Ale!

SpeedBox 3.0 for Yamaha

199,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 199,00 

Kolmannen sukupolven älykäs siru, jossa on mahdollisuus asettaa sähköpyörän nopeusrajoitus.

PROPERTIES:
Activation: LIGHT button / ↑↓↑↓ / + – + –
Maximum speed: unlimited
Speed limit setting: yes
Display shows: actual values
Compatible with motors:

PW-SE
PW-X
PW-TE
PW-CE
PW-X2
PW-ST

Not compatible with:
Yamaha UrbanRush
Yamaha PW-X3
CrossCore
CrossConnect
YDX-Torc
YDX-Moro
YDX-Moro Pro
Wabash
SpeedBox App
In case of updating the software of your e-bike, uninstall SpeedBox from the e-bike first, update the software and reinstall SpeedBox.

 

SpeedBox 3.0 virityspiiri mahdollistaa nopeusrajoituksen valitsemisen itse. Kun siru on asennettu, sähköpyöräsi näyttö näyttää todellista tietoa, kuten maksimi- ja keskinopeudet, päivittäiset kilometrit ja ajomatka.

Kuinka SpeedBox 3.0 toimii?

Virityssarja voidaan aktivoida suoraan pyöräsi näytöltä. Kun olet painanut LIGHT-painiketta tai ↑↓↑↓, näytölle tulee arvo 99 km/h (62 mph), ja tästä lähtien voit ajaa rajoittamattomalla nopeudella.

Voit poistaa virityssarjan käytöstä painamalla LIGHT-painiketta tai ↑↓↑↓ uudelleen. Näyttöön tulee arvo 25 km/h (16 mph) ja nopeusrajoitus palautetaan 25 km/h:iin. Sähköpyöräsi toimii sitten samalla tavalla kuin ennen sirun asennusta.

Voit asettaa sähköisen avun maksiminopeuden vaihtamalla tilaa kolme tasoa alaspäin ja sitten kolme tasoa ylöspäin. Tämän jälkeen näyttöön tulee todellinen nopeusrajoitus. Sähköavustimen maksiminopeutta voidaan vaihtaa painamalla LIGHT-painiketta lyhyesti tai kääntämällä takapyörää 360°. Viimeinen näytetty raja tallentuu 5 sekunnin käyttämättömyyden jälkeen.

Kokoonpano

Kun kytket SpeedBox-sirun sähköpyörään, löydät värilliset liittimet, jotka tekevät asennuksesta erittäin helppoa. Olemme laatineet yksityiskohtaiset ohjeet ja videot asennuksen helpottamiseksi. Virityssirun purkaminen on yhtä helppoa. Jos sinulla on ongelmia asennuksen tai purkamisen kanssa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Jos aiot asentaa SpeedBoxin uuteen pyörään, varmista, että ajat sillä vähintään 1 km ennen kuin siru aktivoituu.

Varoitus

Huomaa, että tämän tyyppisten muunneltujen sähköpyörien käyttö yleisillä teillä saattaa olla lainvastaista joissakin maissa. Valmistaja ei ota vastuuta vahingoista, jotka johtuvat SpeedBox-tuotteiden käytöstä. SpeedBox-tuotteilla varustettuja sähköpyöriä ei saa käyttää yleisillä teillä, pyöräteillä ja julkisilla paikoilla. SpeedBox-tuotteilla varustettuja sähköpyöriä saa käyttää yksinomaan yksityisellä kiinteistöllä ja täysin omalla vastuulla. SpeedBoxin käyttö voi mitätöidä ebikesi takuun.

Suosittelemme vahvasti muiden turvaominaisuuksien ja suojavarusteiden käyttöä vammojen estämiseksi.

 

 

 

3 varastossa

Kuvaus

 • PROPERTIES:
  Activation: LIGHT button / ↑↓↑↓ / + – + –
  Maximum speed: unlimited
  Speed limit setting: yes
  Display shows: actual values
  Compatible with motors:
  PW-SE
  PW-X
 • PW-ST
  PW-TE
  PW-CE
  PWX2
  Not compatible with:
  Yamaha UrbanRush
  Yamaha PW-X3
  SpeedBox App