Ei varastossa SpeedFun Furious Evo Brose motor

150,00 

FURIOUS EVO Vers. HELPPO
Furious Evo Vers. Easy on kytkettävä “sillaksi” nopeusanturin ja moottorin välille.
– Se toimitetaan käyttövalmiina “ACTIVE”-tilassa ..
– Se voidaan aktivoida ja deaktivoida halutessaan ja säilyttää asetuksen myös sen jälkeen, kun pyörä on sammutettu.
Aktivointi ja deaktivointi:
– Sammuta ebike ja käynnistä se uudelleen. Älä siirrä sitä tai tee muita toimintoja.
– Nosta takapyörää, paina voimakas poljin pisin (kovin) vaihde kytkettynä. Anna sen käydä muutaman sekunnin ajan.
– Järjestelmä tunnistaa kiihdytyksen ja pitää sitä aktivointi- tai deaktivointikäskynä (syklisesti). Aktivoinnin jälkeen näytöllä näkyy nopeus, joka muuttuu todellisesta puolitettuun yllä kuvatulla tavalla. Kun se ei ole käytössä, näyttö näyttää nopeuden muutoksen puolitetusta todelliseksi ja pyörä palaa alkuperäiseen tilaan.
FURIOUS EVO Vers. ON/OFF VALOT
Furious Evo Vers. On / Off Valot on kytkettävä sillaksi nopeusanturin ja moottorin sekä moottorin valolähtöön.
– Voidaan aktivoida ja deaktivoida halutessaan ebiken Lights-toiminnolla. Valot päällä = Aktivoitu. Valot pois päältä = Ei käytössä (alkuperäinen pyörä).
Jos ebike-järjestelmässä ei ole mahdollista kytkeä valoja päälle/pois tai näyttö ei sisällä tätä toimintoa tai valojen ulostulo on jo ebike-valojen varassa, on mahdollista muuttaa LIGHTS ON/OFF Vers. laite EASY Vers.
Kuinka edetä:
Katkaise ja katkaise laitteen rungosta työntyvä valkoinen lanka mutkan yläosassa. Eristä molemmat päät sähköasentajan teipillä tai kahdella kutisteputkella.
Siitä hetkestä lähtien laitteesta tulee Vers. EASY jonka toiminta on kuvattu yllä.
Älä tässä tapauksessa kytke tähän tarkoitukseen tarkoitettua Furious-liitintä (keltaisella tai vihreällä johdolla) moottorin valolähtöön.

Varasto loppu

Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

SpeedFun Furious Evo is an ebike tuning that allows you to remove the 25 kmH speed block by fully exploiting the potential of the Brose used by Specialized.

This ebike tuning device is specially designed to unlock the speed of Specialized Turbo Levo, Turbo Kenevo, Turbo Tero, Turbo Como and Turbo Vado ebikes equipped with Brose engine (officially “Turbo 1.1”, “Turbo 1.2”, “Turbo 2.1” and “Turbo Full Power System 2.2”) and with TCU (CTU1) and MasterMind TCU (TCU2).

All SpeedFun Furious Evo speed release devices can be activated and deactivated at any time and without the need for connections to the light output.

Laadukkaasta materiaalista valmistetut komponentit antavat SpeedBoxille paitsi mekaanisen lujuuden, kestävyyden ja vedenkestävyyden myös houkuttelevan ulkonäön.

SpeedBoxin tuotannossa käytetään maailman johtavien tuottajien elektronisia komponentteja. Suoritin on sertifioitu autoteollisuudelle, ja SpeedBoxit testataan useita kertoja tuotannon aikana ja sen jälkeen varmistaaksesi, että saat luotettavan tuotteen.

SpeedBox yhdistetään sähköpyörään värikoodatuilla liittimmilää alkuperäisiin liittimiin, jotta tiedät tarkalleen, mihin liitin liitetään. Olemme koonneet yksityiskohtaiset ohjeet ja videot, joiden avulla asennat SpeedBoxin itse.

Speedbox App

SpeedBox-sovellus on erityisesti suunniteltu SpeedBox B:lle. Applikaatio käyttää Bluetooth-tekniikkaa sähköpyörän yhdistämiseen matkapuhelimeesi. Kun olet ladannut sovelluksen ja yhdistänyt puhelimesi sähköpyörääsi, voit seurata puhelimesi tämänhetkisiä tietoja ja ajoparametreja. Voit tallentaa matkasi, verrata niitä ystävien kanssa ja seurata omaa suorituskykyäsi, joten nauti vain kyydistä täysillä ja jätä parametrien tarkistaminen myöhempään!

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Viritys
  • Moottorin lukko
  • Näkymätön viritystila
  • Pyörä- ja matkatietojen analysointi
  • Reittien tallennus

SpeedBox B.Tuning -sirua voidaan käyttää myös ilman SpeedBox-sovellusta. Se on kuitenkin loistava lisävaruste, joka antaa sinulle täydellisen yleiskuvan suorituskyvystäsi.

Useimmat urheilusovellukset käyttävät vain karkeita arvioita arvoista. Siksi nämä tiedot voivat poiketa todellisista sähköpyörätiedoista jopa 20 %. SpeedBox App näyttää täysin tarkat tiedot, jotka luetaan suoraan sähköpyörän ohjausyksiköstä.

WhatsApp chat