SpeedFun Ribelle for Specialized Turbo Levo, Turbo Kenevo

170,00 

Kuvaus

Mikä on Ribelle SpeedFun -viritys Specialized Turbo Levolle ja Turbo Kenevolle?
SpeedFun Ribelle on, jonka avulla voit lisätä ebike-pyörän nopeutta poistamalla 25 kmH:n lohkon. Kun SpeedFun Ribelle on asennettu, aktiivinen apu lisääntyy 60 km/h asti (info).
Tämä nopeudenvapautuslaite on yhteensopiva vain ja yksinomaan Specialized 2.1- ja 2.2 -moottoreiden (virallisesti ”Turbo 2.1” ja ”Turbo Full Power System 2.2”) kanssa, jotka on asennettu Turbo Levo- ja Turbo Kenevo -sähköpyöriin, joissa on TCU (koodi TCU01) tai MasterMind TCU. (koodi TCU02).
Specialized Ribelle ebike -virityslaite näyttää aina todellisen nopeuden ja ajokilometrit näytöllä, jos sellainen on, tai sovelluksessa. Se voidaan aktivoida tai poistaa käytöstä painamalla yksinkertaista näppäinsarjaa suoraan ebike-ohjaustangon säätimestä. Laitteen aktivointi ja deaktivointi raportoidaan TCU:ssa.
SpeedFun Ribelle on erittäin pieni laite, jonka mitat ovat vain 49 x 16,5 x 7,5 mm. Se on varustettu alkuperäisillä liittimillä, joiden ansiosta ebikeä ei tarvita fyysisesti, eivätkä ne muuta sähkövastuksen ja vesitiiviyden ominaisuuksia. SpeedFun-nopeusvapautin, joka on erityisesti suunniteltu asennettavaksi TCU:n alle, tekee asennuksesta nopean ja helpon ilman, että sinun tarvitsee työskennellä moottorialueella.

Erikoistunut Ebike 2.1- ja 2.2-moottorilla, johon Ribelle-laite asennettiin onnistuneesti
(tämä luettelo on havainnollistava eikä tyhjentävä)
– Specizlied Turbo Kenevo Expert
– Specizlied Turbo Kenevo Comp
– Specizlied Turbo Levo Hardtail Comp M5
– Erikoistunut Turbo Levo Hardtail M5
– Erikoistunut S-Works Turbo Levo
– Erikoistunut Turbo Levo Pro
– Erikoistunut Turbo Levo Expert
– Erikoistunut Turbo Levo Comp M5
– Erikoistunut Turbo Levo M5
– Erikoistunut Turbo Tero 5.0
– Erikoistunut Turbo Tero 4.0 EQ
– Erikoistunut Turbo Tero 4.0
– Erikoistunut Turbo Tero 3.0
– Erikoistunut Turbo Tero 3.0 Step-Through
Pääominaisuudet
– Täysin näkymätön ulkoisesti
– Se ei muuta näytön tietoja ja on yhteensopiva erikoistuneiden sähköpyörien kanssa, joissa on TCU (CTU1) ja MasterMind TCU (TCU2) (näytöt eivät sisälly hintaan)
– Se voidaan asentaa/poistaa milloin tahansa alkuperäisten liittimien ansiosta ja sen mitat ovat vain 49 x 16,5 x 7,5 mm
– Mahdollistaa nopeuksien saavuttamisen avustuksella jopa yli 60 kmH (info)
– Asennettavissa muutamassa minuutissa TCU:n alle, käyttövalmis, kytke ja mene!
– Soveltuu Specizlied-sähköpyörille, joissa on 2.1- ja 2.2-moottorit (virallisesti ”Turbo 2.1” ja ”Turbo Full Power System 2.2”)
– Voidaan aktivoida ja deaktivoida näppäinsarjalla
– Se oppii itse sähköpyörän parametrit, tallentaa ja ylläpitää haluttuja asetuksia
– Sisäinen laiteohjelmisto päivitettävissä kaikkiin uusiin SpeedFun-tiimin kehittämiin algoritmeihin (laite on lähetettävä)