Yadea Elite Max sähköpotkulauta

949,00 

Tekniset tiedot

Renkaat
Rengaskoko: 10×2,7″
Renkaan tyyppi: ilmatäytteiset tubeless-renkaat
Suorituskyky & moottorit
Huippunopeus: 25 km/h
Nousukulma: 25 %
Takanapamoottori
Nimellisteho: 500 W
Maksimiteho: 1000 W
Akku & lataus
Toimintasäde: 55 km(*)
Akku: 48 V * 10 Ah = 480 Wh
Akun tyyppi: Li-Ion 21700
Latausaika tyhjästä täyteen: 7-8 h
Virranhallinta: BMS: oikosulku-, ylivirta-, ylilataus ylilämpenemis- ja ylipurkusuojat
Jousitus & iskunvaimennus
Edessä: kaksipuolinen keinuhaarukka polymeeri-iskunvaimennuksella
Takana: kaksipuolinen keinuhaarukka polymeeri-iskunvaimennuksella
Jarrut
Edessä: tehokas rumpujarru
Takana: E-ABS
Valot
LED-ajovalot edessä ja takana
Integroidut LED-suuntavilkut
Runko & mitat
Rungon materiaali: Alumiinisekoitus
Suojausluokka: IPX5
Kantavuus: 120 kg
Paino: 23,4 kg
Koko ajokunnossa: 1195*638*1285mm
Koko taitettuna: 1195*638*595mm
Näyttö ja älyominaisuudet
Monitoimi LED-näyttö
Yadea-applikaatio
3 ajotilaa: 6 km/h, 15 km/h, 25 km/h
Muuta
Väri: Harmaa
Takuu
24 kk
akulla 12 kk
*Valmistajan ilmoittama optimaalinen toimintasäde. Testattu täydellä akulla, 75 kg kuormalla, 25°C lämpotilassa, 15 km/h keskinopeudella tasaisella alustalla. Käytännössä saavutettava toimintasäde riippuu useista tekijöistä, kuten mm. rengaspaineista, ajonopeudesta, maaston mäkisyydestä, kuljettajan painosta, ulkolämpötilasta ja tuulesta.

1 varastossa

Esittely

Yadea Elite -sähköpotkulaudat on tarkoitettu ketterään kaupunkiliikkumiseen. Ne ovat sähköpotkulautojen katumaastureita — mukavia, mutta tukevia ajaa, voimakkaita ja tyylikkäitä. ElitePrime on isomalla akulla ja moottorilla varustettu lippulaivamalli, kun taas EliteMax on kevyempi ja edullisempi versio. Molemmissa malleissa on etu- ja takajousitus.

Yadea EliteMax

EliteMax on suunniteltu tekemään työmatkoista hauskoja ja nopeita. Leveän astinlaudan ja tangon sekä suuren maavaran ja tuplajousituksen ansiosta matka taittuu pehmeästi ja huolettomasti. Nopea taittomekanismi ja 23,4 kg:n paino mahdollistavat laudan liikuttamisen myös kantaen.

Vahva runko ja herkkä alusta

Yadea EliteMax:n etu- ja takajousitus on toteutettu symmetrisellä keinuhaarukalla, jossa jousituksesta vastaa vaihdettavissa oleva elastinen polymeeripala. Yhdessä ilmatäytteisten 10 tuumaisten renkaiden kanssa alusta vaimentaa tehokkaasti tärinää ja varmistaa tasaisen ja mukavan ajokokemuksen. Runko on vahvaa lentokonealumiinia. Alusta ja runko ovat läpikäyneet lukuisia kestävyys ja kulutustestejä.

Tehokas moottori ja suuri akku

EliteMax:n moottori antaa 500 watin jatkuvan ja 1000 watin piikkitehon, joka mahdollistaa pirteän kiihtyvyyden 25 km/h asti, johon huippunopeus on rajoitettu. Lauta kiipeää 25% mäkiä. EliteMaxin suuri litiumioniakku tarjoaa 55 kilometrin(*) toimintasäteen yhdellä latauksella. Energian talteenottotekniikka auttaa toimintasäteen ylläpidossa, se lataa akkua moottorijarrutustilanteissa. Tyhjästä täyteen lauta latautuu alle kahdeksassa tunnissa.

Äly- ja turvallisuusominaisuudet

Laudassa monitoiminäyttö joka näyttää tärkeimmät tiedot kuten ajotilan, nopeuden, onko vilkku päällä yms. Yadea-applikaation kautta voi laittaa esimerkiksi vakionopeuden säätimen päälle, tai lukita ja avata laudan. Saat myös ilmoituksen appiin jos lautaa liikkuu luvatta. Lauta lukittuu ja aukeaa automaattisesti bluetoothin avulla kun lähdet kauemmas tai tulet lähelle lautaa.

Yadea EliteMaxin etujarru on lähes huoltovapaa rumpujarru. Takapäässä on lukkiutumaton sähköjarru. Tehokkaat jarrut yhdistettynä suurin renkaisiin ja tukevaan alustaan takaavat turvallisen ajokokemuksen. Laudan valaistus on hoidettu led-valoilla ja tankoon integroiduilla vilkuilla joita hallitaan tangon katkaisijasta.

WhatsApp chat