GIANT TRANCE X ADVANCED E+ 2

6 990,00 

UUDENLAINEN TRAIL-PYÖRÄ, JOKA YHDISTÄÄ TEHON, SUORITUSKYVYN JA HAUSKANPIDON. KEVYEN KOMPOSIITTIRUNGON, HERKÄN JOUSITUKSEN JA UUDEN MOOTTORITEKNIIKAN ANSIOSTA ET EHKÄ MALTA ENÄÄ PYSÄHTYÄ.

KESKEISET OMINAISUUDET

Tehokas ja responsiivinen

Uusi SyncDrive Pro -moottori tuottaa 85 Nm:n vääntömomentin ja avustaa tehokkaasti myös matalissa nopeuksissa. Kevyt ja jäykkä Advanced-hiilikuiturunko, 140 mm:n joustomatkalla varustettu Maestro-takajousitus ja 150 mm:n haarukka takaavat varman käsiteltävyyden ja hallinnan vaikeakulkuisissa maastoissa.

Mukautuu maastoon

Uuden flip chip -ominaisuuden avulla voit säätää emä- ja satulaputken kulmia sekä keskiön korkeutta ja mukauttaa näin pyörääsi ajamasi maaston tai oman yksilöllisen ajotyylisi mukaan. Matalampi asetus sopii aggressiiviseen ajoon nopealla alustalla, ja korkeampi asetus taas mahdollistaa XC-tyylisen ajoasennon.

Siisti ohjaamo

Pyörässä on uusi, vaakaputkeen integroitu monitoiminen RideControl Go on/off -painike ja ohjaustangon Ride Control Ergo 3 -ohjausyksikkö, joka voidaan kiinnittää kumpaan tahansa gripiin. Ne takaavat helppokäyttöisen säädön ja pitävät ohjaamon selkeänä ja siistinä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Moottori SyncDrive Pro, 85Nm, powered by Yamaha
Ohjain RideControl Ergo 3, grip integrated
Näyttö RideControl GO, frame integrated LED display ANT+ Wireless display compatible
Akku EnergyPak Smart 625 EnergyPak Plus, 250Wh range extender compatible
Koot S, M, L, XL
Värit Starry Night
Runko Advanced-grade composite frame, Advanced-grade rear triangle, Advanced forged composite upper rocker, 140mm Maestro suspension system
Haarukka Fox 36 Float Performance, 150mm travel, 44mm offset, Grip 3-position Micro Adjust damper, Boost 110x15QR, e-optimized
Iskunvaimennin Fox DPS Performance, EVOL Large Volume sleeve, 3-position Lever, 185×52.5mm Trunnion mount, custom tuned
Ohjaustanko Giant Contact 35 Trail, 35x780mm
Gripit Giant Tactal Pro-E, single lock-on
Ohjainkannatin Giant Contact SL 35
Satulatolppa Giant Contact Switch, dropper, 30,9mm (S:125, M:150, L/XL:170)
Satula Giant Romero, Neutral
Polkimet Flatpedal
Vaihdevipu Shimano Deore SLX
Etuvaihtaja MRP HD2 co-moulded chain guide
Takavaihtaja Shimano Deore SLX, 12-speed, Shadow+
Jarrut Shimano Deore, BR-M420, 4-piston, hydraulic disc, 203mm
Jarrukahvat Shimano Deore, BL-MT410
Rataspakka Shimano HG-M6100, 10-51T, 12-speed
Ketjut KMC e.12 Sport, NP/NP, e-bike optimized
Kampisarja Praxis Wavetm 36T Cold Forged 4130 premium steel Praxis e-Cadet+ custom forged crankarm set (Q-factor = 168, XS/S:160, M/L:165, XL:170)
Keskiö
Vanteet Giant AM 29″, Tubeless ready, 30mm inner width
Navat Shimano MT410, Boost, Center-Lock, [F] 110×15 [R] 148x12mm Micro-Spline Drive Body Thru-axle
Pinnat Sapim E-Lite [r] Race [f]
Renkaat Maxxis Assegai 29×2.6″ foldable, Tubeless, EXO, 3c MaxxTerra[F]Maxxis Dissector 29×2.6″ Foldable, Tubeless, EXO+, 120tpi 3C [R]
Lisävarusteet Tubeless kit (liquid, valves, levers, manual, tool)Inner tube supplied
Valot Optional:- Giant Recon series e-bike lights available and direct connectable
Paino Tarkin tapa määrittää minkä tahansa pyörän paino on pyytää paikallista jälleenmyyjääsi punnitsemaan pyörä puolestasi. Monet merkit pyrkivät ilmoittamaan mahdollisimman alhaisen painon, mutta todellisuudessa paino voi vaihdella koon, viimeistelyn, osien ja lisävarusteiden mukaan. Kaikki pyörämme suunnitellaan paino- ja ajo-ominaisuuksiltaan luokkansa parhaiksi.

Lisätiedot

Koko

L

Giant, maailman suurin polkupyörävalmistaja

Giantsin historia alkoi vuonna 1972 Taiwanissa. Giant teki suuren läpimurron vuonna 1977, kun he tekivät sopimuksen amerikkalaisen Schwinnin kanssa. Giant aloitti Schwinn-polkupyörien valmistuksen ja valmisti huikeat 75 prosenttia Schwinnin tuotannosta. Giantsin ja Schwinnin kumppanuus kesti vuoteen 1987. Yhteistyön päätyttyä Giant päätti esitellä omia pyörämallejaan. Giant on jo pitkään ollut yksi pyöräilyalan tärkeimmistä vetureita innovaatioidensa ja kunnianhimonsa kautta. He esittelivät kevyempiä ja vahvempia alumiinirunkoja aikana, jolloin alan standardi oli teräs. He olivat ensimmäisiä, jotka toivat hiilikuidusta valmistettuja polkupyöriä laajalti maailman saataville. Giant määritteli compact Road -tekniikalla modernien maantiepyöräilijöiden ilmeen ja tunnelman. Ja vallankumoukselliset maastosuorituspyörät Maestro Suspensionilla.

Liv pyörät tulivat kuvaan vuonna 2008. Liv on Giantsin naisten malli. Naisten suunnittelemat, rakentamat ja valmistamat. Liv on ainoa kattava polkupyörämerkki, joka on tarkoitettu yksinomaan naisille. Kaikessa, mitä he tekevät, he laittavat naiset etusijalle: Liv suunnittelee ja rakentaa innovatiivisia pyöriä ja varusteita, jotka sopivat ja toimivat korkeimmalla tasolla, kaiken tyylin, pyöräilijöille kaikkialla maailmassa.

Meillä on kaikenlaisia pyöriä maantie- ja maastopyöräilyn, kilpapyöristä erilaisiin sähköpyöriin, on myös perinteisempiä pyöriä ja lastenpyöriä. Autamme sinua löytämään sinulle sopivan, tarpeesi ja lompakkosi parhaiten.

Koska Giantilla on rakentanut ison varaston Hollannissa, toimitusajat ovat suht lyhyitä