kmh:iin hyödyntämällä moottorin potentiaalia täysimääräisesti.

Tämä nopeudenvapautuslaite on yhteensopiva vain ja yksinomaan Brose-moottorilla (virallisesti ”Turbo 2.1” ja ”Turbo Full Power System 2.2”) sekä TCU:n (CTU1), MasterMind TCU:n (TCU2) ja MasterMind TCD:n kanssa. .

Ribelle for Specialized ebike -virityslaite näyttää aina todellisen nopeuden ja kilometrimäärän näytöllä.

4 varastossa

Kuvaus

 

Mikä on Ribelle SpeedFun -viritys Specialized Turbo Levolle ja Turbo Kenevolle?
SpeedFun Ribelle on Specialized ebike -pyörän viritys, jonka avulla voit lisätä ebike-pyörän nopeutta poistamalla 25 kmH:n lohkon. Kun SpeedFun Ribelle on asennettu, aktiivinen avustus nostetaan 60 km/h asti (info).

Tämä nopeudenvapautuslaite on yhteensopiva vain ja yksinomaan Specialized 2.1- ja 2.2 -moottoreiden (virallisesti ”Turbo 2.1” ja ”Turbo Full Power System 2.2”) kanssa, jotka on asennettu Turbo Levo- ja Turbo Kenevo -sähköpyöriin, joissa on TCU (koodi TCU01) tai MasterMind TCU. (koodi TCU02), MasterMind TCD.

Specialized Ribelle ebike -virityslaite näyttää aina todellisen nopeuden ja kilometrimäärän näytössä, jos sellainen on, tai sovelluksessa. Se voidaan aktivoida tai poistaa käytöstä painamalla yksinkertaista näppäinsarjaa suoraan ebike-ohjaustangon säätimestä. Laitteen aktivointi ja deaktivointi raportoidaan TCU:ssa.

SpeedFun Ribelle on erittäin pieni laite, jonka mitat ovat vain 49 x 16,5 x 7,5 mm. Se on varustettu alkuperäisillä liittimillä, joiden ansiosta ebikeä ei tarvita fyysisesti, eivätkä ne muuta sähkövastuksen ja vesitiiviyden ominaisuuksia. SpeedFun-nopeusvapautin, joka on erityisesti suunniteltu asennettavaksi TCU:n alle, tekee asennuksesta nopean ja helpon ilman, että sinun tarvitsee työskennellä moottorialueella.

SpeedFun Ribelle for Specialzied käynnistyy erityisen toiminta-algoritminsa ansiosta, kun 16 km/h saavutetaan ilman, että pyöräilijä huomaa eroa avustamisessa. Se ei puutu millään tavalla pienillä nopeuksilla. Tämä tärkeä varotoimenpide on otettu käyttöön tehohäviöiden, vikojen tai ”hikka”-toimintojen välttämiseksi.

 

Erikoistunut Ebike 2.1- ja 2.2-moottorilla, johon Ribelle-laite asennettiin onnistuneesti
(tämä luettelo on havainnollistava eikä tyhjentävä)

– Specizlied Turbo Kenevo Expert
– Specizlied Turbo Kenevo Comp
– Specizlied Turbo Levo Hardtail Comp M5
– Erikoistunut Turbo Levo Hardtail M5
– Erikoistunut S-Works Turbo Levo
– Erikoistunut Turbo Levo Pro

– Erikoistunut Turbo Levo Expert
– Erikoistunut Turbo Levo Comp M5
– Erikoistunut Turbo Levo M5
– Erikoistunut Turbo Tero 5.0
– Erikoistunut Turbo Tero 4.0 EQ
– Erikoistunut Turbo Tero 4.0
– Erikoistunut Turbo Tero 3.0
– Erikoistunut Turbo Tero 3.0 Step-Through

Laadukkaasta materiaalista valmistetut komponentit antavat SpeedBoxille paitsi mekaanisen lujuuden, kestävyyden ja vedenkestävyyden myös houkuttelevan ulkonäön.

SpeedBoxin tuotannossa käytetään maailman johtavien tuottajien elektronisia komponentteja. Suoritin on sertifioitu autoteollisuudelle, ja SpeedBoxit testataan useita kertoja tuotannon aikana ja sen jälkeen varmistaaksesi, että saat luotettavan tuotteen.

SpeedBox yhdistetään sähköpyörään värikoodatuilla liittimmilää alkuperäisiin liittimiin, jotta tiedät tarkalleen, mihin liitin liitetään. Olemme koonneet yksityiskohtaiset ohjeet ja videot, joiden avulla asennat SpeedBoxin itse.

Speedbox App

SpeedBox-sovellus on erityisesti suunniteltu SpeedBox B:lle. Applikaatio käyttää Bluetooth-tekniikkaa sähköpyörän yhdistämiseen matkapuhelimeesi. Kun olet ladannut sovelluksen ja yhdistänyt puhelimesi sähköpyörääsi, voit seurata puhelimesi tämänhetkisiä tietoja ja ajoparametreja. Voit tallentaa matkasi, verrata niitä ystävien kanssa ja seurata omaa suorituskykyäsi, joten nauti vain kyydistä täysillä ja jätä parametrien tarkistaminen myöhempään!

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Viritys
  • Moottorin lukko
  • Näkymätön viritystila
  • Pyörä- ja matkatietojen analysointi
  • Reittien tallennus

SpeedBox B.Tuning -sirua voidaan käyttää myös ilman SpeedBox-sovellusta. Se on kuitenkin loistava lisävaruste, joka antaa sinulle täydellisen yleiskuvan suorituskyvystäsi.

Useimmat urheilusovellukset käyttävät vain karkeita arvioita arvoista. Siksi nämä tiedot voivat poiketa todellisista sähköpyörätiedoista jopa 20 %. SpeedBox App näyttää täysin tarkat tiedot, jotka luetaan suoraan sähköpyörän ohjausyksiköstä.