Silverback S-Electro Pro CF 2

5 990,00 

KEY FEATURES
Paino vain 22.3 Kg!

Dual Suspension, Carbon integrated eBike frame, 4-bar Suspension
Fox Racing Shox 36 Float 29″ GRIP Performance Boost E-Optimized fork, 150mm Travel
Fox FLOAT DPS, P-S, A, 3pos, Trunnion rear suspension
Shimano EP801 motor
720Wh high-capacity battery
Sram GX specifications 12spd
SUNringle Duroc 35 Comp wheelset
Maxxis Assegai 2.5″/Minion DHR II 29×2.4″ tyres
Surface dropper seatpost

KULJETTAJAN PAINORAJA
120 kg – pyörän ja ajajan yhteispaino (mukaan lukien kaikki varusteet).

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

S-Electro Pro CF on lippulaivamme kaksoisjousitettu Carbon enduro -pyörämme. Huom. PAINO VAIN 22.3 Kg!

CF:n geometria muistuttaa läheisesti uuden Slider enduro-pyörämme geometriaa. Silverbackin POP-geometria yhdistettynä muokattuun “Faux bar” -jousitusasetteluun luo erittäin suorituskykyisen – enduro-valmiin pitkän matkan 29″ eBike-pyörän, joka on yhteensopiva myös 27,5″ pyörien kanssa. Hiilikuiturunko on kevyt ja siinä on täydellinen sisäinen kaapeleiden reititys. Runkoon kiinnitetty takavaimennin on mukautettu toimimaan S-Electro Pro CF:n etujousituksen kanssa, jotta se tarjoaa tehokkaan nousualustan kiipeilytilassa ja muuttaa pyörän sitten kilpailuvalmiiksi laskeutujaksi avoimessa tilassa. Shimanon poljinavustusjärjestelmä helpottaa polkujen huipulle pääsemistä ja säästää energiaa alamäkeen. Täällä ei tarvita gondoleja.

GARMIN LAITTEEN KIINNIKE ON INTEGROITU PYÖRÄN YLÄPUTKEEN.
Garmin Screen -teline nostaa navigoinnin ja harjoittelun aivan uudelle tasolle. GPS-pyörätietokoneeseen on ladattu uusia karttatoimintoja, lukuisia harjoitusominaisuuksia ja se on pakattu tehokkaaseen laitteistoon. Garmin on yhteensopiva Shimano STEPS- ja ANT+ LEV -sähköpyöräkäyttöjärjestelmien kanssa. GPS-pyörätietokone muodostaa yhteyden yhteensopivaan sähköpyöräjärjestelmääsi ANT+-liitännän kautta ja näyttää tietyt arvot, kuten jäljellä olevan ajomatkan, akun latauksen ja pyöräsi sähköaputason (Garmin-laite ei sisälly hintaan ).

AKUN POISTAMINEN
Akku työnnetään sisään moottorin ontelosta, mikä eliminoi rungon katkaisun tarpeen, vähentää painoa ja lisää yleistä jäykkyyttä.

Koko

L, M

WhatsApp chat