SpeedFun Ribelle for Specialized Turbo Levo SL , Turbo Kenevo SL Creo SL and Vado SL

209,00 

Istruzioni-SpeedFun-RIBELLE-SPECIALIZED-SL-e-CREO-IT-EN-FR_compressed

Asennus:

Ribelle for Specialized SL koostuu kahdesta yksiköstä: elektronisesta laitteesta ja kaapelista. Kaapelia käytetään yhdistämään elektroniikkalaite, joka on sijoitettava ylhäältä lähelle TCU:ta, nopeusanturiin ja moottoriin, jotka sen sijaan sijaitsevat alaosassa. Ensimmäinen suoritettava asennustoimenpide on johdotuksen sijoittaminen rungon sisään.

  1. Irrota moottori, rungon sisäinen akku ja TCU. Katso ebiken mukana toimitetut erikoisohjeet.

2. Työnnä kaapeli sisäisesti runkoon TCU:n reiästä.

LIITÄNTÄ: HUOMIO Väärä liitäntä voi vahingoittaa moottoria tai elektronista laitetta.

3. Irrota vihreän nuolen osoittama liitin (nopeusanturi) ja liitä se vastaavaan Ribelle-kaapelin liittimeen. Liitä Ribelle-kaapelin toinen liitin vapaaseen moottorin istuimeen

4. Kokoa akku ja moottori. Ole erittäin varovainen, ettet vahingoita kaapeleita!!

5. Liitä liitin 3 vastaavaan kaapelin yläliittimeen

6. Liitä liitin 2 vastaavaan TCU:n liittimeen

7. Liitä liitin 1 vastaavaan liittimeen, joka menee alas moottoria kohti

Liitin, jossa on PUNAINEN “silta”johdin, on liitettävä kaapelin ylempään liittimeen, kun irrotat Ribellen. Näin ebike palaa alkuperäiseen toimintakuntoon eikä johtoja tarvitse irrottaa, mikä säästää aikaa ja työtä.

SpeedFun Ribelle erikoistuneelle Turbo Levolle 2022
Uusi SpeedFun-viritys ebike Specialized Turbo Levolle Brose-moottorilla mahdollistaa nopeuden avaamisen yli 60 km/h nopeudella näyttäen kaikki todelliset tiedot uudesta TCU MasterMindistä.

HUOMIO, TÄRKEÄ HUOMAUTUS
Kun SpeedFun-nopeudenrajoitin on asennettu, 25 kmH:n rajan ylittävää sähköpyörää käsitellään mopona ja sellaisenaan, jos se liikkuu julkisilla paikoilla, vaatii Civil Motorizationin hyväksyntä-rekisteröinnin, se on maksullinen. tievero- ja vakuutusturvasta, on oltava rekisterikilpi, ei saa liikkua pyöräteillä ja kuljettajalla on oltava ajokortti ja hänen tulee käyttää kypärää. Lisäksi mopoa vastaavalla moottoripyörällä ajaminen, joka ei täytä edellä mainittuja säännöksiä, johtaa ajoneuvon hallinnolliseen takavarikoimiseen ja rahallisiin seuraamuksiin, jotka vaihtelevat tehdyn rikkomuksen mukaan. Nopeudenvapautusjärjestelmän valmistaja ei vastaa kaikista vaurioista, jotka aiheutuvat poljinavusteisille polkupyörille, joihin laite on asennettu, sekä suorista tai välillisistä vahingoista ihmisille tai esineille.
SpeedFun – Phase B snc kieltäytyy kaikesta vastuusta poikkeavuuksista, jotka johtuvat moottorinvalmistajien mahdollisesti aktivoimista virityksen estojärjestelmistä.
Huomaa, että polkupyörän muuttaminen voi mitätöidä valmistajan takuun.

