Mucky Nutz MugGuard, Rear, takalokasuoja

44,90 

MugGuard kiinnittyy pyöräsi takahaarukkaan uudelleenkäytettävien VELCRO®-remmien avulla.
Oman kokemuksen perusteella suosittelemme kiinnitykseen laadukkaita nippusiteitä.
Kiinnityskohdan kumipehmusteet pitävät lokasuojan varmasti paikallaan, ja ovat hellävaraisia rungon maalille. Lokasuojan kiinnityskulma on myös säädettävissä.

Ilman jatkopalaa MugGuard-takalokasuoja toimii erinomaisesti ympärivuotisena suojana, joka suojaa takaiskariasi ja pohkeitasi takapyörän heittämiltä roiskeilta. Kun sää taas muuttuu ja paska lentää ja mummoja tippuu taivaalta, voit napsauttaa jatkokappaleen kiinni ja jatkaa vetämistä.

Huomaa asentaessa, että säätöpalat tulevat sisäpuolelle ja mustat pisteet kertovat säätövarat.

100% Kierrätetty!

Etsimme jatkuvasti tapoja poistaa kertakäyttöiset muovit ja jätteet tuotteistamme ja pakkauksistamme. Ja MugGuard, Rear ei ole poikkeus. Näkyvissä ei ole palaakaan kertakäyttöistä muovia. MugGuard toimitetaan uudelleenkäytettävässä, näppärässä pussissa. Itse, valmistettu kierrätetyistä muovipulloista ja koristeltu meidän suosikeilla, aidoilla, brittiläisillä pubinimillä. Kippis ja hölökyn kölökyn!

EAN 0026100000320

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): MN-0250 Mucky Nuts MugGuard, Rear Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , EAN: 0026100000320

Koolla on väliä – etenkin lokasuojissa. Uusi MugGuard Rear on kuin kaksi lokasuojaa yhdessä paketissa. Lyhyessä muodossaan se toimii huomaamattoman tyylikkäänä linkuston ja taka-iskarin suojana, mutta nopeasti kiinnitettävän jatkopalan avulla se muuttuu todelliseksi kurakelin kesyttäjäksi.

MugGuard Rear -takalokasuoja sopii useimpiin 26”–29” täysjoustopyöriin ja jäykkäperäisiin maastopyöriin. Kevyt ja kestävä lokari on valmistettu Iso-Britanniassa 100% kierrätetystä muovista.

WhatsApp chat