SpeedBox 1.2 for Shimano (E8000, E7000, E6100, E5000) ei 6000

219,00 

From the ground up redesigned tuning chip for your e-bike with a Shimano motor – with a new design and completely new hardware and firmware.

The tuning chip SpeedBox 1.2 enables you to suppress the speed limiter on your electric bike. When in use, the actual speed will appear on your display up to 23 km/h.

Compared to previous versions, this new product also plugs into the engine’s E-Tube port. It is therefore necessary that the e-bike motor in which you are going to install the new version of SpeedBox for Shimano has one free E-Tube port. It is not possible to install SpeedBox products for Shimano without a free E-Tube port in the engine.

E-bikes, which do not have a free E-Tube port, are usually those with a Di2 electronic gear shifting system or with a wheel frame integrated Satellite System ON/OFF Switch (EW-SW100, EW-SW300).

How does SpeedBox 1.2 work?

This tuning chip can also be easily controlled with a LIGHT button. If the lights are turned off, SpeedBox is activated. The chip can be deactivated by turning on the lights. If you want to use tuning independently of the lights, do not connect the red wire during installation, like that the tuning will be always activated. If you do not have lights on your e-bike, SpeedBox 1.2 will also be activated at all times.

Assembly

We use original connectors for the production of SpeedBox chips ensuring that the installation process is very simple and the chip is connected properly. We have also prepared detailed instructions and videos to make installation easy for you. Disassembly of the tuning chip is just as easy. If you have any troubles with installation or disassembly, do not hesitate to contact us.

If you are planning to install SpeedBox on a brand-new bike, make sure you ride it for at least 1 km before the chip is activated.

 

2 varastossa

Alusta alkaen uudelleen suunniteltu virityspiiri sähköpyörällesi Shimano-moottorilla – uudella muotoilulla ja täysin uudella laitteistolla ja laiteohjelmistolla.

Tuning-sirun SpeedBox 1.2 avulla voit vaimentaa sähköpyöräsi nopeudenrajoitinta. Käytön aikana todellinen nopeus näkyy näytölläsi 23 km/h asti.

Edellisiin versioihin verrattuna tämä uusi tuote liitetään myös moottorin E-Tube-porttiin. Siksi on välttämätöntä, että sähköpyörän moottorissa, johon aiot asentaa uuden SpeedBox for Shimanon version, on yksi vapaa E-Tube-portti. SpeedBox-tuotteita ei voi asentaa Shimanolle ilman vapaata E-Tube-porttia moottorissa.

Sähköpyörät, joissa ei ole vapaata E-Tube-porttia, ovat yleensä niitä, joissa on elektroninen Di2-vaihteistojärjestelmä tai pyörän runkoon integroitu satelliittijärjestelmän ON/OFF-kytkin (EW-SW100, EW-SW300).

Kuinka SpeedBox 1.2 toimii?

Tätä virityssirua voidaan myös helposti ohjata LIGHT-painikkeella. Jos valot sammutetaan, SpeedBox aktivoituu. Siru voidaan kytkeä pois päältä kytkemällä valot päälle. Jos haluat käyttää viritystä valoista riippumatta, älä kytke punaista johtoa asennuksen aikana, sillä viritys aktivoituu aina. Jos sähköpyörässäsi ei ole valoja, myös SpeedBox 1.2 aktivoituu koko ajan.

Kokoonpano

Käytämme SpeedBox-sirujen valmistuksessa alkuperäisiä liittimiä, jotka varmistavat, että asennusprosessi on erittäin yksinkertainen ja siru on kytketty oikein. Olemme myös laatineet yksityiskohtaiset ohjeet ja videot asennuksen helpottamiseksi. Tuning-sirun purkaminen on yhtä helppoa. Jos sinulla on ongelmia asennuksen tai purkamisen kanssa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Jos aiot asentaa SpeedBoxin uuteen pyörään, varmista, että ajat sillä vähintään 1 km ennen kuin siru aktivoituu.

Ominaisuudet:

Aktivointi: valo painikkeesta (kytke valotoiminta päälle E-TUBEN avulla)
Suurin nopeus: 50km/h
Näytössä näkyvä nopeus: puolet nopeudesta
Sopivuus: E8000, E7000, E6100, E5000
HUOM! ei sovi pyöriin jossa Di2 -elektrooninen vaihteenvaihto
HUOM! Ei sovi Shimano EP8-mottoriin!

Huomaa, että muutettujen sähköpyörien toiminta julkisilla teillä on suomessa lain vastainen. Valmistaja ja jälleenmyyjä ei vastaa SpeedBox1- tai SpeedBox2-tuotteiden käytöstä aiheutuvista vahingoista. SpeedBox1- tai SpeedBox2-tuotteilla varustetut sähköpyörät eivät ole sallittuja julkisilla teillä, pyöräilyreiteillä ja julkisilla paikoilla. SpeedBox1- tai SpeedBox2-tuotteilla varustettuja sähköpyöriä voi käyttää yksinomaan yksityisomistuksessa ja täysin omalla vastuulla. SpeedBox1: n ja / tai SpeedBox2: n käyttö voi mitätöidä sähköpyörän takuun.

Laadukkaasta materiaalista valmistetut komponentit antavat SpeedBoxille paitsi mekaanisen lujuuden, kestävyyden ja vedenkestävyyden myös houkuttelevan ulkonäön.

SpeedBoxin tuotannossa käytetään maailman johtavien tuottajien elektronisia komponentteja. Suoritin on sertifioitu autoteollisuudelle, ja SpeedBoxit testataan useita kertoja tuotannon aikana ja sen jälkeen varmistaaksesi, että saat luotettavan tuotteen.

SpeedBox yhdistetään sähköpyörään värikoodatuilla liittimmilää alkuperäisiin liittimiin, jotta tiedät tarkalleen, mihin liitin liitetään. Olemme koonneet yksityiskohtaiset ohjeet ja videot, joiden avulla asennat SpeedBoxin itse.

Speedbox App

SpeedBox-sovellus on erityisesti suunniteltu SpeedBox B:lle. Applikaatio käyttää Bluetooth-tekniikkaa sähköpyörän yhdistämiseen matkapuhelimeesi. Kun olet ladannut sovelluksen ja yhdistänyt puhelimesi sähköpyörääsi, voit seurata puhelimesi tämänhetkisiä tietoja ja ajoparametreja. Voit tallentaa matkasi, verrata niitä ystävien kanssa ja seurata omaa suorituskykyäsi, joten nauti vain kyydistä täysillä ja jätä parametrien tarkistaminen myöhempään!

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Viritys
  • Moottorin lukko
  • Näkymätön viritystila
  • Pyörä- ja matkatietojen analysointi
  • Reittien tallennus

SpeedBox B.Tuning -sirua voidaan käyttää myös ilman SpeedBox-sovellusta. Se on kuitenkin loistava lisävaruste, joka antaa sinulle täydellisen yleiskuvan suorituskyvystäsi.

Useimmat urheilusovellukset käyttävät vain karkeita arvioita arvoista. Siksi nämä tiedot voivat poiketa todellisista sähköpyörätiedoista jopa 20 %. SpeedBox App näyttää täysin tarkat tiedot, jotka luetaan suoraan sähköpyörän ohjausyksiköstä.

WhatsApp chat