Giant TRANCE X ADVANCED E+ ELITE 2

6 490,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 6 490,00 

KOE TÄYSIN UUDENLAINEN VOIMA, KETTERYYS JA HALLINTA TÄMÄN UUDEN TÄYSJOUSITETUN SÄHKÖPYÖRÄN SATULASSA. KOOLTAAN PIENI MUTTA TEHOKAS AKKU MINIMOI PAINON, JOTTA VOIT AJAA POLKUJA JUURI KUTEN HALUAT.

Erittäin kevyt

Uusi EnergyPak 400 on suunniteltu erittäin virtaviivaiseksi. Hiilkuiturunkoon tyylikkäästi integroidussa akussa riittää voimaa pienessä paketissa.

Mukautettava ohjaamo

Voit asettaa RideControl Ergo 3 -ohjausjärjestelmän Giant Contact SLR -ohjaustangon oikealle tai vasemmalle puolen ja tehdä ohjaamosta omien mieltymystesi mukaisen.

Entistä enemmän tehoa

Yamahan kanssa yhteistyössä kehitetty uusi SyncDrive Pro-moottori tuottaa 85 Nm:n vääntömomentin ja painaa vain 2,7 kg. Tuloksena on nopea kiihtyvyys ja loistavat ominaisuudet teknisissä nousuissa.

KANTAMA

Kuinka pitkän matkan voin ajaa yhdellä latauksella?

Kantama voi vaihdella suuresti riippuen olosuhteista, kuten kuljettajan ja lastin yhteispainosta, ilmanvastuksesta, rengaspaineesta ja renkaan kulutuspinnan profiilista, maastonmuodoista ja korkeuseroista, tien tai polun pinnasta, ulkolämpötilasta, pyörän kunnossapidosta sekä akun kunnosta.

Alla oleva palkki antaa likimääräisen vaihteluvälin. Olosuhteet luokitellaan äärimmäisiin, hyviin ja ihanteellisiin olosuhteisiin. Äärimmäiset olosuhteet tarkoittavat esimerkiksi huomattavia nousuja ja ajamista raskaalla kuormalla tai voimakkaassa vastatuulessa.

kilometriämailia
ENERGYPAK 400 / SYNCDRIVE PRO

KANTAMA
Äärimmäinen: 35 kilometriä Hyvä: 70 kilometriä

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

MoottoriSyncDrive Pro, 85Nm, powered by Yamaha
OhjainRideControl GO integrated in TT, RideControl Ergo 3
NäyttöANT+ cycle computer compatible
AkkuEnergyPak Smart 400,EnergyPak Plus range extender compatible
KootS, M, L, XL
VäritAmber Glow/Cordovan
RunkoAdvanced-grade composite frame, Advanced-grade rear triangle, Advanced forged composite upper rocker, 140mm Maestro suspension system
HaarukkaFox 36 Float Performance, 150mm travel, 44mm offset, Grip 3-position Micro Adjust damper, Boost 110x15QR
IskunvaimenninFox DPS Performance, EVOL Large Volume sleeve, 3-position Lever, 185×52.5mm Trunnion mount, custom tuned
OhjaustankoGiant Contact SL 35 Trail, 35x780mm
GripitGiant Tactal Pro-E, single lock-on
OhjainkannatinGiant Contact SL 35
SatulatolppaGiant Contact Switch, dropper, 30,9mm (S:125/M:150/ L&XL:170)
SatulaGiant Romero, Neutral
Polkimetn/a
VaihdevipuShimano Deore SLX
EtuvaihtajaMRP HD2 co-moulded chain guide
TakavaihtajaShimano Deore SLX, 12-speed, Shadow+
JarrutShimano SLX BR-M7120, 4-piston, hydraulic disc, 203mm
JarrukahvatShimano SLX, I-spec EV
RataspakkaShimano HG-M6100, 10-51T, 12-speed
KetjutKMC e.12 Sport, NP/NP, e-bike optimized
KampisarjaPraxis Wavetm 36T Cold Forged 4130 premium steel Praxis e-Cadet+ custom forged crankarm set (S:160, M/L: 165, XL:170)
Keskiön/a
VanteetGiant AM 29″ [F]/ 27.5″ [R], Tubeless ready, 30mm inner width, e-bike optimized
NavatShimano MT410, Boost, Center-Lock, [F] 110×15 [R] 148x12mm Micro-Spline Drive Body Thru-axle
PinnatSapim E-Lite [R] Race [F], e-bike optimized
RenkaatMaxxis Minion DHF 29X2.50″ Foldable, TLR, EXO [F]Maxxis Dissector 27.5×2.4″ Foldable, TLR, EXO [R]
LisävarusteetTubeless kit (liquid, valves, levers, manual, tool)Inner tube supplied
ValotOptional:- Giant Recon series e-bike lights available and direct connectable
PainoTarkin tapa määrittää minkä tahansa pyörän paino on pyytää paikallista jälleenmyyjääsi punnitsemaan pyörä puolestasi. Monet merkit pyrkivät ilmoittamaan mahdollisimman alhaisen painon, mutta todellisuudessa paino voi vaihdella koon, viimeistelyn, osien ja lisävarusteiden mukaan. Kaikki pyörämme suunnitellaan paino- ja ajo-ominaisuuksiltaan luokkansa parhaiksi.

Koko

L, M, S, XL

Giant, maailman suurin polkupyörävalmistaja

Giantsin historia alkoi vuonna 1972 Taiwanissa. Giant teki suuren läpimurron vuonna 1977, kun he tekivät sopimuksen amerikkalaisen Schwinnin kanssa. Giant aloitti Schwinn-polkupyörien valmistuksen ja valmisti huikeat 75 prosenttia Schwinnin tuotannosta. Giantsin ja Schwinnin kumppanuus kesti vuoteen 1987. Yhteistyön päätyttyä Giant päätti esitellä omia pyörämallejaan. Giant on jo pitkään ollut yksi pyöräilyalan tärkeimmistä vetureita innovaatioidensa ja kunnianhimonsa kautta. He esittelivät kevyempiä ja vahvempia alumiinirunkoja aikana, jolloin alan standardi oli teräs. He olivat ensimmäisiä, jotka toivat hiilikuidusta valmistettuja polkupyöriä laajalti maailman saataville. Giant määritteli compact Road -tekniikalla modernien maantiepyöräilijöiden ilmeen ja tunnelman. Ja vallankumoukselliset maastosuorituspyörät Maestro Suspensionilla.

Liv pyörät tulivat kuvaan vuonna 2008. Liv on Giantsin naisten malli. Naisten suunnittelemat, rakentamat ja valmistamat. Liv on ainoa kattava polkupyörämerkki, joka on tarkoitettu yksinomaan naisille. Kaikessa, mitä he tekevät, he laittavat naiset etusijalle: Liv suunnittelee ja rakentaa innovatiivisia pyöriä ja varusteita, jotka sopivat ja toimivat korkeimmalla tasolla, kaiken tyylin, pyöräilijöille kaikkialla maailmassa.

Meillä on kaikenlaisia pyöriä maantie- ja maastopyöräilyn, kilpapyöristä erilaisiin sähköpyöriin, on myös perinteisempiä pyöriä ja lastenpyöriä. Autamme sinua löytämään sinulle sopivan, tarpeesi ja lompakkosi parhaiten.

Koska Giantilla on rakentanut ison varaston Hollannissa, toimitusajat ovat suht lyhyitä

WhatsApp chat