7 varastossa

Huom Tämä SL versioon

Mikä on Ribelle SpeedFun -viritys Specialized Turbo Levolle ja Turbo Kenevolle?
SpeedFun Ribelle on, jonka avulla voit lisätä ebike-pyörän nopeutta poistamalla 25 kmH:n lohkon. Kun SpeedFun Ribelle on asennettu, aktiivinen apu lisääntyy 60 km/h asti (info).
Tämä nopeudenvapautuslaite on yhteensopiva vain ja yksinomaan Specialized 2.1- ja 2.2 -moottoreiden (virallisesti “Turbo 2.1” ja “Turbo Full Power System 2.2”) kanssa, jotka on asennettu Turbo Levo- ja Turbo Kenevo -sähköpyöriin, joissa on TCU (koodi TCU01) tai MasterMind TCU. (koodi TCU02).
Specialized Ribelle ebike -virityslaite näyttää aina todellisen nopeuden ja ajokilometrit näytöllä, jos sellainen on, tai sovelluksessa. Se voidaan aktivoida tai poistaa käytöstä painamalla yksinkertaista näppäinsarjaa suoraan ebike-ohjaustangon säätimestä. Laitteen aktivointi ja deaktivointi raportoidaan TCU:ssa.
SpeedFun Ribelle on erittäin pieni laite, jonka mitat ovat vain 49 x 16,5 x 7,5 mm. Se on varustettu alkuperäisillä liittimillä, joiden ansiosta ebikeä ei tarvita fyysisesti, eivätkä ne muuta sähkövastuksen ja vesitiiviyden ominaisuuksia. SpeedFun-nopeusvapautin, joka on erityisesti suunniteltu asennettavaksi TCU:n alle, tekee asennuksesta nopean ja helpon ilman, että sinun tarvitsee työskennellä moottorialueella.

Erikoistunut Ebike 2.1- ja 2.2-moottorilla, johon Ribelle-laite asennettiin onnistuneesti
(tämä luettelo on havainnollistava eikä tyhjentävä)

– Specialized S-Works Turbo Kenevo SL
– Specialized Turbo Kenevo SL Expert
– Specialized Turbo Kenevo SL Comp
– Specialized S-Works Turbo Levo SL
– Specialized Turbo Levo SL Expert Carbon
– Specialized Turbo Levo SL Comp Carbon
– Specialized Turbo Levo SL Comp
– Specialized S-Works Turbo Creo SL EVO
– Specialized Turbo Creo SL Expert Carbon
– Specialized Turbo Creo SL Comp Carbon Evo
– Specialized Turbo Creo SL Comp Carbon
– Specialized Turbo Creo SL Comp E5

 

 

– Specialized Turbo Creo SL Comp E5
– Specialized Turbo Como SL 4.0
– Specialized Turbo Vado 5.0
– Specialized Turbo Vado 4.0 Step-Through
– Specialized Turbo Vado 4.0
– Specialized Turbo Vado SL 4.0 Step-Through Equipped
– Specialized Turbo Vado 3.0
– Specialized Turbo Vado 3.0 Step-Through

Pääominaisuudet
– Täysin näkymätön ulkoisesti
– Se ei muuta näytön tietoja ja on yhteensopiva erikoistuneiden sähköpyörien kanssa, joissa on TCU (CTU1) ja MasterMind TCU (TCU2) (näytöt eivät sisälly hintaan)
– Se voidaan asentaa/poistaa milloin tahansa alkuperäisten liittimien ansiosta ja sen mitat ovat vain 49 x 16,5 x 7,5 mm
– Mahdollistaa nopeuksien saavuttamisen avustuksella jopa yli 60 kmH (info)
– Asennettavissa muutamassa minuutissa TCU:n alle, käyttövalmis, kytke ja mene!
– Soveltuu Specizlied-sähköpyörille, joissa on 2.1- ja 2.2-moottorit (virallisesti “Turbo 2.1” ja “Turbo Full Power System 2.2”)
– Voidaan aktivoida ja deaktivoida näppäinsarjalla
– Se oppii itse sähköpyörän parametrit, tallentaa ja ylläpitää haluttuja asetuksia
– Sisäinen laiteohjelmisto päivitettävissä kaikkiin uusiin SpeedFun-tiimin kehittämiin algoritmeihin (laite on lähetettävä)

ASENNUS:

