Giant REVOLT 0

1 890,00 

AJA MAANTEILLÄ, SORALLA TAI MAASTOSSA TÄLLÄ UPOUUDELLA ALUMIINISELLA ALL-ROUNDER-PYÖRÄLLÄ. KOMPOSIITTIHAARUKKA TASOITTAA ISKUJA JA FLIP CHIPIN AVULLA SÄÄDÄT AKSELIVÄLIÄ JA RENGASTILAA.

Varma käsiteltävyys

Runko on suunniteltu pystymmällä endurance-geometrialla ja lyhyemmillä takahaarukan alaputkilla, mikä lisää käsiteltävyyttä, ketteryyttä ja hallittavuutta. Pidempi reach-mitta, lyhyempi ohjainkannatin ja matalampi keskiön pudotus parantavat vakautta epätasaisessa maastossa.

Säädetty myötäilevyys

Uudessa rungossa on ohuemmat, pudotetut takahaarukan yläputket, jotka vaimentavat iskuja ja tärinää. D-Fuse-ohjaustanko ja satulatolppa toimivat järjestelmänä, joka lisää myötäilevyyttä tinkimättä jäykkyydestä kaarteissa, sprinteissä ja nousuissa.

Mukautuu maastoon

Haarukan takapään flip chipillä säädät akseliväliä lyhyemmäksi, jos toiveena on nopea käsiteltävyys, tai pitkäksi, jos haluat parantaa vakautta nopeassa vauhdissa. Pitkä asetus mahdollistaa halkaisijaltaan jopa 53 mm suuremmat renkaat. Voit valita mukana toimitetun D-Fuse-satulatolpan maksimaalisen yhteensopivuuden saavuttamiseksi, tai vaihtaa 30,9 mm:n hissitolppaan tai pyöreään tolppaan.

KOHOKOHDAT

Täysin uudessa Revoltissa on kevyt ALUXX-alumiinirunko, jossa on päivitetty gravel-geometria, mukaan lukien pidempi reach-mitta ja vakutta lisäävä matalampi keskiö. Takaosan flip chip säätää akseliväliä ja rengasvälystä, ja voit valita mukana tulevan D-Fuse-satulalpan tai vaihtaa 30,9 mm:n pyöreään satulatolppaan tai hissitolppaan. Rungossa on integroidut levyjarrut ja tilaa isommille renkaille 53 mm:iin asti.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

KootXS, S, M, M/L, L, XL
VäritBlack
RunkoALUXX-Grade Aluminum, 12x142mm thru-axle, disc, flip chip dropout
HaarukkaAdvanced-Grade Composite, full-composite OverDrive steerer, 12mm thru-axle, disc
IskunvaimenninN/A
OhjaustankoGiant Contact XR D-Fuse, 31.8mm XS:42cm, S:42cm, M:44cm, M/L:44cm, L:46cm, XL:46cm
Gripitcork tape with gel
OhjainkannatinGiant Contact, 8-degree XS:50mm, S:60mm, M:70mm, M/L:80mm, L:80mm, XL:90mm
SatulatolppaGiant D-Fuse, alloy, 14mm offset
SatulaGiant Approach
PolkimetN/A
VaihdevipuShimano GRX RX-600, 2×11
EtuvaihtajaShimano GRX RX-810
TakavaihtajaShimano GRX RX-810
JarrutShimano GRX RX-400 hydraulic, Giant MPH rotors [F]160mm, [R]160mm
JarrukahvatShimano GRX RX-600 hydraulic
RataspakkaShimano 105, 11×34
KetjutKMC X11 with Missing Link
KampisarjaPraxis Alba 2D, 32/48 XS:170mm, S:170mm, M:172.5mm, M/L:172.5mm, L:175mm, XL:175mm
KeskiöPraxis M24, press fit
VanteetGiant S-X2 Disc wheelset
NavatGiant S-X2 Disc wheelset
PinnatGiant S-X2 Disc wheelset
RenkaatGiant CrossCut AT 1, 700x38c, tubeless
Lisävarusteettubeless prepared, 53mm max tire size in “long” flip chip position, 42mm max tire size in “short” flip chip position
PainoTarkin tapa määrittää minkä tahansa pyörän paino on pyytää paikallista jälleenmyyjääsi punnitsemaan pyörä puolestasi. Monet merkit pyrkivät ilmoittamaan mahdollisimman alhaisen painon, mutta todellisuudessa paino voi vaihdella koon, viimeistelyn, osien ja lisävarusteiden mukaan. Kaikki pyörämme suunnitellaan paino- ja ajo-ominaisuuksiltaan luokkansa parhaiksi.

Koko

L, M/L

WhatsApp chat