SILVERBACK DIAMOND FAT EXPLORER 720 Wh Huom! Vahvempi Shimano Cues 11v Vaihtaja

4 590,00 4 990,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 4 590,00 

Iso askel: Silverback asentaa ensimmäistä kertaa vuonna 2023 hienon Manitou Mastodon Comp -jousitushaarukan (jossa on 120 mm:n liike) nyt jo pitkään käytössä olleen Rock Shox Bluton sijaan.

Voimansiirrosta vastaa 11-nopeuksinen vaihteisto, joka koostuu Shimano CUES U6000 -ryhmien komponenteista. Shimanon yksimäntäiset, hydrauliset levyjarrut huolehtivat asianmukaisesta hidastuksesta. Loput komponentit tulevat kaikki Silverbackin omasta “Surface”-lisävarustehyllystä, ja asennettuun sisäänpainuvaan istuintolppaan jota myös hissitolpaksi kutsutaan.

Kuten mainittiin, vuoden 2023 Silverback S-Electro Diamond Fat Explorer*:ssä on Shimano EP8 -moottori, joka loistaa 250 W:lla ja jopa 85 Nm:n vääntömomentilla. Kuskille on tarjolla Darfonin 720 Wh akku. Vaikka yli 800 Wh:n akut ovat saapuneet jo massamarkkinoille, voidaan perustellusti väittää, että Silverback on “ajantasalla” sekä moottorissa, että akussa.

Suuri akku on piilotettu alumiinisen akkukannen taakse, joka on maalattu “fillarin värillä” ja se pitää akun tukevasti paikallaan. Lataamista varten moottorin lähellä olevassa alaputkessa on latauspistoke. Vaihtoehtoisesti akku voidaan myös irrottaa pyörästä – varkauden varalta yksittäisellä avaimella – ja ladata sisällä erillisellä adapterilla. Kuten monista nykyisistä Shimano-pyöristä tiedetään, käynnistyspainike ja USB-liitäntä on sijoitettu yläputkeen. Ja tietysti haluttaessa Shimano-pääyksikkö kommunikoi matkapuhelimen kanssa Bluetoothin kautta – sovelluksen avulla voidaan esimerkiksi asentaa päivityksiä tai tehdä yksittäisiä asetuksia.

“Valmis kaikkiin seikkailuihin” – näin Silverback kuvailee vuoden 2023 S-Electro Diamond Fat Exploreria*. Tämä määrittelee tavallaan myös kohderyhmän, jolle tämä pyörä on suunnattu: ihmiset, jotka haluavat rikkoa rajoja, erityisesti omiaan, ja ottaa askeleen kokeillakseen jotain uutta. Ja Fat Explorer tekee tämän erittäin hyvin. Shimano-vetoapu toimii selvästi “Eco”-tasolla, mutta ennen kaikkea erittäin pitkään. “Tour”-tilassa teho moduloidaan siten, että teho vastaa tulevaa tarvetta – kevyt poljin = kevyt tuki, suuri teho = korkea tuki. Ja tehostustilassa ”boost” EP8 heittää kaiken voimansa peliin ja vetää niin lujasti kuin pystyy.

Joten sinulla on mahdollisuus valita, onko etsimäsi seikkailu erityisen pitkä matka, tapahtumarikas matka vuorille vai jännittävä polkutoiminta. Manitou Mastodon tukee erityisesti jälkimmäistä: koska se on huomattavasti jäykempi kuin Rock Shox -vastine, etupyörä on nyt paljon vakaampi. Tämä tarkoittaa, että suoraviivainen vakaus, ohjauksen tarkkuus ja jarrutusvakaus ovat parantuneet merkittävästi ja sopivat nyt vihdoin raskaaseen alustaan.

Vaikka Vee Tire -renkaat ovat teknisesti hieman vanhentuneita, ajon, jarrujen, geometrian ja renkaiden yhdistelmä toimii erittäin hyvin ja luotettavasti. Ja kun asiat käyvät hankalaksi, hissitolppa tarjoaa lisää liikkumisvapautta, jotta voit kiertää pyörän tarkasti esteiden ympäri (tai yli).

