Fantic Fat Sport – Sähköfatbike Käytetty Ajettu 780 km 2v vanha M-koko

3 400,00 

Vauhtia ja suorituskykyä monipuoliseen maastokäyttöön

Uudistettu Fantic Fat Sport! Mäkisille tai metsäisille poluille, hiekkateille ja lumelle suunniteltu Fanticin jäykkäperäinen Fat Sport-läskipyörä, 120mm etujousituksella. Suunnitteltu ja kehittetty niille, jotka etsivät yksinkertaista, urheilullista ja samalla suorituskykyistä pyörää.

Brose Drive-S Alu Avustusjärjestelmä

Fat Sport on Fanticin pitkän kokemuksen luoma lopputulos. Brosen Alu -moottori tuo lisää tehoa jalkoihisi ja iso 630Wh akku tarjoaa pitkän käyttöajan ja rangen. Voit hallita tehoa yksinkertaisella napin painalluksella, ja runkogeometrian ajoasento on optimoitu siten, että voit kokea olevasi hallinnassa missä tahansa tilanteessa.

Pyörässä on runkoon integroitu 630Wh akku, jonka voi irroittaa avaimella. Akulla kantama on jopa 115 kilometria yhdellä latauksella. Akun lataaminen täyteen kestää n. 3,5 tuntia ja 80% lataukseen nollasta n. 2,5 tuntia.

Metsäpoluille, maastoon ja vaikka työmatkalle

Sähköfatbike on pyöräilyä harrastavan tehokas ja monipuolinen valinta kaikenlaiseen maastoon ja käyttöpyöräksi, se sopii loistavasti metsäpoluille, tiesiirtymäajoon ja maastoajoon. Läskirenkailla ajelet turvallisesti ja mukavasti myös talvikeleillä, laadukkaalla etujousituksella maastoajon iskut pehmenevät mukavasti.

1 varastossa

Kuvaus

 

Sähköpyörän rungossa sijaitseva Fantic Simplon 630Wh akku, joka on yksi markkinoiden suurimpia akkuja. Akulla ajat 80-180 km yhdelle latauksella ja akun lataat noin 5 tunnissa. Tällä isolla akulla ajat sähköpyörälläsi kaikki päivän tarvittavat ajot ja pidemmätkin maastolenkit.

Irroitus kuusiokolotyökalulla.