RIBELLE BROSE-ERIKOISTUJILLE
Se on helposti asennettava elektroninen laite, jonka avulla voit vapauttaa Specialized Turbo Levo- ja Kenevo-sähköpyörien nopeudet, jotka on varustettu rungon yläputkeen integroidulla TCU:lla.
Ribelle näyttää todelliset nopeudet ja etäisyydet integroidulla näytöllä (MasterMind), bluetooth-näytöllä ja sovelluksissa, jotka voidaan yhdistää Bluetoothin kautta.
Nopeudenvapautus voidaan aktivoida haluttaessa ja se voidaan poistaa käytöstä palauttamalla ebike alkuperäiseen tilaan.
Ribellen asennus ei vaadi fyysisiä muutoksia ebike-johdotukseen, joka voidaan siten palauttaa alkuperäiseen tilaansa.
NOPEUSVAPAUKSEN AKTIVOITTAMINEN JA POISTAMINEN
Ota nopeudenvapautus käyttöön tai poista se käytöstä kirjoittamalla ohjaustangon säätimeen seuraava järjestys: miinus, plus, miinus, plus.
Syötetyn komennon vahvistava animaatio käynnistyy akun latausilmaisimessa: lovet kasvavat osoittamaan lukitsematonta nopeutta, lovet pienenevät osoittamaan lukittua nopeutta kuten alkuperäisessä.
Tämän ilmoituksen jälkeen ebike on kytkettävä pois päältä ja sitten taas päälle, jotta komento tulee voimaan. (odota muutama sekunti ennen kuin kytket sen takaisin päälle).
Tämä toiminto on mahdollista suorittaa, vaikka pyörässä ei ole ohjaustangon säädintä. Tässä tapauksessa on tarpeen kirjoittaa sekvenssi CPU:n ylänäppäimeen:
Pitkä painallus, nopea painallus, pitkä painallus, nopea painallus.
Syötetyn komennon vahvistava animaatio käynnistyy akun latausilmaisimessa: lovet kasvavat osoittamaan lukitsematonta nopeutta, lovet pienenevät osoittamaan lukittua nopeutta kuten alkuperäisessä.
Tämän ilmoituksen jälkeen, jotta komento tulee voimaan, ebike on kytkettävä pois päältä ja sitten uudelleen päälle. (odota muutama sekunti ennen kuin kytket sen takaisin päälle).
JOS AKTIVOINTI EI TOIMI
Alkuasennuksessa saattaa käydä niin, että Ribelle ei pysty lukemaan moottorin parametreja. Jos näin tapahtuu, huomaat, että joka kerta, kun yrität aktivoida nopeudenvapauttimen, akun ilmaisin osoittaa aina, että vapautus on poistettu käytöstä (lovet pienenevät joka kerta). Tämä ongelma voidaan ratkaista nollaamalla TCU:
– Pidä virtapainiketta painettuna vähintään 10 sekuntia. TAI
– Kun pyörä on pois päältä, paina virtapainiketta ja pidä sitten tilanvaihtopainiketta painettuna 10-15 sekuntia. Vapauta tilan muutos
-painiketta heti, kun akun näyttö sammuu. Akun näyttö vaihtuu nykyiseen lataustilaan ja näyttää aktiivisen muutoksen
RIBELLE-LAITTEEN NOLLAUS TÄRKEÄÄ
Ribelle-laitteen palautustoiminto on tarpeen seuraavissa tapauksissa:
– Kun haluat poistaa Ribellen asennuksen tai haluat vaihtaa Ribellen pyörästä toiseen pyörään. – Kun haluat liittää erikoisdiagnoosin mitä tahansa toimintaa ja/tai päivitystä varten
Toimenpide on suoritettava ennen Ribellen poistamista tällä tavalla:
1- Poista nopeudenvapautus käytöstä yllä kuvatulla tavalla ja kytke ebike pois päältä ja uudelleen päälle.
2- Syötä järjestys: miinus, plus, miinus, plus, miinus, plus, miinus, plus. Pariston ilmaisin näyttää nollaa yhden sekunnin ajan tai
MasterMind-näytössä näkyy 88.
3- Sammuta pyörä.
4- Poista Ribelle
Tässä vaiheessa pyörä palaa alkuperäiseen. Ribelle on valmis asennettavaksi toiseen pyörään tai samaan pyörään. Mitä tapahtuu, jos et nollaa Ribelleä ennen sen poistamista ebikesta?
Jos näitä vaiheita ei noudateta, voi tapahtua, että pyörä, johon Ribelle asennetaan tai asennetaan uudelleen, voi saada epäsopivan ympärysmitan tai järjestelmään asetetun vähimmäiskehän (2000 mm).
FIN
Sovellus. MISSION CONTROL ERIKOISTUOTTEEN
Yhdistä Mission Control -sovellus VAIN, kun Ribelle on POIS PÄÄLTÄ
Jos yhteys muodostetaan Ribelle AKTIVOITULLA, sovellus TALLENTAA PERUOKSEN
TÄRKEÄ