Tietenkin, toisin kuin monet jäykät haarukat, et voi kiinnittää matkatavaratelineitä Manitou Mastodonin joustokeulaan. Siitä huolimatta voit säilyttää paljon tavaraa lisävarusteena saatavaan tavaratelineeseen takana ja ohjaustankolaukkuun, sekä tilaa kahdelle täysin täytetylle juomapullolle. Tällä varustetulla ja 720 Wh tehoreservillä varusteltuna voidaan tutkia kaikkein läpipääsemättömämpääkin maastoa ja yöpymispaikkoja keskellä ei mitään.

Kysy värivaihtoehtoja, grafitin mustaa on saatavilla yleensä parhaiten. Army Harmaa saatavilla tilauksesta. Nyt myös hopea ja sähkönsininen.

Mitä Lopuksi?

Vuoden 2023 Silverback S-Electro Diamond Fat Explorer* haluaa olla pyörä, joka rikkoo rajoja. Ja tällä pyörällä Silverback tarjoaa itse asiassa paketin, joka tarjoaa luotettavan perustan suurillekin suunnitelmille. Runko on jämäkästi tehty, ja siinä on hyvänoloinen geometria, komponentit – erityisesti moottori – ovat ajan tasalla. 4 5”99 eurolla uudet näköalat avautuvat kaikille, jotka kaipaavat vähän enemmän. Koska S-Electro Diamond Fat Explorer hallitsee FATBikesin tunnetun hyveen – vertaansa vailla olevan suorituskyvyn hiekalla, suolla, mudalla ja lumella – aivan niin kuin fätin pitääkin. Yksinkertaisesti “valmis kaikkiin seikkailuihin”.

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella. 

Työsuhdepyöräleasing

Sähkis on leasing yhteistyössä Grenken kanssa. Tutustu työsuhdepyörään sivuiltamme ja lue lisää rahoituksesta Grenken sivuilta.

Sähkis on leasing yhteistyössä Vapaus.io kanssa. Tutustu työsuhdepyörään sivuiltamme ja lue lisää rahoituksesta Vapaus sivuilta.

Diamond FAT – on alumiini metalliseosrunko, jonka runkoputkessa on luokkansa suurin 720 Wh:n sisäinen akku. Meille erikseen tilatussa mallissa on myös parempi Shimano CUES U6000 vaihtaja. Pyörä on suunniteltu koko päivän kestäviä retkiä varten ja se on yhteensopiva jättimäisten 4,8″ FAT-renkaiden kanssa. Tämä tekee S-Electro Diamond FATista erittäin pätevän retkipyörän, ja suuren kapasiteetin akun avulla voit lähteä pitkille reissuille sähkön avustamana, ilman lataustarvetta matkalla. Akku voidaan ladata paikallaan rungossa, tai jos pistorasioita ei ole lähellä, akku voidaan helposti irrottaa ja ladata erikseen hankittavalla adapterilla 39,90€.

AJOJÄRJESTELMÄ, VIRTA JA NÄYTTÖ

S-Electro Diamond FAT on suunniteltu Shimano Steps EP8 -moottorin ympärille, jossa on integroitu vääntömomenttianturi. (käynnistäthän pyörän niin että jalka ei ole polkimella) Tämä moottori on yhdistetty suuren kapasiteetin 720 Wh:n sisäiseen akkuun, mikä tarjoaa FATille vertaansa vailla olevan valikoiman avustettua ajamista. Yläputkessa sijaitseva älykäs ohjaus-LED-painike tekee tilojen vaihtamisesta intuitiivista ja helppoa lennossa, ja se näyttää myös akun varaustason. Tangossa oleva LED-näyttö on helppokäyttöinen ja näyttää kaikki sähköjärjestelmän tiedot.

KESKEISET OMINAISUUDET

  • 6061 Hydromuovattu e-fatbike-runko
  • Manitou Mastodon Comp, 120 mm suspension fork
  • Shimano EP8 -moottori
  • Darfon 720 Wh:n suurikapasiteettinen akku
  • Shimano CUES U6000 voimansiirto
  • SUNringlé Mulefüt 80SL, Tubeless Ready -renkaatt
  • VEE Tire Bulldozer 26×4,7″ Tubeless Ready -renkaat
  • Surface Dropper, Hissitolppa
  • Shimanon hydrauliset levyjarrut
Väri

Harmaa, Hopea/Musta, Musta, MILITARY GREEN, Sininen

Koko

L, M, S, XL

Tarvikkeet

,

WhatsApp chat