HUOMIO, TÄRKEÄ HUOMAUTUS
Kun SpeedFun-nopeudenrajoitin on asennettu, 25 kmH:n rajan ylittävää sähköpyörää käsitellään mopona ja sellaisenaan, jos se liikkuu julkisilla paikoilla, vaatii Civil Motorizationin hyväksyntä-rekisteröinnin, se on maksullinen. tievero- ja vakuutusturvasta, on oltava rekisterikilpi, ei saa liikkua pyöräteillä ja kuljettajalla on oltava ajokortti ja hänen tulee käyttää kypärää. Lisäksi mopoa vastaavalla moottoripyörällä ajaminen, joka ei täytä edellä mainittuja säännöksiä, johtaa ajoneuvon hallinnolliseen takavarikoimiseen ja rahallisiin seuraamuksiin, jotka vaihtelevat tehdyn rikkomuksen mukaan. Nopeudenvapautusjärjestelmän valmistaja ei vastaa kaikista vaurioista, jotka aiheutuvat poljinavusteisille polkupyörille, joihin laite on asennettu, sekä suorista tai välillisistä vahingoista ihmisille tai esineille.
SpeedFun – Phase B snc kieltäytyy kaikesta vastuusta poikkeavuuksista, jotka johtuvat moottorinvalmistajien mahdollisesti aktivoimista virityksen estojärjestelmistä.
Huomaa, että polkupyörän muuttaminen voi mitätöidä valmistajan takuun.

Laadukkaasta materiaalista valmistetut komponentit antavat SpeedBoxille paitsi mekaanisen lujuuden, kestävyyden ja vedenkestävyyden myös houkuttelevan ulkonäön.

SpeedBoxin tuotannossa käytetään maailman johtavien tuottajien elektronisia komponentteja. Suoritin on sertifioitu autoteollisuudelle, ja SpeedBoxit testataan useita kertoja tuotannon aikana ja sen jälkeen varmistaaksesi, että saat luotettavan tuotteen.

SpeedBox yhdistetään sähköpyörään värikoodatuilla liittimmilää alkuperäisiin liittimiin, jotta tiedät tarkalleen, mihin liitin liitetään. Olemme koonneet yksityiskohtaiset ohjeet ja videot, joiden avulla asennat SpeedBoxin itse.

Speedbox App

SpeedBox-sovellus on erityisesti suunniteltu SpeedBox B:lle. Applikaatio käyttää Bluetooth-tekniikkaa sähköpyörän yhdistämiseen matkapuhelimeesi. Kun olet ladannut sovelluksen ja yhdistänyt puhelimesi sähköpyörääsi, voit seurata puhelimesi tämänhetkisiä tietoja ja ajoparametreja. Voit tallentaa matkasi, verrata niitä ystävien kanssa ja seurata omaa suorituskykyäsi, joten nauti vain kyydistä täysillä ja jätä parametrien tarkistaminen myöhempään!

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Viritys
  • Moottorin lukko
  • Näkymätön viritystila
  • Pyörä- ja matkatietojen analysointi
  • Reittien tallennus

SpeedBox B.Tuning -sirua voidaan käyttää myös ilman SpeedBox-sovellusta. Se on kuitenkin loistava lisävaruste, joka antaa sinulle täydellisen yleiskuvan suorituskyvystäsi.

Useimmat urheilusovellukset käyttävät vain karkeita arvioita arvoista. Siksi nämä tiedot voivat poiketa todellisista sähköpyörätiedoista jopa 20 %. SpeedBox App näyttää täysin tarkat tiedot, jotka luetaan suoraan sähköpyörän ohjausyksiköstä.

WhatsApp chat